Konu: Leon moritti hatalı emote kullanımı  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2026 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon moritti @Umutto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Igor Ferro @Shiels

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
hatalı do kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş do üzerinden sohbet kanalındaymış gibi konuşuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): moderatörün insanlara rol açısından örnek olması gerekirken bu arkadaş nasıl böyle bir do kullanabiliyor? hakkında da birçok aktif şikayet var sunucuda çok rol yapmıyor gibi gözüküyor. gereğinin yapılması lazım böylelerine.

« Son Düzenleme: 29.05.2026 22:16 Artorias »

#1 - 29.05.2026 22:18
Şahitliğimi onaylıyorum böyle bir do kullanımı yok bu arkadaş neyi nasıl kullanacağını bilmiyor rol eğitimi almalı.

Bu şikayette de IC chatten OOC çıkıyor. Aktif rolde B bölüyor. Referans alınarak ağır cezalandırılmalı.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=188568.0

#2 - 29.05.2026 22:22
Ben bu ss ile zaten karşı tarafa şikayet açtım ve o do dan yazdığım kanıtı da vardı herhangi bir sorun gözükmedi ve o şikayetten ceza yediler arkadaşlar ve bu ikisi de arkadaş ıc de iki şikayet açtım diye ooc kin besleyip her bulduğu ss den şikayet açıyorlar arkadaşlar belliki kin beslemiş baya bi oyuna gelip MARKET CADDESİ KİRALAMA GBİ mi diye soran insanlar daha bunu bilmiyorlar rol yapıyorlar doğru.

NOT: aktif şikayetleri var diyor ve aktif şikayetlerin hepside iki arkadaş açmışlar şahit olarak ortamda rolde arkadaşı olmasa bile şahit olarak ekliyor yaptıkları rollerden zaten ceza alıyorlar.

#3 - 29.05.2026 22:26
Arkadaşlar aktif bir şikayetini inceledim de adamın hakkına giriyorlar gbi de küfür etmemiş ve yeni girdim diyor gbi ye sürüp ss almış bu insanları kandırmaktan başka birşey değil önünüze gelen herkese şikayet açıyorsunuz arkadaşın attığı ss de neden o zaman şikayet etmemiş de beni şimdi etmiş sonuçta ikside arkadaş ortak iş yapmayı seviyorlar böyleli bir yalancılara ben bile inanmam

#4 - 29.05.2026 22:28
İyi akşamlar.

#5 - 29.05.2026 22:30
Şikayet açan arkadaşından daha çok şikayete yanıt veriyor ortada gözüktüğü gibi bakalım daha hangi şikayetten ss alıp şikayet edip boş zaman kaybı çıkartıcaklar  :D :D

#6 - 03.06.2026 17:52
Merhabalar, Leon Moretti karakteri uyarılacak. Tekrarı halinde işlem uygulanacak.

K&A