Konu: Leon Moretti - Aktif rolde B kullanımı, Yetersiz Rol Bilgisi  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2026 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon Moretti @Umutto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde B
Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde b bölüyor, ic chatten forumda görüşürüz diyor. Böyle basit konulardan dolayı aktif bir rol ortamında b bölemez, forumda görüşürüz vesaire yazamaz bir de ic chatten yazmış. Uyaracaksan pm'den uyaracaksın o kadar kişinin bulunduğu bir ortamda rolü bölemezsin bu şekilde. Bu arkadaş moderatör ama rol bilgisi çok zayıf. Kurallar baştan öğretilmeli okutulmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kesinlikle rol desteği alması gerekiyor.

#1 - 29.05.2026 21:14
Bu ss de arkadaş yok benim şikayet ettiğim rol ss i o zaman bunu şikayet etme gibi lüksü yok o zaman ben gidiyim beni alakadar etmeyen bir insanın ss ini alıyım şikayet açıyım arkadaşı cidde çok kudurtmuşum artık benim şikayetlerimden kanıt toplayarak şikayet açıyor :D

#2 - 29.05.2026 21:23
Admin kararı sonuçlanabilir, yaptığın rol(!) ortada ben açsam ne farkeder orada olan açsa ne farkeder.

#3 - 29.05.2026 21:26
Sonuçlana bilir hiç problem yok ortada aktif rol yok kendi şikayetimden ss alıp beni şikayet ediyorsun herkes bunu yapsın yapıla biliyorsa.

Şöyle birşey aktif rolde değildim ben o araçtaki şahıslarla görünürse zaten mesajlar motorlu arkadaşla rolde bende rolde dedim bu neden küfür ediyor ve tanımıyorum şahısları arkadaş benim ismim ile sesleniyor ben yanımdaki bayan kadınla roldeyim bana tükrçe terim kullanıyor onun için ortada aktif bir rol yok arkadaş ismimi bilmediği halde bana Leon diyor
« Son Düzenleme: 29.05.2026 22:03 Umutto »

#4 - 03.06.2026 17:44
Oyuncuya uyarı geçilecek, tekrarı halinde işlem uygulanacak.

K&A