Konu: James Corvino - Meta Gaming.  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2026 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @GHETTOGRAPH James Corvino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Belirsiz.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adalet ve İcra denilen birlik IC olarak varlığı bilinmeyen bir oluşumdur. Biz kendi rollerimizde bile daha "Adalet ve İcra." ismini kullanmazken, ağzımızdan geçirmezken bu arkadaş varlığı bilinmeyen bir birliğin adını biliyormuş gibi bunu role yansıtıyor ve "Adalet ve İcra seçeneği daha baskın geliyor." diyor. Son yaşanan meta gaminglerden oldukça rahatsızız, gerekli işlemin uygulanmasını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/rWWefXb

Ek açıklamalar(varsa): Adalet ve İcra kavramı servis üyeleri tarafından bile rollerde dile getirilmeyen bir servis düşünce kavramıdır, oluşumdaki kişiler gizliliklerini korurlar ve bu oluşumda kimlerin olduğu deşifre edilmedikleri sürece bilinemez. 

#1 - 22.05.2026 22:30
Adalet ve İcra kavramını ilk dile getiren ben değil, Valachi tarafı oldu. Birkaç saate detaylı savunma ekran görüntüleriyle birlikte gelir

#2 - 23.05.2026 12:49
Selamlar @BlackForged ,

Aktif rolde bulunduğum ve organizasyonda bulunan arkadaşıma şikayet açıldığı için ben yanıt vermek istedim.Öncelikle hiçbir rolümüzde metagaming yapmamaya özen gösteren bir ekibiz, kimsenin uğraşıp da emek verdiği rolü baltalamak gibi bir yapıda asla değiliz.Castucci ekipleri tarafınca asla ilk olarak sizin adınız kullanılmadı aşağıdaki chatlogdan da bunu kanıtlayabiliriz.Bize iki oluşumun ismi verildi biz de fikirlerimizi belirttik sadece.Adalet ve İcra'nın adı geçene kadar asla yapılan rollerimizde birliğinizin adı kullanılmadı.
Spoiler: GösterGizle

İyi forumlar, iyi roller.

#3 - 23.05.2026 13:46
Selamlar @BlackForged ,

Aktif rolde bulunduğum ve organizasyonda bulunan arkadaşıma şikayet açıldığı için ben yanıt vermek istedim.Öncelikle hiçbir rolümüzde metagaming yapmamaya özen gösteren bir ekibiz, kimsenin uğraşıp da emek verdiği rolü baltalamak gibi bir yapıda asla değiliz.Castucci ekipleri tarafınca asla ilk olarak sizin adınız kullanılmadı aşağıdaki chatlogdan da bunu kanıtlayabiliriz.Bize iki oluşumun ismi verildi biz de fikirlerimizi belirttik sadece.Adalet ve İcra'nın adı geçene kadar asla yapılan rollerimizde birliğinizin adı kullanılmadı.
Spoiler: GösterGizle

İyi forumlar, iyi roller.

Savunmanız yaptığınız için teşekkür ederim, meta gaming'in önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu durumu başlatan kişilere karşı gerekli şikayetleri açacağız. Şikayeti kapatabiliriz.

Ryu

*
v3 Oyuncusu 2026 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#4 - 23.05.2026 14:27
Teşekkürler

#5 - 28.05.2026 03:40
Savunma geçerli.