Konu: Konrad Ratzenberger - Rolde Quit  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2026 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shizaki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Roseven @rionly finest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde Quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaştığımız birlik üyesi, bölgemden geçerken arkadaşa ateş ediliyor ve kaçamayacağı bir pozisyona girdiğinde oyundan çıkış sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna hiçbir şekilde giriş sağlamadığı için ceza alabilir.

« Son Düzenleme: 29.05.2026 14:43 malevolence »

#1 - 29.05.2026 06:19
öncelikle selamın aleykum herkesın bayramını en ıcten dıleklerımla kutlarım.

ben sızı gormedım orda sıktığınızı da görmedim etmedim emote falan bir şey düşmedi. Zaten 62 metreden sıkmıssınız nasıl gorduysenız masallah :O. kanıtlar  zaten yetersiz görünüyor bana karşı olan bir eylem olmadığını görüyorum. bende o zaman sıradan bir adam yanımda q atsın diyim ki ben buna sıktım ettim q cekti hadi hayırlı isler ceza :D. q'dan sonra oyuna girdiğimde de düşmemiştim ya da bir hasar almamıştım. takıldım öylesine, şuan görüyorum bana sıktığınızı :D

#2 - 29.05.2026 14:42
Savunma için teşekkürler. Rolümüzü baltaladığın için ceza yemeni daha uygun görüyoruz. Aktif bir rol içerisindeydik, savunmaya ek şahit olan, @rionly finest de söyleyebilir. Şahit kavramını boş yere doldurmuyoruz.

#3 - 29.05.2026 14:55
Role şahidim aracıyla gezerken caddede mermi yiyince düşeceğini bildiğinden  /q attı 5 dakikada bekledik oyuna giriş sağlamadı, Refuse RP /q kapsamlarından birinde değerlendirilebilir, iyi forumlar.

#4 - 29.05.2026 15:37
role şahitsin de bana doğru sıktığının 1 tane kanıtını atar mısın kral lütfen?
amaçsız bir q ssiyle oluşturduğunuz kinli şikayetiniz size kalsın. :D
saçma sapan nedenlerle ceza yedirmeye çalışıyorsunuz ama aklınızın alamadığı noktalar var sanırım.
Bana orada herhangi bir mermi sıkarken bir görüntü bir video bir şey hiçbir şey yok, atsanıza kardeşim? o zaman sizde bizim hooda doğru geliverin bi q cekin reis alayım bende ssini açayım diyeyim ki ben bunlara sıktım bunlar q çekti silahlılardı silahları da silinsin cart curt xd
mantığa bak çok düz mantıksınız emin ol orda sıktığınızı da farketseydim iner çatışır bir guzel ındırırdım dün gece sürekli ve sürekli olduğu gibi ;DD

#5 - 29.05.2026 15:41
Hood'una gelip q atıp 5 dakika girmezsem bana şikayet açabilirsin, savunmanı yapmışsın bırakta şahit eklenenlerde ileti atsın. Sonuçlanabilir.  :vice:

#6 - 29.05.2026 16:13
role şahitsin de bana doğru sıktığının 1 tane kanıtını atar mısın kral lütfen?
amaçsız bir q ssiyle oluşturduğunuz kinli şikayetiniz size kalsın. :D
saçma sapan nedenlerle ceza yedirmeye çalışıyorsunuz ama aklınızın alamadığı noktalar var sanırım.
Bana orada herhangi bir mermi sıkarken bir görüntü bir video bir şey hiçbir şey yok, atsanıza kardeşim? o zaman sizde bizim hooda doğru geliverin bi q cekin reis alayım bende ssini açayım diyeyim ki ben bunlara sıktım bunlar q çekti silahlılardı silahları da silinsin cart curt xd
mantığa bak çok düz mantıksınız emin ol orda sıktığınızı da farketseydim iner çatışır bir guzel ındırırdım dün gece sürekli ve sürekli olduğu gibi ;DD

« Son Düzenleme: 29.05.2026 16:15 rionly finest »

#7 - 29.05.2026 23:23
la 1 tane kanıt istedik gardaşşşş bana sıktığına dair. yarın yan karakterle geliyom hoodunuza sabah 10'dan akşam 10'a kadar kim q attıysa şikayet açıcam ŞDLGKSPĞTOWTĞOWTEOWTOWTEPWEOTĞOTPOWTĞEOWETĞOWE

#8 - 03.06.2026 17:57
Ateş açıldığına dair kanıt iletin. @malevolence

#9 - 03.06.2026 18:06
Sıktığıma dair net bir kanıt yok, kanıtlayamam ama söylediğim gibi oluyor. Şikayet kapatılabilir.