Ah be güzel kardeşim burası discord chati değil ki oradan buradan kırpılmış şeyler atıp farklı olayları karıştırıyorsun şikayeti konusundan saptırıyorsun, şikayet açtınız savunma yaptık hala neyi uzatıyorsunuz? Birliğinin R20'sinin kulağını çektiğimiz rol için ooc jailimizi yedik zaten etkinlik baltalamadan kontrol edilebilir. Bu arada o arkadaşın da birliğinin R20'si olduğunu bilmiyorum çünkü birliğini de tanımıyorum, etkinliğe gidiyoruz ilk olarakta sizin tarafınız sövmeye başlıyor. Sonra kavga çıkıyor, kavgayı başlatıp üstüne admine pm atmışsınız o da ayrı kahkaha attırdı ama yine canınız sağolsun.
Şu konuya da bir açıklık getireyim ben ne seni ne yanındaki kırmızılıyı ne de diğer zenci çocuğu IC veya OOC tanımıyorum. Siz de beni nereden tanıdınız da takiplediniz bilmiyorum. Bu sebeple takip ettiğinizi farkediyoruz ama yok tokat attığım yok kulağını çektiğim kişiyle bir alakan var mı yok mu bilmiyorum. Ben niye takip ettiğinizi de anlamıyorum zaten, ama bizi 45 dakika takip ettiğiniz için ki bunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz, ben de arabanızın arkasından sizi rahatsız ediyorum. Sonra da güvenli bölgeye falan kaçmıyorum yanlış değilsem oradan tamirciye gidiyorum. Sen Commerce yönüne giderken ben Vice Mall'a gidiyorum ve bana güvenli bölgeye kaçmaktan bahsediyosun yani kovalamıyorsun bile. Beni vurmak gibi bir derdiniz olduğundan da haberim yok. Kısacası kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz tamam vurdunuz ettiniz rolünüze de uyduk şikayet açtınız ona da savunma yaptık ama bu kadar uzatmayın. Beni orada toplasan 10 kere vurmuşsunuz on dakika içerisinde gelmiş bir de oturuşuma falan laf ediyorsunuz. Admin kararına bırakın.