Konu: Trolling- Powergaming  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2026 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maly Siylnn- @Artorias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arjun Manohar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/05/2026 19:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Powergaming- Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Aracımla market caddesinde gezerken bir kaza gördüm birisi yerde yaralı yatıyordu, durup sormak için aracımdan indim ve silahım 0.5 saniyeliğine elimde gözüktü. Arkadaş direkt saniyesinde trolleyerek PD'yi arayıp (Durumu PM üzerinden açıklamama rağmen, diyalog yerine doğrudan rolü manipüle etmeye yönelik bir tutum sergilenmiştir.) silahını alın bunun gibisinden konuştu.
Ayrıca ''/do üzerinde aktif kayıtta bulunan gopro bulunmaktadır'' gibi bir emote vermeden ihbar sırasında polise go prom açık kayıttaydım gibi konuştu. (Powergaming olduğunu düşünüyorum.)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/rbp5n3k (Go pro kısmı chatten kaybolduğu için mecbur buradan SS aldım, geçerli olmazsa anlarım.)
https://hizliresim.com/ti8tfzd
https://hizliresim.com/epf26gz
https://hizliresim.com/gr8hkzq

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.05.2026 20:45
roleplay sunucusundayız ne gördüysem onun rolüne girdim burada pm ile bana baskı yaparak asıl rolü manipüle eden sensin. eğer rolde bir hata olduğunu düşünüyorsan, vcpdnin seninle gireceği rolden sonra ticket açarak adminlere durumu izah edebilirdin ama burada benim hakkımda şikayet oluşturmaya koşmuşsun. bu ne kadar doğru bir davranış? trollük bir davranış sergilediğimi düşünmüyorum aksine rol beni nereye yönelttiyse onu devam ettirdim. yönettiğim karakterimin yapısıyla da alakalı bir şey. gopro diye bir şeyler söylemişsin, chatlog ssi olduğu için buna savunma yapmayacağım, benim gopro kayıtlarım olmasaydı bile market caddesinde, vicemall'ın önündesin güvenlik kameralarından, CCTV'den kolaylıkla elinde silah tuttuğunun görülebilirdi. diğer eklediğin kanıtlara da yukarıda cevabını verdim. her şeyin rol içerisinde kalmasını öğrenmen gerekiyor, bir problem varsa şikayet konularında değil, ticket açarak cevabını almalısın.

#2 - 06.05.2026 21:55
roleplay sunucusundayız ne gördüysem onun rolüne girdim burada pm ile bana baskı yaparak asıl rolü manipüle eden sensin. eğer rolde bir hata olduğunu düşünüyorsan, vcpdnin seninle gireceği rolden sonra ticket açarak adminlere durumu izah edebilirdin ama burada benim hakkımda şikayet oluşturmaya koşmuşsun. bu ne kadar doğru bir davranış? trollük bir davranış sergilediğimi düşünmüyorum aksine rol beni nereye yönelttiyse onu devam ettirdim. yönettiğim karakterimin yapısıyla da alakalı bir şey. gopro diye bir şeyler söylemişsin, chatlog ssi olduğu için buna savunma yapmayacağım, benim gopro kayıtlarım olmasaydı bile market caddesinde, vicemall'ın önündesin güvenlik kameralarından, CCTV'den kolaylıkla elinde silah tuttuğunun görülebilirdi. diğer eklediğin kanıtlara da yukarıda cevabını verdim. her şeyin rol içerisinde kalmasını öğrenmen gerekiyor, bir problem varsa şikayet konularında değil, ticket açarak cevabını almalısın.
Gopro kayıtın varsa emote atarak belirtmen gerekiyor (''gopro kayıtlarım olmasaydı bile'' diyorsun ve ortada bir emote'un yok. Gayet ironik  :) ), ek olarak Roleplay sunucusunda seni manipüle etmek gibi bir niyetim yok 0.5 saniyelik sistemsel olan bir şeyi role dökerek ''rol beni oraya yöneltti'' gerekçesini haklı bulmuyorum, tam aksine kendi istediğin bir role zorla bizi sürüklemeye çalışıyorsun. Mesela eli mouse'nin sol tıkına değen ve yanlışlıkla yumruk atan birisini de bizi dövüyor diye PD'ye şikayet edelim ve Rolsüz Brawl şikayeti oluşturalım.

#3 - 06.05.2026 22:14
gördüğüm şeyin rolünü çeviriyorum, aksi takdirde sunucunun freeroamdan farkı kalmaz. geçerli ve destekleyici bir kanıtın varsa istediğin kişiyi pdye şikayet edebilirsin, meta ve mix yapmadığın sürece. derdini tickette anlatmanı öneririm.

#4 - 06.05.2026 22:26
Sonuçlanabilir.

#5 - 11.05.2026 00:57
Büyük bir problem görülmedi, kanıtlar yetersiz.