Konu: [TELEVICE] VFC Talks 2. Bölüm | Mikrofonlar Açıldı, Kaos Başladı!  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2026 01:52

VFC TALKS YAYININDA ORTALIK KARIŞTI!
Hazırlayan: William RAMIRES | 24.05.2026

Vice FM frekanslarında yayınlanan “VFC Talks 2. Bölüm”, Vice Şehri’nde geceye damga vuran yayınlardan biri oldu. Programın ana konuğu son haftaların en çok konuşulan isimlerinden Zarko Posavec oldu. VFC 8. Sezon 2. Bölüm sonrası gerçekleştirilen özel yayında, spiker masasının parçalandığı olay başta olmak üzere son organizasyonda yaşanan kaotik anlar masaya yatırıldı. Programın ilerleyen dakikalarında stüdyodaki atmosfer giderek sertleşirken, yayının seyirci tarafında büyük ilgi gördüğü gözlemlendi.

DİVİZYONUN KRALI BENİM!
Yayın boyunca oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Zarko Posavec, VFC içerisindeki hiçbir ismi kendisine rakip olarak görmediğini açıkça dile getirdi. “Divizyonun kralı benim.” sözleriyle dikkat çeken dövüşçü, spiker masasını kırdığı an için ise “Onu kıracağımı söyledim ve kırdım.” ifadelerini kullandı. Posavec’in yalnızca mevcut rakipleriyle yetinmeyeceğini söylemesi ve tüm kemerleri hedeflediğini açıklaması, VFC çevresinde yeni senaryoların konuşulmasına neden oldu.

CJ STYLES YAYINA BAĞLANDI, GERİLİM TIRMANDI!
Programın en dikkat çeken anı ise canlı yayına telefon bağlantısıyla dahil olan Double Champion CJ Styles oldu. İkilinin birbirine yönelik sert açıklamaları sonrası yayın adeta sözlü savaşa dönüştü. Zarko Posavec’in rakibine yönelik küçümseyici ifadeleri ve geçmiş karşılaşmalara yaptığı göndermeler tansiyonu yükseltirken, CJ Styles ise rakibine sert şekilde karşılık verdi. Yayın boyunca yaşanan karşılıklı restleşmeler sonrası, VFC arenasında olası bir büyük karşılaşmanın artık kaçınılmaz olduğu yorumları yapılmaya başlandı.

ŞAMPİYONLARINIZIN KATİLİ BENİM!
Programın son dakikalarında açıklamalarını daha da sertleştiren Zarko Posavec, hem yetenek kemerini hem de güç divizyonu kemerini hedeflediğini belirtti. Yayının kapanışına doğru yaptığı “Şampiyonlarınızın katili benim!” çıkışı ise geceye damga vuran sözlerden biri oldu. Yayın sonrası Vice halkı arasında sosyal medya üzerinden yorumlar paylaşılırken, birçok kişi VFC’nin gelecek organizasyonlarında yaşanabilecek büyük yüzleşmeleri konuşmaya başladı.

★ Biliyor muydunuz?
Yayın kulislerinde konuşulanlara göre CJ Styles’ın canlı yayına bağlanma kararı önceden planlanan bir durum değildi. Program sırasında yaşanan sert açıklamaların ardından hatta bağlanan Styles’ın, stüdyodaki gerilimi bir anda zirveye taşıdığı ve yayın ekibinin kısa süreli şaşkınlık yaşadığı konuşuluyor.

« Son Düzenleme: 24.05.2026 02:03 NobleCoble »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.05.2026 01:54

TELEVICE'ınn bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?board=130.0][img]https://www.upload.ee/image/16984529/Vice_News_Yorum__ablonu_2024-2025__2_.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color:#FF66C4; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/font]
[b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A
« Son Düzenleme: 24.05.2026 02:35 NobleCoble »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.05.2026 02:34

Rumuz: F.Bergmann
Yorum: Şehirde olup biteni buradan takip etmek muhteşem bir olay, teşekkürler Vice News!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 24.05.2026 09:27

Rumuz: Apocalypse
Yorum: Güzel dövüştü.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.05.2026 13:08

Rumuz: eleştirel duayen herbokolog
Yorum: geçen yıllarda böyle hype olmamıştı. güzel güzel.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok