Konu: Vedran Kranjnovic Zarko Posavec Tommy Rodleyovic / Kural ihlalleri.  (Okunma sayısı 559 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2026 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jiggysaw @Fam43 @Harkas_5151 Vedran Kranjnovic Zarko Posavec Tommy Rodleyovic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda her şey gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PG NON-RP MİX AGRESİF ROLEPLAY TÜRKÇE TERİM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, dün gece Hırvatların üyesi olan Tommy ile rol yapıyorduk. Daha sonrasında arabamın önüne atladı ve bineceğim araca bindi. Ben de kendisine izin alması gerektiğini söyledim.

Ardından Yahudilerin açmış olduğu Kültür Cafe’ye gittim. Masada otururken arkadaş beni Yahudilerin mekanından kovmaya çalıştı. Ben role gayet güzel devam ettim. Daha sonrasında Zarko adlı arkadaş geldi. Nasıl geldiğini bilmiyorum, kanıt yollarsa sevinirim. Bir anda geldi ve bana agresif tavırlar sergilemeye başladı. Olaylar hakkında bilgisi olup olmadığını da bilmiyorum. Adımı sorduğuna göre beni tanımıyor fakat buna rağmen agresif role devam etti.

Arnold karakteri, Tommy’nin beni mekandan kovamayacağını söyleyerek bir nevi beni savundu. Daha sonrasında anlamadığım bir şekilde Vedran karakteri geldi. Nasıl geldiği meçhul çünkü ortamdaki herhangi birisi telefon ile mesaj atmıyordu. Geldiği gibi agresif role girerek ensemden tutup beni mekandan kovmaya çalıştı.

Nasıl kovuyor biliyor musunuz? Aramızda Arnold karakteri var ve masanın ucunda duruyor direkt ensemden tutuyor. Bu adamın kolu o kadar uzun mu? Veya en önemlisi, masada oturan bir adamı o kadar uzaklıktan nasıl kaldırabiliyor? Bunu da açıklarsanız sevinirim. PG yaptığı ortada.

Ortada gereksiz agresif roller bulunuyor. Fazla ileti atılmadan konunun direkt sonuçlandırılmasını istiyorum. Ekleme yapıyorum Zarko adlı karakter '' TÜREME'' Diyor bu türkçe terim ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum tek iletide toplu savunma yaparlarsa sevinirim. Bu arkadaş hulk mu?
« Son Düzenleme: 18.05.2026 20:43 Axex23 »

#1 - 18.05.2026 20:25
3 kişi adına net ve kısa bir savunma.

Tommy'le tartışmışsın, Zarko üstüne gelmiş masanıza oturmuş seni tanımıyor ve olayın ne olduğunu bilmiyor seni tanımak için ismini soruyor, kültür kafe sürekli uğradığımız bir kafe. Açıldığından beri her reklamı düştüğünde gideriz.

''Bana agresif rol yaptılar'' Agresif rol yapmak oyuncunun tercihidir manasız ve anlamsız olmadığı sürece bir ceza uygulanmaz.

Zarko'nun oraya gelmesiyle ilgili bir sorun yok zaten, sana bir şeyi kanıtlamak zorunda da olduğunu sanmıyorum. Kafeye girdiği gibi Tommy'le aranızda geçen olaylara ''hayırdır'' çekmiyor, seni tanımaya çalışıyor.

Ben ise mekana girdiğimde yanınıza gelip Arnold'un kulağında fısıldıyorum ve Urosevic'den değil mi diyorum senin için. ''Zaten fısıldadığım da gözüküyor''

Problem şu ki bende Arnold karakteri oturmuyordu, ayakta dikiliyordu geldiğimde ayakta dikildiği için seni ensenden tuttum. Otursa Arnold'un önünden eğilir emotesini de eklerdim emoteme.

Bu tarz şeyler kural ihlali olarak nitelendirilmez, senin rolünü bozacak veya engelleyecek bir durum yok.

Karakterine incele atıyorum kas ve dayanıklılık özellikleri benim yarımdan daha da az. Bu durumdan ötürü sana ekstra bir rol şansı vermiyorum. Fear kurallarına uymak zorundasın benim birliğimden 4 kişi var sen tek başınasın.
« Son Düzenleme: 18.05.2026 20:39 Jiggysaw »

#2 - 18.05.2026 20:40
3 kişi adına net ve kısa bir savunma.

Tommy'le tartışmışsın, Zarko üstüne gelmiş masanıza oturmuş seni tanımıyor ve olayın ne olduğunu bilmiyor seni tanımak için ismini soruyor, kültür kafe sürekli uğradığımız bir kafe. Açıldığından beri her reklamı düştüğünde gideriz.

''Bana agresif rol yaptılar'' Agresif rol yapmak oyuncunun tercihidir manasız ve anlamsız olmadığı sürece bir ceza uygulanmaz.

Zarko'nun oraya gelmesiyle ilgili bir sorun yok zaten, sana bir şeyi kanıtlamak zorunda da olduğunu sanmıyorum. Kafeye girdiği gibi Tommy'le aranızda geçen olaylara ''hayırdır'' çekmiyor, seni tanımaya çalışıyor.

Ben ise mekana girdiğimde yanınıza gelip Arnold'un kulağında fısıldıyorum ve Urosevic'den değil mi diyorum senin için. ''Zaten fısıldadığım da gözüküyor''

Problem şu ki bende Arnold karakteri oturmuyordu, ayakta dikiliyordu geldiğimde ayakta dikildiği için seni ensenden tuttum. Otursa Arnold'un önünden eğilir emotesini de eklerdim emoteme.

Bu tarz şeyler kural ihlali olarak nitelendirilmez, senin rolünü bozacak veya engelleyecek bir durum yok.

Öncelikle '' Arnold karakteri oturuyor du'' Videoda gözüktüğü gibi herhangi bir emote ortada yok, anlık ayaklanıyor tekrardan oturuyor ayakta değil ayakta dikildiğine dahil bir kanıt atman iyi olur. Bu tarz şeyler kural ihlali olarak nitelendiriliyor benim rolüm bozuyorsun o önemli değil kural ihlali yapıyorsun PG kısmı için kanıtlı bir savunma yapmanı istiyorum. Zarko karakteri ismimi soruyor daha sonrasında agresif rol yapıyor orada '' TÜREME'' Kelimesini kullanıyor Türkçe terim ihlali yapıyor ve ilk tanıdığı bir adama konuyu sormadan bu kadar konuya hakim olmasıda biraz tuhaf. Seninde geldiğin gibi UROSEVİC'İ sorup agresif yapman tuhaf. Arnold karakteri ayakta bile olsa sen beni o mesafeden nasıl tutuyorsun hala anlamadım.

Karakterin sanırım bu

İncele attığına dair bir emote yok, lütfen konuyu karıştırma kanıtlarını at teşekkür ederim. Sözlü savunmaya gerek yok  moderetör olarak bilmen gerek sözlü savunma geçersiz.
« Son Düzenleme: 18.05.2026 20:42 Axex23 »

#3 - 18.05.2026 20:45
Şikayet açacağını düşünmediğimden dolayı seni ensenden tutup mekandan atma rolünü ss almadım,  savunma yapacak başka bir şey yok, armold missclick attığında bende tekrardan yerine oturmadı ayakta bekledi gidip de bunu ss almadım. Ekstra bir şey yazma ki hızlıca sonuçlansın.

bu sana incele attığımın kanıtı

buda karakterlerimizin güç farkları
« Son Düzenleme: 18.05.2026 20:55 Jiggysaw »

#4 - 18.05.2026 20:58
Dostum kas gücünün iyi olması ve incele atman senin o kadar uzak bir mesafeden beni ensemden tutup kaldırman hiçbir fizik yasası tarafından kabul görmüyor.

#5 - 18.05.2026 21:01
Dostum kas gücünün iyi olması ve incele atman senin o kadar uzak bir mesafeden beni ensemden tutup kaldırman hiçbir fizik yasası tarafından kabul görmüyor.
Kardeşim, samp oynuyoruz. Ben seni mekanın çıkışından tutup masada otururken havaya kaldırmadım açmak için şikayet açmayın lütfen. Sende bir adım ileride gözüken şey benim ekranımda bir adım geride gözükebiliyor. Tam teşekküllü optimizasyona sahip bir oyun değil bu. Eğer orada bana pm atsaydın ben relog atar bir daha girerdim oyuna zaten ama ben sonrada kafeye geldiğim için senin ekranında gözüktüğü kadar uzak değildim, Arnold karakteri ayaktaydı bende onun yanındaydım.

#6 - 18.05.2026 21:04
Dostum her şey ortada oyunun eski olması vb söylemlere gerek yok, dediğin gibi kardeşim daha fazla yanıt verme hızlı sonuçlansın. Kimse şikayet açmak için açmıyor forumda iletilerime bakarsın kaç kişiye şikayet açmışımda sana açmak için açayım böyle yanlış ve gereksiz sözlere gerek yok. Yaptığınız bir kural ihlali var ve bende şikayet açtım.
« Son Düzenleme: 18.05.2026 21:06 Axex23 »

#7 - 25.05.2026 01:25
Aktif..

#8 - 27.05.2026 18:55
Aktif 10

#9 - 30.05.2026 01:39
aktif