Konu: Theo Kruckenberg=Güvenli Bölgeler+ Deathmatching+ Powergaming+ HARAÇ KURALLARI  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2026 23:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo Kruckenberg @Skaras

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2026  15.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

3. Powergaming

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

10) HARAÇ KURALLARI

Haraç rolleri sadece Hood Onaylı birlikler ve Onaylı birlikler için aktiftir.
Haraç rollerinde haftalık maksimum $20.000 alınabilir.
Haraç rolüne girişebilmek için mantıklı bir sebebiniz olmalı. Karşı tarafı oyundan soğutan ve net olarak sağlam temele dayanmayan haraç rolleri yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ben işbası ve mesleğimi yaparken bu Theo beni arıyor.(daha önce bir rol ve muhatabım olmamış biri kendisi). Telefonda arabasının yağ değişimi olduğunu ve onarmam için beni aradığını söylüyor. İş yerine geldiğimde ise bu adam, bu araç diyip, emote ilen saldırmaya başladı. Yaraladıktan sonra da, bide haraca ekstra kesmeye çalışıyor .   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/dwhzae3 / https://hizliresim.com/k7eagfl / https://hizliresim.com/fl51tvd / https://hizliresim.com/imjvmrh

Ek açıklamalar(varsa): Bu oyuncu 42 seviye olmasına rağmen böyle bir şey yapması garip, Rol deneyimi olmayan bir Troll olduğunu düşünüyorum ve gerekli cezayı almasını istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler admin ekibi.

« Son Düzenleme: 01.07.2026 23:44 Farid21 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.07.2026 23:32
@Farid21 Kanıtlarınızı editlenmemiş şekilde yükleyin.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.07.2026 23:47
Düzenlendi. Tamir için aradığı yerin SS'i yok çünkü yukarı kaldırdığımda geçmişti. devamında olanlarda bunlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.07.2026 09:41

Arkadaşın burada arkadaşı ile dutydeyken araç çalmasını görüyoruz, dutyde isen aracı neden çalıyorsun ve illegal bir rol yapıyorsun? Bana burda gelip böyle rol yapıyor troll diyorsun, kanıtlarım ile herşeyi sunacağım.

Burda aynı tamirhanede çalışan arkadaşı ile bu yazının üstüne koyduğum 2 sste çok belli bir şekilde araç çaldığı görülebilir. Hadi buna inanılmadı diyelim.

Arkadaşın daha önce araç çaldığı ve chopshop içinde gözüktüğü arkadaşın araç çalmasının ve ikisinin bağlantısınını olmasını güçlendiren bir kanıt.
,
Burda arkadaşını dövüyorum, aracımı çaldı arkadaş bağlantı koparıyor ve bu arkadaş oyundan gidince bende arkadaşa giderek tamir ücretlerimi tahsil etmek istiyordum. Arkadaştan hiç bir şekilde daha sonra gelip role girmedim ve haraç tahsil etmedim. Arkadaşın power gaming ve deathmatchten kural ihlalilini katmasını anlamıyorum, çünkü attığım kanıtlar ile ikisininde olmadığı kanıtlarda görünmekte. Güvenli bölge konusuna gelirsek, arkadaş dutyde aracımı çalarken hiç sıkıntı yok, ben gelince gbi oluyor masraflarımı karşılamasını isteyince Güvenli bölge oluyor arkadaşı anlamıyorum. Şuna bir ek daha ekliyeyim, kanıtım yok ama bu arkadaş daha önce benim infernusumu çaldı ve arkadaşı dövdüm yine. Kanıt olsaydı buraya ekleme yapacaktım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.07.2026 23:30
Merhabalar tekrardan. Arkadaş atığı savunmalar ilen yine kendi kural ihlallerini atığını söylemem mümkün.
https://hizliresim.com/jwh77ll
ikisinin bağlantısınını olmasını güçlendiren bir kanıt. ''demişsin''
Yukardaki resimde fark ederseniz, ben içerde beyaz bulletli olanım. Eclipse sahibini arayarak sokmuştum, hatta o gün Eclipse sahibi uyuduğu için elemanı olan bir siyahi gönderdi. Şahit olarak çağırabilirim kendisini.
Bu resimde ben aracı hurdalayamadım ve sahibine dedim ki, ben içerde kalmak istiyorum süresi bitene kadar.
Tam 2 saat sonra bu adam Theo geldi, yanısında bir arkadaşı huntley ilen oraya geldi. Huntley'li olan arkadaşı gördüğüm gibi kaçtı ve Theo adlı sahış orda kaldı, beni oranın sahibi sandı çünkü ''meslek bug'' yapıp aracı sokacaklardı ve en son da yaptılar zaten sahibi değilim dediğimde. Theo adlı şahıs + photoshoplu resim atmış o zamana ait, konuşmaları tam atmamış bide. Bu resmi tutmasının sebebi oranın sahibi olup meslek bugdan şikayet yemesi korkusu. + Micheal adlı sahış benim çalısanım degil o zamanlar. 

https://hizliresim.com/pcu18en
Burda arkadaşını dövüyorum... Kanıt olsaydı buraya ekleme yapacaktım. ''demişsin''

1'cisi çalışanım adına şahitik yapıcam, orada herhangi bir bağlantı kopması yapmadı, motorunu çalıp gitti sende Huntley'le gittin.
2'cisi benim adıma koyduğun bir itham var. Sen benim yan karakterime infernus'ta saldırdın ve ic maskeli idi.
OOC yapıp diğer karakterime iftira atma + Maske kuralı diye bişey var. ben illegal işler yaptığımda her zaman takarım ve maskemi hiçbir zaman indirmedin. Yani karakterin üstündeki ooc isime bakarak sensin demen çok saçma. OOC(METAGAMİNG)+maske kuralı ihlalin var burda da. Ayri yetten üste ki atığın resimde Photoshoplu kanıt bir değeri yok.

https://hizliresim.com/8w08ihf
Buna gelicek olursak. ''Benim bir müşterim ehliyet alma yerine çekici istedi'', ona baktıktan sonra çalışanım beni hurdalıktan almamı istedi, o yüzden orda çekici ilenim. Yani illegal birşeyi ilen alakam yok haberimde yok. Vardığımda olayı anladım zaten. Bide ikimiz yan yana vardık + sen onun benim çalışanım olduğunu ic yoldan bilmiyorsun işbası bile değildi o,  yada onunla yan yana olduğuma dair bir delilinde yok.
Senin yaptığın şu: Tahmin ve OOC(metagaming) yaparak, Tanımadığın ve meslek başındaki birini arayıp pusu kurman ve gelip en sonda haraç kesmen. Kurallarda da yazar. birine saldırmak için ''yeterli sebep olmalı, yapmacık sebepler değil + Haraç kesiyorsun sağlam bir sebebin olmadan.''

Not: Bu arkadaş geçmişte yaptığı meslek bugdan+ OOC metagaming den ve yönetim ekibini kandırmaktan ayri yetten suçlu bulunmalıdır. Atığı resimlerde photoshoplu olduğu açık ve belli olmasından bir savunmasının olmadığı açık ve net bir şekilde gözükmektedir.
« Son Düzenleme: 03.07.2026 23:33 Farid21 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.07.2026 20:35
Dostum dalga mı geçiyorsun? Seni anlamıyorum, bana maske taktığına dair bir kanıt gösterir misin? Ben kahin miyim senin maske taktığını bileceğim bu bir, meslek bug yaptıysam bunun kanıtı ile şikayetini açabilir, bu iki. Sahipleri arkadaşlarım zaten, ooc bir tanışmışlığım olan kişiler, adamların emeğine niye saygısızlık edeyim? Adamın bağlantı kopardığı yer;
Buna ek olarak şunun eklemesini yapayım, sen ne kadar şanslı bir adamsın, müşteri çekici istiyor tam şansına adam orada bekliyor seni, müşteride değil kendi tamirhanesinin çalışanı, keşke birşey yapmayıp bekleseydim diyorum. Hadi arkadaş maske taktı, hani tamircilik yapıyordu, maske niye takıyorsun arkadaşım o zaman? Bunu tekrar tekrar anlatmamın bir luzumu yok. Arkadaş sadece arkası boş laflar yazıp şikayette laf kalabalığı yaparak haklı göstermeye çalışıyor kendini. Yetkili arkadaşlar bakacak olursa fotoğrafların photoshop olmadığını farkederler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 05.07.2026 01:59
Dostum dalga mı geçiyorsun? Seni anlamıyorum, bana maske taktığına dair bir kanıt gösterir misin? Ben kahin miyim senin maske taktığını bileceğim bu bir, meslek bug yaptıysam bunun kanıtı ile şikayetini açabilir, bu iki. Sahipleri arkadaşlarım zaten, ooc bir tanışmışlığım olan kişiler, adamların emeğine niye saygısızlık edeyim? Adamın bağlantı kopardığı yer; ''Demişsin''

Kanıtlarla birlikte Theo adlı şahısın size yalanlar sıktığını kanıtlicam.
Öncelikle adminlere diyorum, adam bunu diyerek (Dostum dalga mı geçiyorsun?) OOC ortamda hakaret ediyor.

2'ci bunu demişsin (bana maske taktığına dair bir kanıt gösterir misin?) Kardeşim bu maske dediğin 01.07.2026 ya ait olay hakkında demiyorsun umarım. Bu maske 18-22  gün önce Josepe herosunda olan birşey, İnfernus olayı. Onda maskeli idim haberin olsun, gelipte 20 gün öncesinde olan biten bir konu açıyorsun, bide SS mi bekliyorsun. Asıl sen kanıtlamak için SS atar mısın 20 gün öncesinden bahsediyorsun ya.
Artı olarak maskeli Josepe'de olanı OOC, David'e atıyorsun. Sen ne anlatıyorsun.

Arkadaş bunu (meslek bug yaptıysam bunun kanıtı ile şikayetini açabilir) demiş. Hay hay canım, 1 ay öncesine ait konuyu açıyorsun ve SS mi bekliyorsun? Merak etme yine kendi ayağına sıktın, araç bug yaptığına dair en büyük kanıtı yine kendin attığın SS te gözüküyor.
https://hizliresim.com/c8bp2a7
Size mavi ve kırmızı renkle işaretledim.
Dediğim Huntley'i düz kontak yapan arkadaşı ''Marcus_Woltemade''
Kırmızı alanda ise ''/id, yani OOC üzeri Metagaming olur bu. Dimitr adlı şahısın aktif olup olmadığına baktığı görülüyor.
Toparlarsak, Theo adlı Şahıs OOC METAGAMİNG yaparak, Marcus_Woltemade adlı arkadaşı ilen Dimitr adlı şahısın huntleyini çalıp, hurdalıkta ''Meslek bug'' ilen içeri sokmaya çalıştıklarını ve beni gördükten sonra ''Marcus_Woltemade'' adlı şahısın uzaklaşıp, Theo adlı şahısın, ilk önce kendisinin konuşmasından bakarak. Benim ifade etiğim herşeyin doğru ve kendisinin yanlış olduğu açık ve net bir şekilde bellidir. Ayrı yetten çekici ilen ordasın en büyük kanıt ortada + Gözümün önünde yaptın kardeşim, aracı hurdaya verdiz.

(Sahipleri arkadaşlarım zaten, ooc bir tanışmışlığım olan kişiler, adamların emeğine niye saygısızlık edeyim?) Demişsin.
Adminlere sesleniyorum, adam bunu yazmadan öncede belirtmiş idim. Ben bu adamdan 1-2 saat önce orada idim. Oranın sahibi o sıra oyundan çıkacağını söyledi ve bir siyahi çalısanını bana gönderip kapıyı açtı. Hal bu iken bu şahıs OOC tanışmış olduğunu idda etiği şahısı çağırıp, kapıdan girmesi gerekirken neden çekici ilen orada ve arkadaşı beni görünce kaçıyor? + olarak adam huntley'i içeri sokmak için yerisini bile ayarlamıştı orada, beni görünce kaçtı. Şunu da belirtmek isterim, ben orada idim, sürekli aktif halde idim ve bu arkadaş ilen o şahış içeri aracı bugla soktuklarına şahitlik ederim. Gördüm çünkü. + olarak, Adamların emeklerinin içinden geçmişin, bide saygıdan bahsediyorsun. Bunu bahsedicek en son kişi sensin. Adminler görmese bile ben orda gördüm, sende gerceği biliyorsun bende. Adminleri kandırıyorsun anladım, bari o bahsettiğin arkadaşına hakaret etme burdan.

(Adamın bağlantı kopardığı yer) demişsin
(1'cisi çalışanım adına şahitik yapıcam, orada herhangi bir bağlantı kopması yapmadı, motorunu çalıp gitti sende Huntley'le gittin) bende bunu demiştim.
Tekrar diyorum. Ben arkadasın bağlantı kopardığını sanmıyorum, atığın SS te photoshoplu olduğu için + baya yalan sıktığın için inandırıcı gelmiyor, SS inde, yazdığında. Michael bu konuyu netleştirir zaten. Benim gördüğüm şu, sen Huntley'i aldın kaçtın o da motorunu çaldı. 10 saniyelik bir zaman dilimi var. Ya da sen adamın geri gelmesini beklemeden direk kaçtın, bu da senin hattan, onun değil. Kuralda da yazar, bağlantısı kopan kişi bir kaç dakka beklenir rolle döner mi dönmez mi diye. Ben ondan dolayı ss inede dediklerine de inanmıyorum. Michael bu durumu açıklar.

(Buna ek olarak şunun eklemesini yapayım, sen ne kadar şanslı bir adamsın, müşteri çekici istiyor tam şansına adam orada bekliyor seni, müşteride değil kendi tamirhanesinin çalışanı, keşke birşey yapmayıp bekleseydim diyorum. Hadi arkadaş maske taktı, hani tamircilik yapıyordu, maske niye takıyorsun arkadaşım o zaman? Bunu tekrar tekrar anlatmamın bir luzumu yok. Arkadaş sadece arkası boş laflar yazıp şikayette laf kalabalığı yaparak haklı göstermeye çalışıyor kendini. Yetkili arkadaşlar bakacak olursa fotoğrafların photoshop olmadığını farkederler.) Yazdığın bu.

(Buna ek olarak şunun eklemesini yapayım, sen ne kadar şanslı bir adamsın, müşteri çekici istiyor tam şansına adam orada bekliyor seni, müşteride değil kendi tamirhanesinin çalışanı,)

Dolaylı cümleler ilen kendi hayali rolünü anlatıp adminleri kandırmaya çalışıyorsun halla.
Tekrar diyorum. Ben Malibu'da, ehliyet alma yerinde beyaz blade araç tamir ettim, müşterimde beyaz bir şahıstı. Tamirhane dönüyorken Michael arıyor ve hurdalıktan kendisini almamı istedi, zaten Theo adlı şahısla beraber karşılastık gate de, arkamdan geliyordu. Bu şahıs oraya gidince ve çalışanımı orda görünce yanlarına bile gitmedim, sadece uzaktan izledim. Ardından gördüğüm şu 15 saniyede. Theo Huntleyi alıp tepeye sürdü, Micheal ise Motorla gitti. Bende ardından Ocean Bar yerine gittim. O sosyalleşme alanı, sonra biri aradı Sabre mi ne satıyor, o nu ret ettikten sonra biri daha aradı. (Theo kendisi haberim yoktu) Arac yağ degişimi için gelmemi söyledi. Oraya varmak üzere iken bir daha aradı nerde kaldın diye, vardığımda pusu kurup saldırdı. (Şaşkınlıka, adam ne yapıyor şeklinde ekrana bakarak rolü bölmedim) Giderken de 50 bin haraç şeklinde para isterdi. SS ler atmışım zaten.

(Hadi arkadaş maske taktı, hani tamircilik yapıyordu, maske niye takıyorsun arkadaşım o zaman? Bunu tekrar tekrar anlatmamın bir luzumu yok. Arkadaş sadece arkası boş laflar yazıp şikayette laf kalabalığı yaparak haklı göstermeye çalışıyor kendini.) Yazdığın.

Adminlere diyorum. Yukarda ki yazılar detaylıca okunursa anlarsınız ki 01.07.2026 daki mesele ilen ilgili maske takmışım vesaire bunu yapmışım demedim.
16-22 Gün önceki Josepe adlı karakterimin maskeli olayını. 01.07.2026 ilen mixleyip sizi kandırıyor. Siz söyleyin laf kalabalığı yapan kim. Ben her şeyi olduğu gibi aktarıyorum zaten. Adminleri halla kandırmaya çalışmaya utanmıyorsun diyeceğim de sen zaten OOC arkadaşının emeğine bile saygı duymuyorsun, neyse.

(Yetkili arkadaşlar bakacak olursa fotoğrafların photoshop olmadığını farkederler.) ''Yazmışsın''

Adminlere diyorum. Oyun içindeki chatbox fontsize -3 te olsa 5 te olsa her zaman 10 adet mesaj gösterir ekrandaki chatboxta. Bu adam fark ederseniz 10 değil,  14 veya 18 adet göstermiş. Bir diğer photoshop yaptığının kanıtı ise, Ekranda photoshop yaptığı yazılar belli olmasın diye arka pilanı tamamen siyaha boyamış. Görüntü olarak ta photoshop olduğu 100/100 belli zaten. Çocuk bile anlar bunun photoshop olduğunu.

Adminlere not: Bu adam ( Meslek bug + OOC metagaming + OOC nezaket +  11. Güvenli Bölgeler + 5. Deathmatching + 3. Powergaming + 3.9. Retarted RP + 10) HARAÇ KURALLARI + maske kuralları + trolling) İyi bir ceza almalıdır. bu adamla daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Son karar siz adminlerindir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.07.2026 02:55
Arkadaşın olaylarla alakası olmayan şeyleri kullanarak manipülasyon yapma ayağı çektiğini gözlerinizle görmektesiniz, bu arkadaşa tarafımca savunma gelmeyecek. Arkadaşın yaptığı son savunmada savunma değil daha çok beni şikayet etmeye çalışmış, Dostum bir savunma yapamayacaksan boşuna burayı rahatsız etme, oyuncu şikayetleri diye bir kanal var ssini al ve oraaya şikayetini aç burda 50 satır metin yazmana gerek yok. Hepsini savunmasını yaparız evelallah.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 06.07.2026 19:39
Öncelikle merhaba, ben ekran görüntülerindeki Michael Wolf isimli oyuncuyum. Olay şöyle gelişti: Hurdalamak amacıyla bir adet Huntley (Theo'nun Huntley'i) buldum. Ben araca düzkontak yaptıktan birkaç dakika sonra Theo, /agps komutunu kullanarak yerimi tespit etti. Yakalanmamak için patronum David'i aradım ve beni hurdalıktan almasını istedim. Tam Theo olay yerine geldiğinde crash yedim. Ancak bir dakika bile geçmeden hızlıca oyuna geri döndüm. Sunucuya bağlandığımda karakterim yaralı durumdaydı ve etrafımda hiç kimse yoktu. Karşı taraf beni beklemediği için rollere dahil olamadım; siz beni beklemezseniz ben sizinle nasıl role girebilirim? Oyuna girdikten sonra etrafıma bakındım ve yine kimsenin olmadığını fark edince oradan ayrıldım. Ayrıca patronum David'in bu olayla bağlantısı yok; kendisini sadece beni o an oradan alıp götürmesi için çağırdım. Zaten sonrasında koşarak oradan kaçtım. Benim de geçmişte yaşanan olaylarla hiçbir alakam bulunmuyor, garajda işe başlayalı henüz 5-6 gün olmuştu zaten.
« Son Düzenleme: 08.07.2026 13:22 Michael_Wizard »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 08.07.2026 00:50
Arkadaşın olaylarla alakası olmayan şeyleri kullanarak manipülasyon yapma ayağı çektiğini gözlerinizle görmektesiniz, bu arkadaşa tarafımca savunma gelmeyecek. Arkadaşın yaptığı son savunmada savunma değil daha çok beni şikayet etmeye çalışmış, Dostum bir savunma yapamayacaksan boşuna burayı rahatsız etme, oyuncu şikayetleri diye bir kanal var ssini al ve oraaya şikayetini aç burda 50 satır metin yazmana gerek yok. Hepsini savunmasını yaparız evelallah.
Adminlere: Ben bu adamla daha fazla muhatap olmayacağım. Bu adam yaşanan olayla ilgili hatalı olduğunu bildigi halde 1 ay önce olan şeylerden bahsediyor. Olan şeyde de bir tanışmışlığımız yok.
David- Ne yapıyorsunuz?
Theo- iyi sen napıyorsun? (tabiri ilen aptala yatma numarası yaptı)
David- Buranın sahibi değilim,
1 ay öncesinin özeti şu, başka da bir sohbetimiz yok.
Arkadaş haksız olduğunun bilincinde ve siz adminlere kendini haklı çıkarmak için geçmişte olan ve olurda meslek bug dan şikayet yer diye yedek tutuğu bir ss sadece. 1 ay öncesini 3-4 günlük çalısanımla ilgili olduğunu söylüyor. Siz söyleyin, bu adamla bir adam akıllı rollum yok ve Gelip ooc micheal ile beraber olduğumu diyor. Olay vakti bile Michael adlı çalısanımın yanına bir kere bile gitmedim. Bu adam neye dayanarak ic beraberlikten bahsediyor? OOC meta yapıyor sadece Theo adlı şahıs. Orda ayrıntısına kadar yazdığım şey ise olan ve bitenler ta kendisidir. Bu adam laf oyunları ilen veya benim yazdıklarımın doğru oldugunu bile bile laf cambazlığı ilen ne anlatıyon ne diyon sacma cümleler ilen size oynuyor sadece. Resimleride photoshop zaten.

Seni umursamayıp SS almadım, emin ol bilse idim şuan gelip tek kelime bile edemezdin.
« Son Düzenleme: 08.07.2026 01:03 Farid21 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok