Konu: Luna Bella - Metagaming.  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2026 13:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @STuNN Luna Bella

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Belirsiz.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adalet ve İcra denilen birlik IC olarak varlığı bilinmeyen bir oluşumdur. Biz kendi rollerimizde bile daha "Adalet ve İcra." ismini kullanmazken, ağzımızdan geçirmezken Luna Bella isimli bu arkadaş varlığı bilinmeyen bir birliğin adını biliyormuş gibi bunu role yansıtıyor ve " Baylar, Adalet ve İcra denen oluşumdan şüpheleniyorum bende." diyor. Son yaşanan meta gaminglerden oldukça rahatsızız, gerekli işlemin uygulanmasını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/mtc0c1h

Ek açıklamalar(varsa): Adalet ve İcra kavramı servis üyeleri tarafından bile rollerde dile getirilmeyen bir servis düşünce kavramıdır, oluşumdaki kişiler gizliliklerini korurlar ve bu oluşumda kimlerin olduğu deşifre edilmedikleri sürece bilinemez. 
« Son Düzenleme: 23.05.2026 13:59 BlackForged »

#1 - 23.05.2026 14:35
adalet ve icra forum başlığından ibaret herhangi bir birlik ismi veya yapılanma ismi değil. foruma bakarak rol yapma olayını iyice abarttınız sizde

#2 - 27.05.2026 17:57
@Majestic savunma gelmeyecek sanırım sonuçlanabilir

#3 - 28.05.2026 13:44
Öncelikle kusura bakmayın, mesajlar kısmına bana şikayet açıldığı gözükmüyor öncelikle bunu söyleyerek başlamak istiyorum. Asıl konuya gelecek olacaksak da Adalet ve İcrayı evet rollerinizde kullanmamış olabilirsiniz fakat bunu rolde dile getiren bir kaç arkadaş oldu bu sebeple bende sizin oluşumunuzu belirterek Adalet ve İcra dedim. Dediğiniz doğru bunu bilmem doğal değil o konudan yana hiç bir problem yok fakat bunu rolde ilk olarak söyleyen ben değilim rol içinde sizin ekip adınız verilince bence sizi belirtmek için Adalet ve İcra söyleminde bulundum. Bir de bu Adalet ve İcra'yı biz bile kendi aramızda konuşmuyoruz söyleminden sonra ben o rolden sonra hiç kullanmadım adınızı, ben Adalet ve İcra adlı ekibin adını IC'de nasıl bulundu bilmiyorum ama bulunduğunu düşünüyordum bu sebeple dillendiriyordum.

Ek olarak da şunu söylemek istiyorum bu ss'i nerden aldınız bilmiyorum ama orada dediğim şey ben de Adalet ve İcradan şüpheleniyorum, demek ki birileri daha öncesinde söylemiş ki bende bunu söylüyorum bunu da göz önüne alabilirsiniz.

Fotoğrafta da gözüktüğü üzere bende bana karşı açılan bir şikayet gözükmüyor bu sebeple bu zamana kadar savunma yapmadım bir yetkili arkadaşın söylemi üzerine şikayetim olduğunu gördüm.

« Son Düzenleme: 28.05.2026 14:23 STuNN »

#4 - 28.05.2026 15:38
savunma için teşşekkürler bizim için geçerli bir savunma şikayet arşivlenebilir

#5 - 28.05.2026 15:41
savunma için teşşekkürler bizim için geçerli bir savunma şikayet arşivlenebilir
Teşekkür ederim iyi roller.  :)

#6 - 04.06.2026 01:27
Savunma geçerli, artı olarak kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor.