Öncelikle kusura bakmayın, mesajlar kısmına bana şikayet açıldığı gözükmüyor öncelikle bunu söyleyerek başlamak istiyorum. Asıl konuya gelecek olacaksak da Adalet ve İcrayı evet rollerinizde kullanmamış olabilirsiniz fakat bunu rolde dile getiren bir kaç arkadaş oldu bu sebeple bende sizin oluşumunuzu belirterek Adalet ve İcra dedim. Dediğiniz doğru bunu bilmem doğal değil o konudan yana hiç bir problem yok fakat bunu rolde ilk olarak söyleyen ben değilim rol içinde sizin ekip adınız verilince bence sizi belirtmek için Adalet ve İcra söyleminde bulundum. Bir de bu Adalet ve İcra'yı biz bile kendi aramızda konuşmuyoruz söyleminden sonra ben o rolden sonra hiç kullanmadım adınızı, ben Adalet ve İcra adlı ekibin adını IC'de nasıl bulundu bilmiyorum ama bulunduğunu düşünüyordum bu sebeple dillendiriyordum.
Ek olarak da şunu söylemek istiyorum bu ss'i nerden aldınız bilmiyorum ama orada dediğim şey ben de Adalet ve İcradan şüpheleniyorum, demek ki birileri daha öncesinde söylemiş ki bende bunu söylüyorum bunu da göz önüne alabilirsiniz.
Fotoğrafta da gözüktüğü üzere bende bana karşı açılan bir şikayet gözükmüyor bu sebeple bu zamana kadar savunma yapmadım bir yetkili arkadaşın söylemi üzerine şikayetim olduğunu gördüm.