Konu: Dimitri Olezka - Aktif Rolde AFK  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2026 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dimitri Olezka -  @punchliner314

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rafayel_Moses

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.07.2026 - 19.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli Roleplay ihlali, Refuse RP.

Alıntı
16. Sürekli Roleplay
- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki birlik arasında olan savaştan dolayı Dimitri karakterinin yanına gittim, konuşmak için yanıma çağırdım fakat bunu istemeyerek benden uzaklaşmaya başladı. Üç dört defa seslenmeme rağmen arkasına dönmediği ve interiora doğru yürüdüğü için vurdum. Yere düştükten sonra AFK bıraktı. Bu sırada 8 dakika boyunca başında bekledik, düştüğü sırada /aracaat komutu kullanmıştık. Hoodumuza gittiğimizde AFK'dan çıkmış olmalı ki aracımın içine ışınlandı. Hoodayken AFK kalmaya devam etti, bizde rapor açıp Batrix isimli yetkili arkadaştan yardım istedik. Dimitri karakterine kick atıldı, ardından bir saat sonra oyuna girdi ve AFK kalmaya ve role uymamaya devam etti. En sonunda tekrardan yetkili Batrix karaktere spawn attı ve bir daha oyuna girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu rol yapıldığı esnada birlikteydi fakat uymadığı rol sırasında birlikten çıkmış. Birlikte olduğunun kanıtlarını gerekirse atarım.

#1 - 01.07.2026 21:27
Öncelikle selamlar arkaşlar tamamen haklılar bilerek role uymadım afk felan da değildim Admin arkadaşımız iki kere tp attı  beni spwn eetti ama ona rağmen uymadım her hangi bir occ kinim yok burası rol play sunucusu role uymak zorundayız hatamı kabul ediyorum arkaşların hiç birinin adını occ veya ıc de duymadım hatta R20 Bile bişeyden incelemeye aldıklarında tanıdım  kin meselesi değil yani uymama nedenim bu zamana kadar hep o birlikde birileriyle saçma sapan rollr yapmam dı çok araç al sat rolünde bile hani o birlikde oldunu bildiğim biri varsa araç alıp satmıyorum bile daha önce çünkü sürekli  gelip saçma sapan roller yaptıkları için tabikide bu durumu normalleştirmez sonuç olarak orda birlik R19 rütbesinde arkadaş var uymam lazım dı her ne kadarda adam kaçırmak gibi ayak işlerinede baksa başarılı birisi ki o rütbede saygım sonsuz dedim gibi tamamen benim suçum sonuçlanabilir şikayet açan arkadaşlarımdan özür diliyorum  iyi roller diliyorum adminlerimizede iyi çalışmalar :-*
SONUÇLANABİLİR.

#2 - 01.07.2026 22:02
Bizlerin de sana karşı bir OOC kini yok, şüphen olmasın. İhlali kabul ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Sonuçlanabilir.

#3 - 01.07.2026 22:20
Bizlerin de sana karşı bir OOC kini yok, şüphen olmasın. İhlali kabul ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Sonuçlanabilir.
  :-*

#4 - 01.07.2026 23:31
Şikayet incelendi.

Karakter, Refuse RP kapsamında işlem görecek.

K&A