Konu: [05.07.2026 - Jayceon Blackwell/Axel West] Retarted RP / İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.07.2026 20:14
Ayrıyetten şahıslar araçla hoodumuza gelerek üzerimize defalarca sürdüler ve bizi ezdiler. Bununla da kalmayıp bölgeden ayrıldıktan sonra tekrar tekrar geri gelerek aynı hareketleri sürdürdüler. Davranışları tamamen troll amaçlıydı ve roleplay ortamını bozdu. Olay boyunca sürekli tahrik edici hareketlerde bulunup rol akışını olumsuz etkilediler. Bu nedenle gerekli incelemenin yapılarak loglar ve kanıtların değerlendirilmesini talep ediyorum.  https://gofile.io/d/axTk6K
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 08.07.2026 21:04
@furlimo Bir baksınlar bakalım IC sicilime illegal olduğumu kanıtlayan bir şey varmı ayrıca bende şahidim vardım diyorsun gram yoksun bu kadarda kaşar olunmaz.

Ortak nezaket nerede?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 09.07.2026 00:02
Yetkili arkadaşların da gördüğü gibi, hem ic olarak uğraşıyorlar hem de az önce arkadaşın da dediği gibi ortak nezaketi hiçe sayıyorlar. Burada 1-2 kişi değil topluca arkadaşlarımla birlikte şikayetçiyiz, böyle bizim zevkimizi bozan yarın diğer oyuncularla da uğraşıp zevklerini bozar. O yüzden en ağır yaptırımı/cezayı almalarını talep ediyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 09.07.2026 13:59
@A554S1N Sen IC tutuklanınca bunları yapmaya başladın. Bu olayda Axel_West suçu yok detaylı bakılırsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 09.07.2026 14:01
@elyhz Gördüğün gibi ben o olayda dahil değilim CAR DM yapmadım videoyu izlersen.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 09.07.2026 16:37
@U7ku Ben IC falan tutuklanmadım, zaten polis beni saldı suçsuz bulunca. Biraz daha dikkatli yaklaşmanı öneriyorum, arkadaşımın attığı CAR DM de olmayabilirsin, ancak sen de ortak nezaket kurallarını çiğniyorsun ve en başta da dediğim gibi rolümüzü de çok güzel baltaladınız. Tebrik falan mı bekliyordunuz onu anlayamadım? Bu arada IC olarak tutuklanmayan tek kişi benim sanırım, yani burada konumuz IC tutuklanma falan değil rolün baltalanması, eğer normal şekilde (sizin bu müdahaleniz olmadan (ki bence Mixing de net bir şekilde var, çünkü biz oraya gittiğimizde arkadaşınız tek başına duruyordu birden siz geldiniz ve dışarıda dolanırken polise ihbar verdiniz)) polis görüp de müdahale edip ayırmaya çalışsaydı yine eywallah, ama sizin bu müdahaleniz resmen polise sığınmak dışında bir şey değil. Tutuyorsunuz silah var diye sahte ihbar basıyorsunuz ve bir sürü polis ekibi M4 lerle binayı basıp hepimizin üstünü arıyor (üstelik polis "silah yok" diyor siz daha diretiyorsunuz ve resmen tüm okları bizim aleyhimize çeviriyorsunuz), sence bu ne kadar mantıklı? Şimdi yine diyeceksin ki "kardeşim benim karakterim il-legal falan değil" e o zaman arkadaş niye PM den (bakın altını çizerek söylüyorum) "BİZİM MAHALLE" ibaresini kullanıyor? Bizim mahalle'yi basarsınız ne demek? Bu arkadaş hayal aleminde veya rüya da falan mı da bana "bizim mahalle" diyor? Arkadaşın tam da dibinde bulunan kişi yine sensin, polisi arayan yine sensin. Yani benim aklımda mı bir problem var da bizim mahalle deyince aklıma toplu bir organizasyon geliyor?
« Son Düzenleme: 09.07.2026 16:40 A554S1N »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 10.07.2026 22:57
@A554S1N tamam reis suçumu kabulleniyorum kusura bakmayın. Jail atılabilir herhangi itirazım yok daha.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 11.07.2026 03:09
Dostum en başından üslubunu da bozmasaydın keşke, umarım aldığın/alacağın cezadan sonra bir daha tekrarlamazsın. İyi forumlar  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 15.07.2026 15:22
Jayceon_Blackwell ve Axel_West karakterleri illegal olmasına rağmen polise sığındığından illegal kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.
Jayceon_Blackwell  karakteri ek olarak Car DM kapsamında cezalandırılacak.
@U7ku  üslup konusunda forum uyarı cezası verildi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok