Konu: Aram Badalyan | Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2026 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Morquee - Aram Badalyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @alperbubas  - Haolen Zalman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2026 | 20:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
birden fazla oldugu için direkt link bırakıyorum
Alıntı
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aram Badalyan durduk yere Rothstein üyesinden birisine öncesinde basit bir trafik kazasını uzatarak yaptığı ihlallerle yetersiz oyuncu profili olduğunu kanıtlamıştır. Şikayet içersinde; DM, GBİ, Emotesiz saldırma, İllegal birlik kural ihlali gibi sayısız ihlaller bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada gördüğünüz üzere yazdığı şeyler üstüne manasızca sataşarak ve trolleyerek amacını anlıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Burada da gördüğünüz üzere emotesiz, güvenli bölge de, r4-5 iken r20'ye saldırıyor.

Burada hiçbir şey olmamış gibi arabama binip kaçıyor.

Burada da aynı sekilde Haolen Zalman'a emotesiz saldırdığının görüntüsü.

Rolün devamında Aram Badalyan'ı bir başka Rothstein üyeleri düşürüyor, hiçbir şey olmamış gibi kalkıp koşuşturmaya başlıyor. Böyle oyuncu profillerinin yasaklanması sunucumuz için en doğrusu.

BU da rolün devamında yaptığı ihlaller.
burada düştüğünün goruntusu

burada dürüşürülmesine rağmen kalkıp kosusturuyor.

Ek açıklamalar(varsa): neşesine

#1 - 31.05.2026 18:38
IC olarak senin birlik rütbeni bilemeyiz, doğal olarak da arabaya çarpıp kaçarsan peşine takılırız. İhlale ihlalle karşılıp verip, onaylı hooda tek başına girmen kimin yetersiz oyuncu olup olmadığını göstermiş. Emotesiz saldırdığım doğru, bunun cezasını çekebilirim. Diğerleri saçma konular. Ben bunları yaptıysam, kural ihlaline kural ihlali ile karşılık verme sebebin nedir?

#2 - 31.05.2026 18:41
Attığın kanıtlarda, kimseye noob dm attığımın kanıtını tam olarak göremedim, IC olarak küfür etmişim, polislerin bile halka küfür ettiği bir sunucuda bir ermeni'nin küfür etmesi çok doğal. Arabamı çaldı demişsin, arabanı süren ben bile değilim, normal kanıtların var ise cezamı çekerim.

#3 - 31.05.2026 18:42
savunma için teşekkürler iki gözüm.

#4 - 03.06.2026 18:09
Şikayet incelendi;

Arem_Badalyan karakteri GBİ ve RKİ olarak belirtilen spoiler kanıtları sebebiyle cezalandırılacak.

K&A.