Konu: [24.05.2026 - Federico_Pellegrini] Car Ramming - Metagaming  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Pellegrini - @shipsori

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stash McCall @Weihenmaier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.05.2026 - 17:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming - Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, IC olarak bir araç çaldım, hurda için getirdiğim sırada anlamadığım bir şekilde öncesinde hiç bir rol yapmadığım Federico Pellegrini adlı karakter duman çıktığını görünce durduk yere aracıma vurdu ve sistemsel olarak kullanılamaz hale getirdi. Sebebini sorduğumda ise Stash karakteri ile bir sorun yaşamış ve o sebepten vurduğunu iletmiş. Burada metagamingde var çünkü Federico dün gelmiş şehre, bizi Stash'le ne ara görmüş rol yaparken? Elinde bir kanıt varsa iletmesini rica ederim. Çünkü hiç bir şekilde kendisiyle rolümüz olmadı. Stashle aramdaki ilişkiyi bilmesi ve buna göre davranması metagaming. SS'te gözüküyor neden vurduğu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.05.2026 20:22
Şahitliğimi onaylıyorum, MG yapıyor arkadaş.

#2 - 24.05.2026 20:32
Arkadaşın meta gaming yapıyorsun dediğini şöyle çürüteyim ilk başta;

Şimdi Car Ramming diyorsun, arkadaş bunu Car Ramming'ide bu ssle çürütebileceğimi düşünüyorum. Arkadaş aynı şekilde kafanı keserim, ederimli konuşuyor burda sebepsiz bir araca çarpma yok ve buna ek olarak aracım 4X4 arkadaş halen kardeşimle Armando ile üstümüzü oynama peşinde bırak şu kafayı kardeşim, ettiğin hareketler çocukça ve kendini küçük düşürme üstüne planlı.

#3 - 24.05.2026 20:49
Arkadaşın meta gaming yapıyorsun dediğini şöyle çürüteyim ilk başta;

Şimdi Car Ramming diyorsun, arkadaş bunu Car Ramming'ide bu ssle çürütebileceğimi düşünüyorum. Arkadaş aynı şekilde kafanı keserim, ederimli konuşuyor burda sebepsiz bir araca çarpma yok ve buna ek olarak aracım 4X4 arkadaş halen kardeşimle Armando ile üstümüzü oynama peşinde bırak şu kafayı kardeşim, ettiğin hareketler çocukça ve kendini küçük düşürme üstüne planlı.
Ben dediklerinizden hiç bir şey anlamadım.
Stash seni tehdit ettiği için aracıma çarptığını söylüyorsun paylaştığım SS'te, Stash'le aramdaki ilişkiyi neye dayandırdın onu anlamadım? Attığın SS sonradan çekilmiş, yani sen benim aracımı sistemsel arızaya düşürdükten sonra çekmişsin. Stash'le sorunu gişelerin orada yaşadın, oradan geldin bana çarptın Stash'in arkadaşısın diye, bunu nereden biliyorsun diyorum?

Car Ramming'i ssle nasıl çürütüyorsun, videom var? Bir kere çarparsın rolünü yaparsın anlarım, peş peşe çarparak sistemsel kullanılamaz hale getirmek Car Ramming değil de ne? SUV'un var tankın değil.

#4 - 24.05.2026 21:07
Gişenin orda yazdıkların arkadaş olduğunuzu kanıtlıyor. *Araba'ya çarpma'

#5 - 25.05.2026 11:33
Hangi gişe? Attığın ekran görüntülerinde bir gişede olduğunu göremedim. Timestampta açık değil. Arabaya çarpma yazmamışım, sen benim motoruma da çarptığın için yazdım onu. Nasıl arkadaş olduğumuzu çıkardın?
« Son Düzenleme: 25.05.2026 12:16 Weihenmaier »

#6 - 25.05.2026 12:53
Arkadaşın gişede olduğunu kendi ağzıyla söylüyor, Ssdede göründüğüne göre arkadaşın ile beraber takılıyorsunuz ve araç yanında bunun daha nasıl bir kanıtını istiyorsun ben seni anlamıyorum.

#7 - 25.05.2026 13:44
Arkadaşın gişede olduğunu kendi ağzıyla söylüyor, Ssdede göründüğüne göre arkadaşın ile beraber takılıyorsunuz ve araç yanında bunun daha nasıl bir kanıtını istiyorsun ben seni anlamıyorum.
Bizde sizi anlayamadık çünkü ne konuştuğunuzu ne rol yaptığınızı bilmiyorsunuz. Son kez yazıyorum daha fazla ileti gelmeyecek tarafımızca.

Ben benzinlikte duruyorum, sen Stash'le marina gişelerinde tartışıyorsun. Attığın SS'de gişeyi açtığın gözüküyor zaten, sizin aranızdaki olay gişede gerçekleşiyor. Stash arabaya niye çarptın demiyor, çarpma diyor. Çünkü onun motoruna çarpmışsın daha öncesinde. Sonra onu bırakıp geliyorsun beni benzinlikte görüyorsun, benim aracıma çarpıyorsun, yine attığın sste şikayet açacağımı belirtiyorum ki videomda da var zamanlamanın aynı olduğu. Sana PM'den sorduğumda ise Stash'le arkadaşsın ondan çarptım diyorsun. Nereden biliyorsun arkadaş olduğumuzu diye sorunca da diyorsun ki SS'te yan yanasınız. Arkadaş, o ss olaydan sonra çekilmiş bir ss, yan yana olduğumuz zaman, senin arkadaş olduğumuzu bilerek çarpmandan sonra olan zaman. Bunun adı da metagamedir. Umarım anlatabilmişimdir ve sende anlamışsındır, yönetici kararı.

#8 - 25.05.2026 13:49
Kafanı keserim tehditi nasıl bir tehdit acaba? Yeterince çarpmama sebebiyet vermişsiniz.

#9 - 25.05.2026 13:53
Aracın içindeki sendin ve arkadaşın bana gişelerde *Araca bir daha çarparsan, kafanı keserim* tarzı kelimeler kullandı. Burdan ne çıkarıyoruz arkadaş olduğunuzu.