Konu: ADRİANO FALCONE - FEAR-RP  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2026 20:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano_Falcone @Johnny_Larusso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carl_Blood  @azerr00 - DeShawn_Blade @sampsever

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2026 / 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adriano'yu gasp ediyorduk, kafasına doğru silah doğrultuyordum. Arkadaşımız DeShawn kapıyı tutuyordu. Adriano, birden DeShawn'a tepki gösterip işyerinden kaçtı. Kapıyı o kadar sert tutmasına rağmen ve benim ona silah doğrultmama rağmen; herhangi bir korku rolü sergilemedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.06.2026 20:51
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 19.06.2026 20:54
Öncelikle arkadaşlar GB bölgede saldırı yapmaya çalıştılar ve üstüne yapılan ihlallerde benim kafama silah tutulduğu halde role uymadığım yazıyor. Ancak benim kafama silah tutma tarzı emoteler atılmadı.

#3 - 19.06.2026 21:35
@Johnny_Larusso  Chat'i tam olarak okur musun? Kör müsün?

#4 - 20.06.2026 00:58
Bence sen körsün dostum, kafama silah tutma emotesi yok

#5 - 20.06.2026 01:00
Benlik bir şey yok ama arkadaşa hakarette bulunmak yanlış, ayrıca arkadaşın kafasına silah doğrultma emote  atmamışsın sadece arkadaşın doğrult demiş.
Bir şikayetiniz varsa bence birdahakine güvenli bölge olmayan bir yeri soyarsan daha kaliteli rol yaşayabilirsin iyi akşamlar.

#6 - 20.06.2026 02:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 20.06.2026 11:03
@S1MPLE  Birader, rol içerisinde zaten silahı kafasına doğrultuyorum, aim alıyorum. Polislerden kaçtığım içinde rol içerisinde SS alamadım.

Biz orada paraları çıkart diyoruz, hala Adriano şahsı emote atmaya çalışıyor. Çok kıymetli parası var elemanın. Ayrıca agresif bir rol içerisinde iken herhangi bir şahısa hakaret edebilirim.
« Son Düzenleme: 20.06.2026 11:05 KnavesH »

#8 - 20.06.2026 13:05
Evet rolde edebilirsin onu demiyorum zaten fakat silahı kafasına aim alman birşeyi değiştirmez ozaman bende silahı çekip sıkayım e zaten çıkardığımı görüyorsun ne gerek var değilmi? Mantığına göre böyle oluyor. Hakaret etmenden kastım kör müsün demen.

#9 - 20.06.2026 14:28
@S1MPLE Dostum DeSawn karakteri kapıyı sıkı sıkı tutarken kapıdan çıkıyorsunuz, bu nasıl oldu açıklar mısın? Arkadaşında senim peşinden atladı.