kürşad kardeşim si fella gibi kelimeler kullanma onları sadece cevatcan abiimmmmm kullanabilir klasik rolünü yap sen bakma ona 
Tavsiye için teşekkürler.
Cevat abimin bende yeri ayrıdır ve saygı duyulacak bir kişiliğe sahiptir.
Si, fella gibi kelimeler kullanma konusuda şöyle;
Genelde bu sunucuda gördüğüm, İtalyan uyruklu karakterleri canlandıran oyuncuların kökeni Amerikan olup, asimilasyona maruz kalmış karakterleri canlandırıyorlar. (Bizde), Bende dahil bu eksikliği gidermeyi düşünüyoruz. Tanıtımımızı incelemen ve yazdığın değerlendirme için teşekkür ederiz. 
İyi roller dilerim.
Afferim sana kürşad dost, afferim.
kürşad sen yinede silah felan varsa deponda felan dikkat et çalmasınlar ''ss yaptım bu çaldığım ve ooc olarak sattığım silahlar benim hakkımdır'', diye düşünen sonra da arkamızdan ''enayinin silahlarını aldım sattım ruhu bile duymadı'' diye düşünen kendisini kurnaz sanan insanları ciddiye alıp cevap bile verme rollerine ve eğlencene bak.
bunlar sırf ilgi çekebilmek için yazılan yorumlar, birileri olma çabasında ne yazık ki bu yorumu yazan çocuk fakat kendilerini çürümüş meyve etrafında dolanan sinekler durumuna soktuklarının farkında değiller. Hırsız herzaman hırsızdır, değişmez.
rollerin konusuna gelecek olursak, bırak orasını da rolleri ve forum ss editlerini inceleyen adminler zaten hatalı bir rolün olursa birlik liderini uyarırlar.
@RACON seninde benimle konuşmak istediğin bir konu varsa insanların tanıtımlarını toxic yorumlar atarak kirletmek yerine bana dc yada telefon numaram üzerinden ulaşabilirsin.
Mümkünse benim ismimi lütfen tekrar anma, hırsızlar ile aynı yerde geçmesini istemiyorum. Bunun üzerine konuşmak istediğin bir konu olursa forum üzerinden değil dc yada tel üzerinden ulaşabilirsin.