Konu: [26.04.2026 - Vojtek's] Mixing  (Okunma sayısı 86 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2026 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blaz Vojtek @Ertan, Teodor Vojtek @lasiuss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2026 - 02.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Sürekli RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3 kişi bir eve girdiler, şüpheli hareketleri vardı. Peşlerinden girdim rol yapmak için bir anda IC chatten OOC konuşmaya başladılar. Teodor Vojtek rolü /b üzerinden böldü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.04.2026 03:45
sadece eray yazmısım gozze carpan o  sonrasında Rasti diyorum. Adamla ilgilen demişim aldıgım adamla başka yok gibi. Hırsızlık için ugradın bunun başka cevabı yok
Rol için ugraan zaten benim kötü niyetli olmadıgımı orada seni bırakıcam dediğim halde dışarı kontrol etsin diyorum. ve vuruyorsun bana 3 kişi başındayken yalan olduguna dair fikrim. Rol yapmaya gelsen beklersin zaten.  Beklemeyip vurman güzel . Rollemek adı üstünde hırsızlık için içerideydin.

Evin içinde kimseyi etkilcek durum yok rapor olusturmak için olusturuldugunu fikrindeyim.

Olayı anlatıyorum yetkili için. 3 kişiyiz silahı yapıyorum birden adam içeri girdi sen kimsin diyorum soylemiyor felan kimliğini goster dedim. Belki sivil polistir vs  evin bölgesi Id.  Sonrasında şahısı tutuyorum evin içinde 3 kişiyiz diyorum Rasti karakterine dışarı bak temiz ise eğer  salalım belki aynasızdır diyorum adama da bunu soylüyorum fakat gelip yumruk atıyor sonrasında şahısı bıraktık.  3 kişinin bulundugu yere girip  salıcam diyip  hala yumrukla girişmen güzel dostum.

Artı olarak şahıs hırsızlık için geldi büyük ihtimal rollemek felan yalan yani. Eray yazmısım bir tane  sonrasında Rasti yazıyorum  bunun. Yeni aldıgımla ilgilen diyorum
Yani role onem veren biri olsan seninle geçirdiğimiz rol vaktinde verdiğimiz emotelerin ciddiyeti vs   yaptık.
Rapor atmak için oluşturmana gerek yoktu dostum. Rol yapma amacın olsa zaten salıcam seni dediğim halde 3 kişi  yanında mevcut iken Fear Rp yapmamandan herşey anlaşıyor. Cok anlamsız rapor.

Olayın devamını gonder dostum ss mevcut ise üç adama kafa tuttugun fotoğrafı.

#2 - 26.04.2026 03:50
Kimseyi engellicek vs birşey yok. Sadece eray soylemişiz. gördüğüm kadarıyla kötü niyetlisin dostum açmak için açtıgın güzel yani. Sonrasında Rasti diyorum düzeltiyorum.

Aradaki giriş yerinde b i yer mevcut.  Teodor karakteri rol bölme gibi birşey yapmadı. Rolü aynen devam ettik şahısı Madenın oralara goturduk. Rolde kafa attıgı için aynısını yaptık. Seni biz görmedik bile . Rasti karakteri oraya gidince anladık  Tehlikeli bolgelerde boyle gir homeların içine.
« Son Düzenleme: 26.04.2026 03:54 Ertan »

#3 - 26.04.2026 03:54
Şikayet incelendi.

Teodor_Vojtek ve Blaz_Vojtek karakterleri NonRP kapsamında ceza alacak. Konuşmalara bakıldığında bir yetkiliye bir şey anlatılmadığı belli oluyor, tamamen rol dışı konuşmalar.
@Ertan bahsi geçen ihlaller için şikayet oluşturabilirsiniz.

K&A