Konu: Leon Moretti ve Patrick Radde GBİ  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.05.2026 22:22
Yanlışlıkla vurdum diye bişey yok kardeşim sürekli RP ya hani role devam ediceksin bizde rolümüzü devam ettirdik
kardeşim şimdi şöyle rolde de ss'lere iyi bak görürsün "Sinek vardı omzunda onu alırken oldu dostum" yazmışım kızda bunun üstüne "sıkıntı yok iyiyim demiş" siz gelip gereksiz agresiflik yapıyyorsunuz kardeşim

https://hizliresim.com/hae6nqe

Sen adamın omuzunda sinek var diye adama yükrük atıp yeremi düşürmen gerekiyor ve bu emoteyi yere düşürdükten sonra yaparsın bu adamın üzerine dökülen leke değil veya tokat değil elini yaklaştırmasan bile rolsel sinek uçar zaten senin yaptığın ihlal zaten burda hala savunma yapıyorsun

Manipüle yeteneğini geliştirmen lazım kardeşim olayı farklı yöne taşıma burada sizin yaptığınız ihlal var benden şikayetçi iseniz kendin yeni bir şikayet açabilirsin.

#11 - 24.05.2026 23:38
Daha birşey yazmak istemiyorum adminler incelesin baksın bakalım ben suçlumuyum dediğim gibi emote verdim vurmadım ben emote verdiğimde zaten sen yaralıya düşmüştün seni düşüren ben değilim yaralayan ben değilim iyi geceler daha da birşey yazmayacağım

#12 - 03.06.2026 20:07
Şikayet incelendi;

Leon_Moretti ve Patrick_Radde karakterleri GBİ sebebiyle cezalandırılacak.

K&A.