İlk öncellikle herkese İyi forumlar. Bu şikayette yaşanılan olay tamamen yanlış anlaşılma üzerine gelişmiş,denk gelmiş bir olaydır 2 tarafın perspektifinden baktığımızda doğru 2 tarafta haklı durumdadır, ilk öncelikle Brock_Mullen karakteriyle hiçbir alakamız yok, sizinle tartıştığını bilmemizin imkanıda yok.. Biz orda otururken Brock dahil 4 kişi geldiniz ve ortalığı o karıştırdı. Açıklamada Brock karakterinin Vincenzo karakterine yumruk attığını söylemişsin fakat ilk olarak bana Valdrin Dragusha karakterine 2 defa tekme atıyor videoda açık bir şekilde gözüküyor. Bizim tarafımızdan olaya baktığımızda üstümüze 4 kişi geliyorlar, biz aramızda sohbet ederken ne kadar iyi yaklaşsakta agresife doğru gidiyor rol, ardından Brock karakteri dahil 4 kişi geliyorsunuz, Brock'ta bana 2 defa tekme atıyor, ilk seferde yanlışlıkla olmuştur diye wg atmasını bekledim fakat Brock karakteri 2 ve 3. tekmesinide attığı an aktif brawl esnasında emote atmadan bende vurmaya başladım ki bu kural ihlali değildir, Ardından Vincenzo karakteride brawl'a girişiyor, videoda gözüktüğü gibi ilk yumruğu atanlar bu 2 karakter.
O esnada Brock Mullen karakteri gelip emote olmadan rolsüz bir şekilde Vincenzo karakterine yumruk atmaya başlıyor
Şimdi gelelim diğer maddelere, biz sizi kavga etmek için hiç bir zaman kışkırttmadık siz koltukta otururken laf sokmanıza rağmen, her zaman barışçıl bir şekilde yaklaştık olaylara. Koltuklara siz yokkken oturduk, siz ilk videoda görüldüğü gibi kendi garajınızın arkasında bir kaç karakter rol yapıyordunuz. Ardından siz gelip role girdiniz aynı seviyede konuşuyorduk dediğim gibi Brock karakterini sizden sandığımız için brawl çıktı.
Dm konusunda ise evet hatalıyız Carlito Silva karakteri emotesiz ateş açıyor bu konuda işlem uygulanabilir, fakat silahla ateş etmesi konusunda bir sıkıntı yok. 2 gün önce yaşanılan olayda ilk siz silah kullandınız, brawl esnasında üstünüzde silah olup olmadığını tahmin edemeyiz, bu yüzden silah kullanmamız bir ihlal sebebiyeti vermez, aramızda aktif bir husümet bulunmaktadır.
Son olarak bu şikayettle alakası olmayan şeyler yazmışsınız hakkınızda 2 şikayet var sivilde böyle hareketler sergiliyorsunuz diye:
1. Olarak hakkımızda açık 2 Şikayet var, Motorcularla olan konu tamamen motorcuların hatası Manifesto tarafından incelendi ve bizim haklı olduğumuz kanaatine varıldı.
2. Olarak sivilde agresif rol sergilenemez diye bir kural yok, karakterlerin hepsi zamanında İllegal bir birlikte bulunmuş veya yönetmiş, ek olarak birlik tanıtımımız aktif bir şekilde onay sürecinde açıldıktan sonra 7 gün illegal yasağımız var, böyle rollere devam etmeyi düşünmüyoruz

*Videodan Alınmış Kareler
Arkadaşlarım size vururken, ard arda ONU BIRAK ONU BIRAK diye yazmışım, ilk fotoğrafta görüldüğü gibide gayet seviyeli bir şekilde agresif yapmadan cevap vermişiz, bu şikayette emotesiz ateş harici bir ihlal bulunmamaktadır, ismimizi boşuna kötülemeye çalışmayın yıllardır bu serverin oyuncularıyız kuralları sizden iyi biliyoruz. Tekrardan iyi forumlar