Konu: Maskeli 57951 - Direk silme cleosu  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2026 18:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 57951
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ginedu Okafor @Nkys69
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.07.2026 - 19.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayette belirttiğim tarih içerisinde sultan model aracıyla kaçış sergileyen kişileri ECHO sürücüsü olarak takip ettim ve takip esnasında ilginç bir biçimde ara hızlanmaları fazlaydı (bunun için bir kanıtım yok) harici olarak da çarptıkları her direkte araçları yerinden bile oynamıyor, hızları milim bile düşmüyordu. Bu sebeple de ilgili görüntülerle şikayet oluşturuyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şüphelerim üstüne şikayet oluşturdum.  İncelenip karar verilecektir. İyi forumlar dilerim.  :sampanya:

#1 - 27.07.2026 21:42
Ben de olay sırasında ekipteydim ve takibi baştan sona gördüm. Araç gerçekten çok garip gidiyordu. Direklere, çevredeki şeylere sert sert vurmasına rağmen ne hızında doğru düzgün düşüş oluyordu ne de araç normal tepki veriyordu. İlk başta lag falandır diye düşündüm ama bu durum takip boyunca birkaç kez tekrar etti. Benim gördüğüm kadarıyla arkadaşın şikayette anlattıkları doğru, ben de şahitlik ediyorum.

#2 - 11.08.2026 18:39
@Cherry811 savunma yapın

#3 - 12.08.2026 23:05
dostum sizde gözükmüyo galiba ama yani kayıt silmeseydim atıcaktım ama yani hızım düşüyo ama pc sıkıntılı olduğu için sizde tahmin ettiğim gibi gözükmüyo galiba yapabileceğim savunma bu hızım düşüyo örnek veriyorum 100 le giderken siz hissetmiyosunuz ama bende hız göstergesinde 60 düşüyo hız

#4 - 17.08.2026 13:53
dostum sizde gözükmüyo galiba ama yani kayıt silmeseydim atıcaktım ama yani hızım düşüyo ama pc sıkıntılı olduğu için sizde tahmin ettiğim gibi gözükmüyo galiba yapabileceğim savunma bu hızım düşüyo örnek veriyorum 100 le giderken siz hissetmiyosunuz ama bende hız göstergesinde 60 düşüyo hız
Direğin birinde şansa diyelim aracınızın yörüngesi sapmadı, hadi ikisinde de sapmadı. Direklerin hepsinde mi aracınız dümdüz şekilde devam etti? Toplamda 6 tane direğe çarpmışsınız hepsinde de aracınız dümdüz ok gibi devam etmiş.

#5 - 17.08.2026 23:57
dostum sende gözükmüyosa benim suçummu

#6 - 18.08.2026 15:21
dostum sende gözükmüyosa benim suçummu
Doğrudur, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#7 - 18.08.2026 22:46
Oyununuza kurduğunuz tüm modifikasyonlardan, cleolardan, scriptlerden tamamen siz sorumlusunuz. Bu sizi açık bir şekilde öne geçirmiş. Burada inisiyatif kullanıp yasaklamak yerine ceza uygulayacağım. Tekrarı halinde direkt olarak yasaklanacaksınız. @Cherry811