Konu: Shun Ishikawa - Darrel Hutchinson 03/08/2026  (Okunma sayısı 70 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2026 16:26
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spawn kill, Retarted RP, Trolling, /B bölme, ortak nezaket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - - - -

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar sunucuya trol yapmaya girmişler, ilk başlarda rk ve bir çok ihlal yaptılar forum açmadım yenilerdir diye düşündüm ama çok abartılar yaptıkları her şey ihlal ve sinirlenip dayanamadım, normalde kimseye forum açmazdım ama arkadaşlar rolde işeyerek falan keyif bırakmadılar mecbur actım. Sunucunun düzenini direk yok ediyorlar ve rol yapmayı falan bilmiyorlar, ikidebir milletin araclarını çalıp duruyorlar.

#1 - 03.08.2026 16:29
Kankican :D :D :( >:( >:( >:( >:( spawn kill demişsinde kalktığımız gibi sende vuruyodun ya???? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ sadece bizim hatalı olduğumuz yerleri koymuşsun ayıp oluyor,
seninde çok hatan varr >:( >:( >:( >:(

#2 - 03.08.2026 16:54
Kendi hatalı olduğun bölümlerini kırpmak seni hatasız konuma çevirmez. Ayrıca iddialarının da kanıtsız olduğu görünüyor. Trolling'e dair hiç birşey yapmıyoruz ekran görüntülerinden de göründüğü gibi. Ayrıca yaralı kural ihlali yapmandan dolayı karşılık vererek sana saldırdık. Ortak nezaket kapsamında ise bir sorun bulunmuyor zaten.

#3 - 03.08.2026 17:25
Artı olarak ekleyeyim arkadaşların ooc history sine bakınca görüyoruz ki trol yapıyorsunuz, ooc history lerinizde çok kabarık ve insanda rol yapma isteği bırakmıyorsunuz ceza almanızı talep ediyorum sunucunun huzurunu bozuyorsunuz.

#4 - 03.08.2026 17:33
Şu fotoğrafı eklemeyi unutmuşum.

#5 - 03.08.2026 18:00
Ben kimsenin huzurunu bozmuyorum >:(  sen beni bayıp küfürler saydırıyosun :'( asıl sen huzur bozuyosun o küfürleri hiç yakıştıramıyorum.

#6 - 03.08.2026 18:06
Küfürler rolde edildi, ooc olarak ettiğimi söylüyorsan forum açabilirsin.

#7 - 04.08.2026 01:22
@rotex şikayetin değerlendirilmesi için https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0 buradaki şikayet şablonunu kullanarak şikayet oluşturunuz lütfen. Şablonun bbcode kısmında yazan [Seç] tuşuna basıp CTRL+C ile kopyalamanız gerekiyor, yeni konu seçeneğine basıp CTRL+V ile kopyaladığınız şablonu yapıştırmalısınız. Ardından şablonda gereken yerleri doldurup gönderiyorsunuz, bu kadar.