Konu: Aktif rolde /b, Lorenzo Ferrari, David Merces, Armando Montana, Tyler Dimmian.  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2026 07:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo Ferrari @S1MPLE @Farid21 David Merces Armando Montana @Johnny_Larusso Tyler Dimmian @EndFace4

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görselde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiçbir oyuncu kafasına göre Aktif rolde /b bölemez. Şahıslar cezalandırılmalı. Sunucu kurallarına ve politikalarına dikkat edelim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/FpJJOxAGOhcF

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=190584.20
Şikayet sonuçlandırılmış fakat şahıslar cezalandırılmamış. Aktif rol olduğuna bu linkteki şikayeti inceleyerek erişebilirsiniz. Oyuncular kafalarına göre aktif rolde ooc bölemezler.

#1 - 24.07.2026 08:01
"Jailler hayırlı olsun yazıp" Daha sonra aramızda konuşuyorduk, yok sen o an görmedin yok biz izin aldık falan diye dümenden savunma yapacak kişiler sanırım sunucu politikalarına hayatlarında hiç göz gezdirmemişler. O yüzden ben onlar için bir iyilik yapıp buraya ihlal edilen kuralın görselini atıyorum. Dikkatlice okurlar umarım ama onu da yapacaklarını pek zannetmiyorum.

« Son Düzenleme: 24.07.2026 08:04 spyixgod »

#2 - 24.07.2026 13:10
@spyixgod Evet; linkini gönderdiğin şikayette ceza almamızı istemişsin; yetkili incelemiş ve bir ceza almamışız. Aktif rolü bölmek ile suçluyorsun oradak chatte gözüktüğü gibi ooc konuşuluyormuş ilk başta arkadaş gelmiş ic chate yazmış herhangi bir rol bölme durumu yok. Siz görmediniz gibi birşeyde söylemedim zaten şikayet ettiğin herkes bunu doğrulayacaktır, Trollingden jail yediğinde şahitlik yapan 6 arkadaş bunu onaylayacaktır orada ooc sohbet ediyorduk çekici ile geldiniz. Zaten bu şikayeti Trollingden jail yemen ve bizim haklı bulunmamızdan dolayı açtığını çoğumuz biliyoruz. Herhangi bir rol bölme durumu yok arkadaş ooc konuşulan yere gelmiş ic chat yazmış hiçbir şekilde B- veya role in yazılmamış. Yaptığımız bir ihlal bulunmuyor; şikayet edilen diğer arkadaşlarda savunmalarını ekleyip durumu anlatırsa sevinirim. Jailler hayırlı olsun demişim ve zaten trolling kapsamında haksız bulunup ceza aldınız ayrıca benim yazdığım b chat rolü bölmek değil sen dostum size birşey diyorum demişsin ic chatte ve Shane_McDonagh karakteri bunun ardından ooc chat yazmış ama nedense onu şikayet etmiyorsunda shane ooc chat yazdıktan sonra benim Jailler hayırlı olsun dememe takılıyorsun. Bize trolling yaptığınız için size şikayet açıp jaile attırdık diye ooc kin beslemenize gerek olduğunu düşünmüyorum İyi günler dilerim  :vice:
« Son Düzenleme: 24.07.2026 13:28 S1MPLE »

#3 - 24.07.2026 13:35

@Bestheborges (Yetkili)
Savunmada hiçbir rol geçmişi/akla mantığa dayalı rol görülmüyor. Tek görünen ''Yat'' gibi rol dışı terimler ve oyun dışı kanalların çokluğu.
Raven_Lyann ve Shance_McDonagh karakterleri Trolling kapsamında cezalandırılacak.

Bu konu kapandı ve sonuçlandı. Arkadaşlar trollingden ceza alıcaklar. Bu konu hakkında savunma yapmiyorum çünkü bu konu hakkında gerekli herşey önceden savunuldu ve söylenildi. ''Yetkili Bestheborgers'' Sonuçladı. Zamanımızı çalıyorlar, muhattabım degiller.

#4 - 24.07.2026 19:41
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=190584.0

Ben de aynı şekilde savunmaya gerek duymuyorum,şahıslar belirttiğim şikayette görüleceği üzere zaten jail yedi ayrıca bu konu hakkında ilgili yetkili bizim tarafımızdan herhangi bir rol bölme gibi bir durum olmadığını da ayrı olarak belirtti.Boşa açılmış içeriği de bir o kadar boş bir şikayet,şahıslar her sunucuda bulunan rol bilmeyen trolller.Muhtemelen banlanmayacaklar bu şekilde en geç iki haftada bir düzenli jail yemeye rolleri ve etkinlikleri bölmeye devam edecekler.

#5 - 24.07.2026 21:16
İlgili karakterler ceza aldı, ek bir yaptırım uygulanmayacak.