Selamlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki; Ortak Nezaket ihlali olması için şahsın PM üzerinden küfür veya hakaret etmesi gerekmektedir, ben sadece bilgilendirme yapıyorum. Bunu 3. SS'de Sevgili adminimiz İCosmay'ın sözlerinden de anlayabiliyoruz.
Diğer bir konuya gelecek olursak evet karakterim soygun yapıyordu, ikinci çuvalı aracıma attım ve üçüncüyü arabaya koyarken "Hey!" dediler, karakterim onların kendisini polislere ihbar etmiş olabileceğinden korkmuş olacak ki direkt olarak aracı ile beraber olay yerinden uzaklaşıyor. Daha sonrasında pawnshop üzerinden çuvallarını sattıktan sonra herhangi bir polis hareketliliği olup olmadığını kontrol etmek için tekrar oraya gidince adamlar "Dur, ne yapıyorsun sen?!" gibi söylemlerde bulunuyorlar. Karakterim olay yerinden aracı ile uzaklaşmaya çalışıyor. Arkadaşlar karakterimi kendi araçları ile "SS-1'de arkada duran -Kiralık olması muhtemel- Jester" beni takibe başlıyorlar. Hatta bir yerde Jamal_Callahan aracımın üzerine çıkıyor ve polis merkezinin önüne kadar üzerinde emotesiz bir şekilde aracı patlatmaya çalışıyor (CarSurfing - PowerGaming).
Yani kısaca arkadaşların CarSurfing ve PowerGaming üzerinden de ihlalleri var. Ayrıca yaptığınız rol ihlaller ile dolu olduğu için burada yapılacak pek bir açıklama da yok. Arkadaşlar yeni başlamış olabilir, ama bu durum oyun kurallarını ihlal edebilecekleri anlamına gelmez. Arkadaşların yaptıkları ihlallerden dolayı ceza almasını talep ediyorum. Durumu yönetim kararına bırakıyorum.
Ayrıca, (SS-3'de de belirtmiş arkadaş) Ortak Nezaket kurallarını bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim. Hatta sevgili yönetimimiz, karakter başvurusu sırasında bunları okuyabilmeniz için güzel sorular hazırlamış. Kuralları okuyarak bu soruları doldurabiliyordunuz. Galiba o kısımda bir aksaklık yaşanmış.

Sonuçlanabilir, her zaman ve her yerde Temiz Vice!