Konu: Alessia Rosetti && Desiyana Kovaceva | Sürekli Roleplay İhlali + Meta Gaming  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2026 02:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessia Rosetti @Uykusuz | Desiyana Kovaceva @major01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2026 00:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli Roleplay Kural İhlali
Meta Gaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğü gibi ikimiz de çok hızlı bir şekilde çarpıştık (bu kazadan sonra karakterim aracın öbür tarafında olmasına rağmen öldü), metrelerce sürüklendim ve araçlarımız bozuldu. Ben yaralı rolü yapmaya çalışırken kendisi araçtan indi keyfine göre koştu zıpladı çayır çimen gezdi (ben emotelerimi görmesi ve role uyması için dakika başı /sdo attım) ve sonra arkadaşı geldi, beni görmezden gelip hemen diğer aracın başına koşup onu tamir etti sonra geldi arabasına bindi-indi sanki ilk defa görmüş gibi gelip role girdi. Ne hikmetse de Desiyana'nın (major01) ana karakteri ile Alessia karakteri aynı birlikteler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın partner üye olması beni ayrıca kahretti.

#1 - 11.07.2026 04:41
Öncelikle selamlar orda sdo attığını görmedim görsem emin ol role girerdim  partner üye olmam seni neden kahretti anlayamadım ama sdo larını görsem rsenin ile role girerdim burada oyun oynuyoruz ve bunun belirli kuralları var oyun zevkin bozuldu ise kusura bakma tekrardan.

#2 - 11.07.2026 16:13

#3 - 11.07.2026 16:27
EMİN OL ROLE GİRERDİM?
Kanka ben basıp gitsem bile o role uyacaksın ve bana forum açacaksın. Yaptığımız kaza öyle ufak tefek bir sürtme değil ki görmezden gelip lagdan oldu cart curt deyip gidesin. SDO'yu görmesen ne olur orada hareketsizce bekliyorum içinden hiç mi "acaba adam rol mü yapıyor da ben burada koşturup duruyorum" diye kendine sormadın. Bu arada arkadaşınla meta yaptığınız konusunda da herhangi bir savunmaya sahip değilsin sanırım.

#4 - 11.07.2026 16:35
EMİN OL ROLE GİRERDİM?
Kanka ben basıp gitsem bile o role uyacaksın ve bana forum açacaksın. Yaptığımız kaza öyle ufak tefek bir sürtme değil ki görmezden gelip lagdan oldu cart curt deyip gidesin. SDO'yu görmesen ne olur orada hareketsizce bekliyorum içinden hiç mi "acaba adam rol mü yapıyor da ben burada koşturup duruyorum" diye kendine sormadın. Bu arada arkadaşınla meta yaptığınız konusunda da herhangi bir savunmaya sahip değilsin sanırım.

Kanki biraz sakin ol oyun oynuyonuz burada arkadaşımla meta gaming yapmadım rastgele karşılaştım o da bana tamir kiti verdi bu kadar olay ben sana zaten kusura bakma dedin  agresif çıkmana gerek yok

#5 - 11.07.2026 17:39
@anil_erdogan0 problem yok ben senin orada kaza rolü yaptığını görmedim benim hatam görmesemmbile yapmam gerekirdi cezan uygulanabilir kusura bakma sende seninde rol zevkini bozdum istemeden

#6 - 11.07.2026 17:45
Roleplay sunucusunda bir şeyleri oyun oynuyoruz diye kestirip atacaksan Freeroam oynamanı tavsiye ederim, yaptıklarını en başta kabullenip yağ gibi üste çıkmasan böyle konuşmazdım. Arkadaşınla da denk falan gelmediniz; benim önümde durup sana koşturdu, sen benim emotemi bile görmezken o seni nasıl gördü, tanıdı ve tamir kitine ihtiyacın olduğunu anladı? Hâlâ yalan söylüyorsun.

#7 - 11.07.2026 17:48
Bu arada hiç kanıt falan da atmadın. PMleşmediğinize dair bir kanıtın yok veya orada seni gördüğünde IC'den "-kaza yaptım -aaa geçmiş olsun -tamir kitin var mı -evet var vereyim" şeklinde bir rol yaptığınızın kanıtı yok mu?

#8 - 11.07.2026 17:51
Roleplay sunucusunda bir şeyleri oyun oynuyoruz diye kestirip atacaksan Freeroam oynamanı tavsiye ederim, yaptıklarını en başta kabullenip yağ gibi üste çıkmasan böyle konuşmazdım. Arkadaşınla da denk falan gelmediniz; benim önümde durup sana koşturdu, sen benim emotemi bile görmezken o seni nasıl gördü, tanıdı ve tamir kitine ihtiyacın olduğunu anladı? Hâlâ yalan söylüyorsun.

Yaptıklarımı en başta kusura bakma diye belirtim sana ve tekrardan söylüyorum burada bir oyun oynuyoruz ve bu Roleplay bende senin kaza yaptığını bunu görmedim sadece bu yüzden sana sakin ol diyorum kinlenmene gerek yok 2 oldu laf atıyorsun bana hoş değil. @anil_erdogan0

#9 - 11.07.2026 17:57
Bu arada hiç kanıt falan da atmadın. PMleşmediğinize dair bir kanıtın yok veya orada seni gördüğünde IC'den "-kaza yaptım -aaa geçmiş olsun -tamir kitin var mı -evet var vereyim" şeklinde bir rol yaptığınızın kanıtı yok mu?

Bir şekilde pmleşmedim  zaten yolda beni gördü arabam bozuk olduğunu görünce üzerindeki tamir kiti  ile yanıma geldi olay bu @anil_erdogan0