Konu: Dushane Wright, Noah Capo - Car Ramming, Fear RP, Revenge Kill, Powergaming  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2026 02:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @klausr Dushane Wright, @babaylazoryarisirlar1 Noah Capo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nacho Carballo @judas the greatest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2026 01:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge Kill
Fear RP
Car Ramming
Power Gaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar arabasıyla birkaç defa önümüzden geçtiler, dikkat çektikleri için onlarla rol yapmak istedik ama fazlasıyla kural ihlaliyle sonuçlandı. Düşürülmelerine rağmen tekrar saldırdılar, düştükten sonra fear-rp yapmadılar, Noah karakteri ise emotesuz falan arabasına binip aracını rastgele üzerimize sürdü. Bir de saçmasapan rolün ortasında rol yapmak yerine can basıyorlar yiyecek tüketip, nerden çıkarıyor nerden ayarlıyor bilinmez. Yetersiz oyuncu profili olarakta değerlendirilebilir. Bir de sste elinde sopa var, brawl başlayınca emotesuz bir şeysiz sopayı elinde aldı Noah karakteri. Ayrıca Dushane Wright karakteri Malibu birliğinde...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğitim şart.

« Son Düzenleme: 02.05.2026 02:24 Driver »

#1 - 02.05.2026 02:54
Şahitliğimi onaylıyorum ve şikayete mixing maddesini de eklemek istiyorum, arkadaşlar rolde cevap vermeden kendi aralarında pm üzerinden konuşuyorlar.

Spoiler: GösterGizle

Car ramming video
https://streamable.com/wv5uvk

#2 - 13.05.2026 07:55
Sonuçlanabilir.

#3 - 27.05.2026 14:37
Oyuncular cezalandırılacak.