Konu: [HİLE KULLANIMI] - Arsene_Bonnierre , Laurissa_Magdalena, Aether_Desplanches  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2026 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsene_Bonnierre @Miadosoch  , Laurissa_Magdalena @Jack_Piacevole  , Aether_Desplanches @mexova

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.06.2026 - 16:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.
Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Hurdalıkta gelecek araçları bekliyordum. Ekran görüntülerinde görüldüğü üzere yukarıda isimleri yazılı kişiler hurdalığa ilk geldiğimde içeridelerdi ve içeriye onları kimsenin almamasına rağmen araçları satmaya çalışıyorlardı. Kendilerini IC olarak uyardım ve dışarı çıkmalarını sağladım ancak bölgeden ayrılmadılar ve hurdalığın dışında dolaşmaya devam ettiler. Daha sonra video'da görüleceği üzere Aether_Desplanches karakteri benim AFK olup olmadığımı kontrol ediyor ve diğer arkadaşı aracı hile kullanarak içeri sokuyor. Bu kişilerin IC olarak herhangi bir iletişimi olmamasına rağmen bu kadar koordineli hile kullanmaları da mixing yaptıklarını göstermektedir. Üç kişininde birlikte hareket ettiği ve hile kullanımına ortak oldukları kanıtlarda gözükmektedir.

Bu kişilerin hile ile sistemsel satış yaparak haksız kazanç elde ettikleri tüm hurda gelirlerinin geri alınmasını ve karakterlerinin hile kullanımından cezalandırılmasını talep ediyorum. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Video: https://streamable.com/trmk1n

#1 - 22.06.2026 22:19
Oyuncu şikayetlerinden hile bug bildirimi kanalına taşındı.
@Miadosoch @Jack_Piacevole @mexova  24 saat içinde savunmalarınızı iletiniz.

#2 - 23.06.2026 15:14
İçeriye bugla veya hileyle giren kişi ben değilim. Kim olduğunu bilmiyorum, fotoğraflarda sadece arabanın içinde oturuyorum.

#3 - 23.06.2026 17:38
İçeriye bugla veya hileyle giren kişi ben değilim. Kim olduğunu bilmiyorum, fotoğraflarda sadece arabanın içinde oturuyorum.

Fotoğraflara ek olarak Video'da mevcut izlemeni tavsiye ederim. Arkadaşın AFK olup olmadığımı kontrol ediyor sen sürücü koltuğunda oturuyor ve aracı içeriye sokuyorsun. Laurissa ise arka koltukta seninle birlikte aracın içerisinde hileli şekilde kapıdan geçiyor.

#4 - 23.06.2026 17:46
AFK RP si yapacağına videodayken o karakterlere yaklaşabilirdin değil mi? Videoda nametagımız görünmüyor. Yaptığım tek şey araçtan inmek ve koşmak.

#5 - 23.06.2026 17:54
AFK RP si yapacağına videodayken o karakterlere yaklaşabilirdin değil mi? Videoda nametagımız görünmüyor. Yaptığım tek şey araçtan inmek ve koşmak.

afk olmasa aracı o şekilde sokamazdınız tabii ki dostum :D

Aracı nasıl o şekilde soktuğunuza dair hâlâ bir savunma göremiyorum, üç kişi aynı araçtaysanız bir açıklamanız da vardır eminim. Araçtan inmek ve koşmak bu işe dahil olmadığınız anlamına gelmiyor, yapılan bug abuse'a göz yummuşsunuz. En kötü ihtimal aracı süren kişinin dışında diğer ikilinin bundan ceza almasını talep ediyoruz

#6 - 23.06.2026 18:49

Bence savunma yapacak bir şey bulamıyorsunuz çünkü hile yaparak içeri girdiğinizin sizde farkındasınız. Attığım SS ile Video'daki saat ve tarihe dikkatli bakmanı öneririm. Orada her şey gayet açık ve net; Aynı tarih , aynı dakika , aynı yer. Skinleriniz de aynı şekilde hem Video'da hem SS'de açık açık gözüküyor.

#7 - 23.06.2026 19:41

Nametag görünmüyor, o zaman ceza almam mı diyorsun yani? :D Video sonrasında alınan ekran görüntülerinde de direksiyondan inenin sen olduğu net bir şekilde görülebiliyor. Senin skinle aynı skine sahip biri yok olup, yerine birkaç saniye içinde sen ışınlanmadıysan tabii... :)

#8 - 11.07.2026 15:31
Allah'a havale etseydim daha çabuk sonuç alırdım  :D :D Sonuçlanmayan şikayet sorunsalı  :manifdog

#9 - 13.07.2026 16:05
Arsene karakteri 3. parti yazılımdan dolayı, diğer karakterler de göz yummaktan dolayı cezalandırılacak.