arabada 3 kişi var hepsi sürücüye 2şer mermi atmış ölmüş hala yok arabanın altına geliyo üstüne geliyo bagajından giriyo torpidodan çıkıyor diye saçmalamışsın 20 yıllık bir oyunu oynuyoruz o mermilerin görünümü hiçbir anlam ifade etmiyor hepimiz normal ateş ettik hile falanda kullanmıyorduk
sanada bir tek benim mermilerim gelmiş bunun sebebi sürücü esc bastı araba benim ekranımda olduğu yerde duruyor gibi gözüküyordu zaten senin ekranındada sürücünün esc bastığı belli oluyor yerinde duruyordun bende sıktım yani sıkıntı yok
ayrıca bu öğretici bir mesaj olsun drive byda mermiler sekmiyor yerinde duran hedefi vurmak aşırı kolay 
selam büşra hanım, klasik bir savunma olmuş. "bende öyle değildi", "1500 yıllık oyun" tarzından ama hayır öyle değil.
mermilerin görünümü tabii ki bir anlam ifade ediyor, mermilerin gidişi&yönü bir şey ifade etmeseydi bacağa doğru giden mermi izi hasarlarda kafa olarak gözükebilirdi değil mi? silent aimbotun bilinen yönü zaten mermilerin falso alması & rastgele kayması. bunu bildiğiniz halde bunu savunmak saçma olmuş. Sürücü de ESC basmıyor, Vice'ın kendi bugu bunu konuşmaya gerek yok.
Her şey var ama bir tane video yok sanırım. Ama bizde var.
EKLEME YAPALIM: Marvin Stanley adlı oyuncu burada apaçık şekilde teleport atıyor. O bölgeden /q yazısının gözükmemesi imkansız. Diyelim ki /q atıyor, oyuna girdiğinde ise birkaç saniye beklemesi gerekirken direkt unfreeze özelliğini kullanıp hareket ediyor. Zaten şu movementten belli ne olduğu.
Büşra hanım için silent-aimbot şikayetimiz hala geçerli. Ek kanıtlar gelir / gelecektir.