0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Efkan - 28.06.2026 00:08Merhaba, az önce bahsi geçen tartışma rolünün ardından, Miguel_Tobia hood bölgemizde yaralı olarak bulunuyordu. Kendisini saldıktan yaklaşık 15-20 dakika sonra, yine bölgemizin dibinde aracımı düz kontak yaparken yakaldım.Beni gördüğü anda, can barım tamamen dolu olmasına rağmen tek bir yumruk darbesiyle beni bayılttı.Önceki rol hataları ve ihlallerle ilgili zaten gerekli yerlere bilgilendirme yapıldı. Benim bu talebimde sizden ricam, rolün gidişatından ziyade, bu kişinin canım full iken beni tek bir yumrukla nasıl bayılabildiğinin (hasar loglarının, olası bug abuse veya hile şüphesinin) teknik olarak incelenmesidir.Logların kontrol edilmesini arz ederim, şimdiden teşekkürler.Aracınıza herhangi bir düzkontak girişiminde bulunmadım dostum bunu nereden uydurdun? Üstelik kanıtların olmadığı halde ileti atman saçma, kas seviyem yüksek olduğundan düşmen normal
Merhaba, az önce bahsi geçen tartışma rolünün ardından, Miguel_Tobia hood bölgemizde yaralı olarak bulunuyordu. Kendisini saldıktan yaklaşık 15-20 dakika sonra, yine bölgemizin dibinde aracımı düz kontak yaparken yakaldım.Beni gördüğü anda, can barım tamamen dolu olmasına rağmen tek bir yumruk darbesiyle beni bayılttı.Önceki rol hataları ve ihlallerle ilgili zaten gerekli yerlere bilgilendirme yapıldı. Benim bu talebimde sizden ricam, rolün gidişatından ziyade, bu kişinin canım full iken beni tek bir yumrukla nasıl bayılabildiğinin (hasar loglarının, olası bug abuse veya hile şüphesinin) teknik olarak incelenmesidir.Logların kontrol edilmesini arz ederim, şimdiden teşekkürler.