Konu: Mesleklerin Geliri  (Okunma sayısı 449 defa)

#10 - 18.11.2019 18:16
Bir süreliğine olursa iyi olur, destek  :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 18.11.2019 18:22
Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 18.11.2019 18:23
Bıktım şu durumdan artık rol yapmak istiyorum, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 18.11.2019 18:23
DESTEKLENDİN
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 18.11.2019 18:24
Tırda 100+ tur atmış biri 990$ için o tırı sürmek istemiyor, sürsede 3 saatte 10k anca kasabiliyor. Kişinin alacağı evlerin en ucuzu 15 bin 4.5 saatte bir ev almak ne kadar mantıklı? İnterior olayı içinde ayrı para vermesi gerekiyor. Olaylara silah,uyuşturucu,araba gibi şeyler girdikçe işler dahada karışıyor. İş yeri açmak isteyen bir oyuncu 3-4 gününü sadece para kasmaya ayırması gerekiyor. Para kazanma birazda olsa kolaylaştırılmalı ve oyunculara destek verilmeli. +DESTEK

+1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 18.11.2019 18:28
Bıktım şu durumdan artık rol yapmak istiyorum, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 18.11.2019 18:33
İlerki zamanlar için meslek gelirleri gayet iyi fakat sunucu başı olduğu için destekliyorum. Hiç değilse 1 hafta ücretler çoğaltılabilir bi ekonomik denge oluşabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 18.11.2019 18:37
Herkes mesleklerden para kasmayı düşünüyor ancak rolle kazanmaya çalışan pek yok sanırım, meslekten uzaklaşıp role odaklanır ve buradan para bulursanız bunun keyfi daha iyi olacaktır ki o 3-4 saat uğraşıp kastığınız paradan daha iyi para kazanabilirsiniz. Amaç zaten role play ve bunun için sunucu konsepti role play. İnsanlar role yönelsin, mesleklere yönelmesin buradan kazanacakları paralar bunlar" yanıtı için bu fiyatlar mevcut zaten. Buna ek ilk günler zaten şuan ki rakamlardan yüksekti, ancak biraz daha ufak vergiye odaklı artış olayını destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 18.11.2019 18:40
Herkes mesleklerden para kasmayı düşünüyor ancak rolle kazanmaya çalışan pek yok sanırım
Buna katılıyorum, ancak şu an sunucunun bunun için yeterli ekonomik düzeyde olduğuna inanmıyorum.
Sunucu ekonomisi oturduğu taktirde bunu yapmayı dört gözle bekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 18.11.2019 18:48
Vergiler düştükten sonra bir tık daha bu durumun azaldığını düşünüyorum. Başından beri ekonomi için her itemı ve sunucudaki para gelen her olayı ince planlayıp işleyişe koyduk. Mesela 3. günde 200k'sı olan oyuncu grupları vardı. (3 arkadaş) ve şu an birden farklı oluşumlarda silahlar mevcut ki 25K-30 K fiyatından satıyorlar. (Craft ile yapıldı)

Buraya yorum yapan arkadaşlar ikinci gününde yanılmıyorsam bütün kalabalık bir birlik olarak motor sahibi olmuşlardı. İşyerini zaten yönetim aktif birliklere oluşum desteği olarak kiralık ekledi (3-4 günde bir 10K işyeri geliri alan oluşumlar var şu an, birçoğuna verildi). Bu verilere baktığımız zaman, bugün de yine iki oyuncuya Firma Sistemi başlangıcı olarak 500K karşılığında Market caddesindeki Golden Wheels Garage adlı yeri aktif ettik. Sunucunun 10. gününde tamirhane açmak isteyen bir oyuncu topluluğu amacına ulaşmış oldu ve bundan sonra rol ile para kazanacaklar.

Yukarıda craft örneğini ve silah fiyatını verdim. Ki Cpt.Vice(Silah NPC'si) sürekli aktif olmayacak, ara sıra şehirden gidecek, halilye silah depolayanlar daha da yüksek kardan satabilecek.(en fazla yönetimin belirlediği miktardan satılabilir, fiyatları açıklancak)

Bunun bir de şimdi bu geceden sonra uyuşturucu versiyonunu aktif ediyoruz. Çeşitli depolardan tanesi 50-100 dolara malzeme toplayan kimyagerler kokain, ekstazi, lsd, marijuana gibi üretimlere başlayacak ve bunların rolde satışını gerçekleştirecek. (Hiç satamasa bile, guest olarak yönetim karakterleri müşteri gibi bu sokaklardan belirli günlerde gelip yüklü mal alacak. Amaç piyasayı canlandırmak)

Haliyle burada sorulması gereken soru şu, her şey çok daha basit ve kolay olursa çok bir anlamı kalır mı? İkinci günden herkes araba,(ki bunu alabiliyorsunuz) ev, iş yeri, sonrasında lüks araba, istediği silahı vs. yapabilirse, 1 ay sonra MMORPG tabiriyle tüm çarı diziyor olsanız bir yerden sonra sıkılırsınız ve amaçsız kalırsınız.

Her karakter illa paralı rol yapmak zorunda değil. Oyunda 2-3 saat meslek yaparak ortalama bir araba alabiliyorsunuz. (Sadler shitten bahsetmiyorum, o 1-2 saatte bile alınır) hal buyken herkesin karakter gelişimini ve para dengesini buna göre hesaplayıp role başlaması gerekiyor. Eğer karakterinizi büyük mafya babası veya zengin çocuğu olarak role sokarsanız tabii ki o rolü yapabilmek için 2 ay meslekten başka bir yere uğramazsınız. Ama alt karakter başlatıp zamanla zenginleştirmeye çalışırsanız çok daha iyi yerlere gelirsiniz.

Ek olarak henüz 10. gün ve ortalama 5-6 seviye karakterlerde PD/FD/TV hatrı sayılı miktarda paralar var ve yukarıda verdiğim örneklerle birlikte legal karakterlerin de birçok açıdan para kazanmasının önünü açacağız. (Prodüksiyon rolleri aktif, ViceTube ve ViceTok üzerinden hem şirketlere hem de bireysel sanatçılara/ünlülere para desteğine başlıyoruz)

Bu yazdıklarımı lütfen dikkate alın ve daha iyi bir çözüm sunarsanız onu da bekleyelim. 1. haftadan 500K'lık tamirhane alabilen, 3. saatinden araba alabilen arkadaşlar varken neyi değişirsek daha iyi olur? Oyuna başlarken 1 adet araba, 1 adet ev, 1 adet işyeri seçin öyle girin diyecek halimiz yok tabii ki.

Konu bir süre daha yoruma açık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok