Konu: Göktürk - Silent Aimbot Kullanımı [03.05.2026]  (Okunma sayısı 1059 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.05.2026 20:00
itiraf niteliğinde diyor ya bir de, sanki ben sıkmışım arkadaş. attığın floodla dalga geçiyorum onu bile anlayamamışsın. off egecim of

#11 - 04.05.2026 20:03
itiraf niteliğinde diyor ya bir de, sanki ben sıkmışım arkadaş. attığın floodla dalga geçiyorum onu bile anlayamamışsın. off egecim of
sen sıkmadıysan az sus canım kardeşim, burası senin dalga geçebileceğin bir alan değil

#12 - 04.05.2026 20:07
15 yaşında çocuklar gibi açıklamalar yaparsan seni kimse kaale almaz kardeşim

Arkadaş zaten 3 hit atıyor, yani 1-5 grubuna giriyor. İtiraf niteliğinde bir savunma, şikayete ek kanıt olarak eklenebilir.

benlik bu kadar, istediğin kadar bana reply atmaya devam et işin sonunda gokturkun ve benim savunmamla bu şikayet sonuçlanır. sonucu hep beraber görürüz

#13 - 06.05.2026 05:03
videodaki durumlar hile kanıtı falan değil tamamen oyunun kendi, bilmem kaç yıllık olan saçma sapan sistemiyle açıklanıyor. mermi araçta gözüküyor diye bize vurmaz sanmanız zaten olaydan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. sampta efekt clientta hesaplanır hit serverda yani sen araçta efekt görsen bile server onu adama yazmış olabilir. ikimizin ekranı aynı gözükmüyor. bu kadar basit yani kalkıp buna silent demek direkt yanlış  çünkü aynı şey lagda da olur desyncte de olur paket kaybı durumlarında hitbox kaymasında da olur ama siz direkt hileye bağlamışsınız headshot mevzusuna gelince drive byda zaten model dışarı taşıyor kol kafa iç içe geçiyor o yüzden sürekli hs gelmesi gayet olağan ve normal, bunda da anormal bir durum yok. ayrıca kaldı ki efektler aracın rastgele yerlerinde değil camda patlıyor. silent/aimbot olması durumunda hitler araç üstünde gözükmeyip direkt olarak sizin drivebydaki karakterlerinize dagitilirdi. ekran açı senkron hatalarini unutmayalim

#14 - 06.05.2026 09:01
3/3 bir şekilde seri atışlarla oradan hepsini tutturman yine de mantıklı değil, benim ekranim/senin ekranin olayi da teori. sana sampin sistemini anlattim, bu her yerde boyledir. gta samp vice rp acip catisma videolarini izlersen her turlu açıyı bulursun. arabaya attığın hitler bana geliyor, bir tanesi zaten bagaja doğru gitmiş.  :manifdog eger bana hilesiz bir hit atsaydin zaten arabadan mermi/ses gelmezdi, bunun en basit aciklamasi bu. yok anlamiyorsun yok bu yok su, silent kullandigini sen de ben de iyi biliyoruz ki hareket halindeki araca attigin tum hitlerin gitmesini aciklayamiyorsun. hs olayini da acikladim, kafa ve kol vuruyor. lag/desync 1 hitte olur diyelim kalan 2 hitte de mi oldu? seri atislarla 3:3 yapmissin. en azindan bpl kullaniyorsun ama mantikli bir aciklaman/ekran goruntun yok. sadece teoriler.
« Son Düzenleme: 06.05.2026 09:13 ege the b3st »

#15 - 06.05.2026 12:28
Kardeşim adam koluna bacağına sıksa Wallshot dersiniz kafana atıyor mermiyi ki araçta gidecek tek yer kafası isterse boynuna koluna bacağına sıksın :D

#16 - 06.05.2026 14:29
Kardeşim adam koluna bacağına sıksa Wallshot dersiniz kafana atıyor mermiyi ki araçta gidecek tek yer kafası isterse boynuna koluna bacağına sıksın :D
alakan yoksa ileti atma dostum @YUKA konu hs atmis olmasi mi sadece? kol da atabilirdi, 3/3 hs + hepsini tutturmasi olay zaten. mesafe farki da var. 3/3 yapacak kisileri videolu bekliyorum. kimse bu hitleri atamaz. kaynatmayin.

ayrica dbdeki adama kol da vuruluyor kanitini da attim incelemeden ezbere oynamayin  :-\

#17 - 06.05.2026 17:54

kaç tane ileti attım hala anlamakta güçlük çekmeye devam ediyorsun 3/3 hs diyorsun nerenden yersen ye yine hs gelecek o mermi madem bizim dilimizden bir şey idrak edemiyorsun eski bir yöneticinin bir iletisini bırakıyorum sana sampın sistemini anlatamazsın her sunucunun hit sistemi farkli gidip x bir sunucuya girip test yapip gelip buraya arguman olarak sunuyosun  :D

Alıntı
arabaya attığın hitler bana geliyor, bir tanesi zaten bagaja doğru gitmiş.  :manifdog eger bana hilesiz bir hit atsaydin zaten arabadan mermi/ses gelmezdi, bunun en basit aciklamasi bu. yok anlamiyorsun yok bu yok su,

senin zerre kadar anladıgın bisey yok kardesim. bunu bil oncellikle.

adama bagaja sıktı bana geldı dıyosun
attıgım ekran goruntusune iyi bak, arabadan seste cikar mermi de gider adam da duser zar duses beyler iyi forumlar

« Son Düzenleme: 06.05.2026 17:56 mastin; »

#18 - 06.05.2026 17:59
ekran görüntüsünün alakasızlık patlattı kanka yalnız adam zaten düşmüş arabaya sıkıyon arabadan iz çıkıyor git videolu savunma yapın artık 1 kişiye şikayet açtık 3 kişi savunma yapıyor, koparttı  :D

dediğim gibi videolu şekilde 3/3 hitin aynısını atacak kimse yoktur kaldı ki hiçbir videolu savunma iletmediniz anca yaygara bir şey bildiğiniz yok algı peşindesiniz daha ileti atmayacağım şimdi banlanmasanız zaten ileride illaha banlanırsınız  :-\

hala bana fudoinin yazdığı şeyi ss atıyor   :-*

araç içerisinde zaten SADECE hs yersin, DRİVEBYDAKİ ADAM KOL DA YER. git dene nerde deniyorsan

#19 - 06.05.2026 18:01
(iletinin silinmemesi adına videoyu burdan siliyorum, kanalda mevcut.)

al izle bakalim videoyu o aracta sadece bir kişi mi düşmüş yoksa sürücü de düsmüs mü  :D

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181068.0

git bak bakalım sıkayete adamlar dbde mı degil mi iletini duzenleyip duzenleyip ekran basında inme gecirme bisey de bilmeden yorum yapma

savunmayı zaten yapmıs. sadece beklemek dusuyor hem sikayetci hem savunmaci tarafina. o yuzden bekleyelim ve sonuclansin  :sampanya:
« Son Düzenleme: 06.05.2026 19:41 mastin; »