Konu: Az kişi çok ihlal.  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2026 05:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul_Moseley @Leorange - Keyshawn_Lander @legendd - Kordell_Mays @eyes never lies

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VICE

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  10.08.26 02:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming, RetartedRP/Powergaming, Türkçe terim, Illegal kural ihlali, DM, Emotes kullanmama, RK ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hepsi videoda görülüyor, arkadaşları rolde tanımıyorum bir husumetim yok, durduk yere sırf yelekli olduğum için ırkçı vs diye kendince brawl atıyor onaylı hood da diğer ihlallerde videoda gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle rollerin (?) sırf yelek giyiyoruz ve MC rolü yapıyoruz diye sürekli yaşanması artık sıktı.

« Son Düzenleme: 11.08.2026 03:41 rheapendejo »

#1 - 10.08.2026 05:22
Ekstra; diğer arkadaşın 7LVL olduğunu fark etmemişim...

#2 - 10.08.2026 12:14
Şikayete ekstra kanıt ekliyorum;

Bu karakterleri biz Ganton'u basmadan önce yaptıkları saygısızlık sebebi ile dövdük. Aralarından bize Shotgun ile ateş açan adamı kaçırdık ve şehirden uzaklaştırdık.
O sırada bu kendini terminatör sanan arkadaşlar da RK olmalarına rağmen Ganton'a gelip böyle bir eylem gerçekleştirmiş.

RK da ihlallere dahildir.

#3 - 10.08.2026 14:15
https://resmim.net/cdn/2026/08/10/Er3BYq.png 
Bu kanıtta arkadaşımız başta RK oluyor ama ayağı kalkıp bana sonrasında geri saldırmaya çalışıyor, arkadaşlarımı çağırdığımda aynı şeyler yine tekrarlayıp bayılıp kalkıp saldırıyor.     
https://resmim.net/cdn/2026/08/10/Er3K67.png
Bu kanıtta ise arkadaşımızın yaralı olduğunu, gözbağı talebini reddettiği ve Türkçe Terim "la gay mc lerı" ihlallerinin kanıtları.     
https://resmim.net/cdn/2026/08/10/Er3ibb.png 
Burada ise arkadaşımızın gözlerinin bağlı olduğunu /do üzerinden belirtiyorum, uyarımı yapıp son kez gözbağı talebini gönderiyrum.

Yapılan ihlal zincirleri ortada, arkadaşımızın ilk hatası değil ve son hatasıda olmayacak. Ben arkadaşımızın Yetersiz oyuncu profilinden karakterinin yasaklanmasını talep ediyorum. İyi bir gün geçirin :sampanya:       :vice:                                   

#4 - 10.08.2026 16:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 10.08.2026 19:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 11.08.2026 01:50
Kişilerle IC olarak husumetliyiz bizde misilleme yapıp motorcu arkadaşların oluşumdan olan Armenio'u dövdük, ortada DM'lik birşey yok. Onlarda zaten bunu biliyor. İyi günler.

#7 - 11.08.2026 02:50
Kişilerle IC olarak husumetliyiz bizde misilleme yapıp motorcu arkadaşların oluşumdan olan Armenio'u dövdük, ortada DM'lik birşey yok. Onlarda zaten bunu biliyor. İyi günler.

Sen bir birlik üyesi misin? Değilsin. O halde alakan bile olmayan bir karaktere sırf yelek giyiyor, diğer yelekliler beni dövdü diye saldıramazsın güzel kardeşim. Savunman bu kadarsa diğer yazılanları kabul ettiğini var sayıyorum. Ha seninle alakam vardı da diyorsan çıkartıp burada kanıtlayabilirsin; karakterimle illegal hiçbir şey yapmadım.

#8 - 11.08.2026 19:56

Şöyle bırakayım, arkadaş yerden kalkıp hiçbir şey olmamış gibi eve doğru yürüyor. Korkusuzca asıp kesiyor, küfür de ediyor.

#9 - 17.08.2026 03:55
@Leorange @eyes never lies Savunmanızı yapmanız gerekiyor gün içerisinde.