Konu: [VICE NEWS] KASAP SAHİBİ İLE ÇALIŞAN ARASINDA YAŞANAN DRAM!  (Okunma sayısı 36 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2026 22:54

KASAP DÜKKANI İÇİNDE DARP İDDİASI!
Darnell Rollins | 17.08.2026

Vito Jesus, çalıştığı kasap dükkânının sahibi A.R. tarafından darp edildiğini öne sürdü. A.R. ise farklı iddialarda bulundu.

İŞ YERİNDE TARTIŞMA DARP İDDİASIYLA SONUÇLANDI!
Bir kasap dükkânında yaşandığı iddia edilen olay, işveren ile çalışan arasındaki gerilimi gündeme taşıdı. Dükkânda çalışan Vito Jesus, A.R.'nin kendisine saldırdığını ve darp ettiğini ileri sürdü. İddialar, iş yerindeki anlaşmazlıkların nasıl sonuçlandığı konusunda soru işaretleri oluşturdu.

Yaşananların ardından olayın çevrede bulunan kişiler tarafından da fark edildiği öne sürülürken, dükkânda kısa süreli bir hareketlilik yaşandığı belirtildi. Jesus'un iddiaları, iş yerinde çalışanların maruz kalabileceği baskı ve anlaşmazlıkların yeniden tartışılmasına neden oldu. Öte yandan olayın nasıl başladığı ve taraflar arasında daha önceden bir sorun bulunup bulunmadığı henüz netlik kazanmış değil.

İDDİA SAHİPLERİ TEKER TEKER KONUŞTU: "MÜŞTERİNİN SİPARİŞİNE..."
Vito Jesus: "Beni kasap dükkanına davet etti, davetini kıramadım ve kabul ettim. İçeri girdiğimde ise bana bıçak çekerek çalışmaya zorladı. Çalışmazsam, beni öldüreceğini söyledi. Birkaç müşteri vardı, onları çıktıktan sonra iyi çalışmadığımı söyledi. Ardından beni darp etmeye başladı. Sağ gözümü morarttı, sol kaşımı da patlattı."

A.R.: "Bir kadın müşterimiz bulunuyordu, onun siparişine ve kendisine uygunsuz davranışlarda bulunuldu. Mutfak penceresinden onu gördüm, bende kendimi tutamadığım için saldırdım. O an biraz fazla hırslandım, darp boyutuna evrildi."

» Biliyor muydunuz?
Alouatta maymununun attığı çığlık 5 kilometre uzaktan duyulabilir.

« Son Düzenleme: 17.08.2026 23:00 asgardoyunda »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - Bugün, 11:06

Vice News'in bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=101138.0][img]https://www.upload.ee/image/16984245/Vice_News_Yorum__ablonu_2024-2025__1_.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color:#11113A; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok