Konu: Marshall Lockwood - @Yekta177k  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2026 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Lockwood / @Yekta177k

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwain Myers / @Koren

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2026 / Saat 22.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP: Karakter mantığına uymayan, sunucu ciddiyetini bozan ve rol kalitesini düşüren amaçsız hareketler sergilemek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın gerekli koşullar sağlandığı için CK rolünü yapacaktık, arkadaş tekrar geldi, Dwain isimli kişi Marshall çarı ve dostunu bayılttı, içeriye taşıdı, ardından içerideyken CK rolünü gerçekleştirdik, kişi en sonda kalkıp bize silah ile sıkmaya başladı, ardından quitledi. Şimdi ne kadar çağırsamda oyuna gelmiyor, lütfen gereği yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.06.2026 23:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.06.2026 23:52
bu elemanda bir gerizekalılık var zaten PD ile kovalamacama sebepsiz dahil olup bana sivil haldeyken gereksiz silah çekti, daha sonra PM'den PD ile bağlantısı olduğunu söyledi, sanırım FBI vs. Umarım öyle değildir çünkü gerçekten çok kalitesiz ve komik olur..

#3 - 29.06.2026 00:00
@VanKyk Aracımı çalıp kaçıyorsun, indirmek için silah çekmem gayet normal. PD'de Muhbirim bu tarz roller gerçekleşebilir. Ethan Russel karakteri için savunma gelecektir.

#4 - 29.06.2026 02:20
Kapatılabilir karakter CK yedi olay kapandı.

#5 - 29.06.2026 23:28
Kapatılabilir karakter CK yedi olay kapandı.
Karakterin CK yedi fakat rolun ortasında silahla sıkıp düşünce /q atmanın CK ile hiç bir bağlantısı yok. Eğer rolü düzgün şekilde sonlandırırsak şikayet geri çekilebilir.

#6 - 29.06.2026 23:40
@VanKyk Aracımı çalıp kaçıyorsun, indirmek için silah çekmem gayet normal. PD'de Muhbirim bu tarz roller gerçekleşebilir. Ethan Russel karakteri için savunma gelecektir.
jkjkjhkghtfhhklkjlklkjlk bana PD ile ilişiğin olduğunu söyledin sorduğumda da FBI olduğun söylendi FBI'n normal kovalamacaya dahil olup kendini afiş etmesi ne kadar absürt, umarım FBI değilsindir. Kaldı ki polis muhabirinin silahlı rolü mü olur xD baştan aşağıya çöpçatansın

#7 - 30.06.2026 00:45
1. FBI değilim ben demedim 2. Olay Ethan Russel karakteriyle konuştuk ve olay kapandı şikayet kapanabilir.

#8 - 07.07.2026 16:26
Şikayet incelendi;

Şikayette belirtilen Marshall karakteri aniden bara girip arkadaşlarını bu şekilde kaçırmaya çalışması, bir anda rollü/low rol şeklinde bunları yapması Retarded-RP kapsamına giriyor. Bu sebeple şikayet geçerli, bahse konu oyuncu cezalandırılacak, şikayet;

K&A.