Sivil olmana rağmen hood bölgesine gelip illegal rol yapmaya çalışıyorsun. Depoların kapalı olduğunu defalarca söylememize rağmen bizi görmezden gelip etrafı araştırmaya devam ediyorsun. Ekran görüntülerinde de bu durum açıkça görülüyor.
Ayrıca avcılarla kontak hâlindesin. Sana komut gelmeden hareket etmemen gerektiği konusunda uyarıda bulunuyorum ancak buna rağmen rolünü sürdürmeye devam ediyorsun.
Şikâyeti incelediğimde herhangi bir problem göremedim. Gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına rollerine biraz daha dikkat etmeni rica ediyorum.
Fear RP yaptığını anlaşılmıyor, Seni snitch sandık; son zamanlarda sokakta çok fazla snitch olduğu için ateş açtık.
Hood bölgesi diyorsun lakin onaylı bir şekilde mapte görülen hood alanınız bulunmuyor. Orada rol yapıyor olmanız sizin agresif ve sert bir üslup ile rollemeniz gerektiği anlamına gelmez. (En azından karşındaki şahıs agresifleşmediği sürece.) Karakterim orada size başka bir zaman geldiğinde başka bir çete üyeniz ile ticaret girişiminde bulunduğunu söylüyor. Şahısın telefon numarası dahi IC bir şekilde karakterimde bulunuyor. Akabinde karakterime snitch misin diyorsunuz ve bu terimi ıc-ooc olarak bilmediğim için anlam veremeyip devam ediyorum. Üstümü aramanıza izin veriyorum, kadın karakteriniz üzerimi arıyor üzerimdeki malzemerden tamirci olduğumu anlıyor. Garajda çalıştığımı tamirci olduğumu da sizlere beyan ediyorum. Maalesef onların ssleri bulunmuyor talep edilirse log kayıtlarına göz atabilirim. Arkada uzakta duran adamlardan birisini benzettiğim için uzaktan fark edip bu olabilirdi bakabilir miyim diyorum göndermiyorsunuz. Ben de gitmeyip bekliyorum, bu bir fear-rp göstergesidir, başta az kişiyken sonrasında sayıca fazlalaştınız ve ben de gitmeyip bekliyorum. Fear-rp'den açılan şikayetlere göz gezdirirsen ihlalin nasıl yapıldığını bariz açık bir şekilde görebilirsin. Ayrıca sivil bir karakterin illegal rol yaptığını söylüyorsun. Sunucu üzerinde bildiğim kadarıyla "Ev soygunları, araç hırsızlığı" gibi basit illegal rollerin sadece birlik üyelerine değil genele açıldığını belirtmek isterim. Karakterler üzerinde birliğin yoksa illegal en ufak bir faaliyet gösteremezsin diye bir durum söz konusu değil. Şahısım bağımlı rolü yapıp bir süre az miktarda tüketim yapmayı hedefliyordu. Lakin rol anlayışınız silahtan ibaret olduğu için maalesef karşılıklı rol pasında bulunamadık.
Şu an için başka ekleyeceğim bir geri yanıt bulunmadığı için yetkililer tarafından değerlendirmeye alınabilir.