sadece eray yazmısım gozze carpan o sonrasında Rasti diyorum. Adamla ilgilen demişim aldıgım adamla başka yok gibi. Hırsızlık için ugradın bunun başka cevabı yok
Rol için ugraan zaten benim kötü niyetli olmadıgımı orada seni bırakıcam dediğim halde dışarı kontrol etsin diyorum. ve vuruyorsun bana 3 kişi başındayken yalan olduguna dair fikrim. Rol yapmaya gelsen beklersin zaten. Beklemeyip vurman güzel . Rollemek adı üstünde hırsızlık için içerideydin.
Evin içinde kimseyi etkilcek durum yok rapor olusturmak için olusturuldugunu fikrindeyim.
Olayı anlatıyorum yetkili için. 3 kişiyiz silahı yapıyorum birden adam içeri girdi sen kimsin diyorum soylemiyor felan kimliğini goster dedim. Belki sivil polistir vs evin bölgesi Id. Sonrasında şahısı tutuyorum evin içinde 3 kişiyiz diyorum Rasti karakterine dışarı bak temiz ise eğer salalım belki aynasızdır diyorum adama da bunu soylüyorum fakat gelip yumruk atıyor sonrasında şahısı bıraktık. 3 kişinin bulundugu yere girip salıcam diyip hala yumrukla girişmen güzel dostum.
Artı olarak şahıs hırsızlık için geldi büyük ihtimal rollemek felan yalan yani. Eray yazmısım bir tane sonrasında Rasti yazıyorum bunun. Yeni aldıgımla ilgilen diyorum
Yani role onem veren biri olsan seninle geçirdiğimiz rol vaktinde verdiğimiz emotelerin ciddiyeti vs yaptık.
Rapor atmak için oluşturmana gerek yoktu dostum. Rol yapma amacın olsa zaten salıcam seni dediğim halde 3 kişi yanında mevcut iken Fear Rp yapmamandan herşey anlaşıyor. Cok anlamsız rapor.
Olayın devamını gonder dostum ss mevcut ise üç adama kafa tuttugun fotoğrafı.