Konu: Ken Takashi - Noob DM  (Okunma sayısı 59 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2026 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Ken Takashi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.26 15.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Metal toplama yerindeyken yumruk atmaya başladı neden yapıyorsun dedim yanlışlıkla yazı yazarken oluyo dedi, metal toplamaya devam ederken bir anda 3-4 yumruk art arda atmaya başladı bende ona yapma dedim ardından beni kovalayıp noob dm attı. (Not: Yazı yazarken nasıl yanlışlıkla vurabiliyo?) https://hizliresim.com/2i0oq68d https://hizliresim.com/pywized6

#1 - 12.08.2026 20:35
Şikayet savunmasının başında da tekraren bildiriyorum. Metal toplarken rastgele gelen kelimeyi yazdıktan sonra silmek için CTRL+A yapıyorum, CTRL tuşu yumruğı atan tuş olduğu için velev ki her kelimeyi yazışım ve silişimde neredeyse 10 kere yazıyorsam 3-4 kere istemsizimce yumruk atmaktayım. Bunu sana IC'de de anlattım. Küfürlü şekilde anlatmamın nedeni yeni oyuncu olduğun için tekrar tekrar anlatmaya çalıştım. CTRL+A yaparken istemsizce vuruyorum diye, ardından üsteledin ''yanlışlıkla nasıl vurabiliyosun amına koyim'' dedin. Yine anlattım anlamadın. Sonrasında IC'de Ken'i sinirlendiğin için yumruklarımı savurdum. Ardından düştün tekrar anlattım. Orada da anlamadın varsayıyorum ki bu şikayeti açmışsın. Senden bir ricam var, kendin gir bir 20 tane metal topla. Ama her yazdığını CTRL+A ile sileceksin. Yumruk atmamın sebebi klavyeye hızlıca asıldığımdan dolayı CTRL tuşu A ile etkileşime girmeden yumruk ile yön sağlıyor sana doğru. Tekrar ediyorum, ortada BİLEREK yapılan bir yumruk atma olayı kendimce yoktur. Eğer şikayeti açan kişi son dediğimin zıttını diyorsa şikayeti inceleyen yetkilinin anlayış şekline bağlı kalmaktayım. İyi günler dilerim.

#2 - 14.08.2026 01:49
Tüm meslek noktaları güvenli bölgedir. Ken Takashi karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında ceza alacak. (Cezayı yanlışlıkla vurduğu için değil, saldırdığına dair emote attığı için alıyor.)

@merhametine yanlışlıkla vurma durumlarına sizin dikkat etmeniz gerekiyor, karşıdaki oyuncuyu rahatsız edecek şekilde yanlışlıkla vurma olmamalı. Rollerinizde daha dikkatli olunuz.