Konu: Vero Sangue - Gamespeed  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2026 16:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vero Sangue @GodArda
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  David Cross @hacibaba ve diğer PD üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere foxtrot durumundayken arkadaş bizden kat kat hızlı koşuyor, bunnyhoop yaparak bile yetişemiyorum, videoda bariz belli zaten kararı değerli yöneticilerimize bırakıyor iyi günler diliyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 14.03.2026 16:10 Galara »

#1 - 14.03.2026 23:36
Dün akşam yaşanan bir pd roll'ünün devamıdır arkadaşlar beni yakalayamamışlardı aynı memur arkadaşlar olmalı, ben dün akşam olay yerinden yok oldum aracımı bile geri dönüp kaçırdım yani tanınabilirliğim imkansız, beni bir yerden tanıdığını söylüyor olay zamanı ve sonrası telefonumu ve ust baş kıyafetlerimi değiştirmiştim, sonrasında beni tanıdığını söylüyor ve kovalamaca başlıyor, gamespeed olayına gelirsek ne olduğunu bilmiyorum internetten animasyon yüklemiştim yasaklı bir şey ise silebilirim, arkadaş bunny yaptığını izah ediyor.
« Son Düzenleme: 15.03.2026 00:26 GodArda »

#2 - 15.03.2026 00:25
Dün akşam yaşanan bir pd roll'ünün devamıdır arkadaşlar beni yakalayamamışlardı aynı memur arkadaşlar olmalı, ben dün akşam olay yerinden yok oldum aracımı bile geri dönüp kaçırdım yani tanınabilirliğim imkansız, beni bir yerden tanıdığını söylüyor olay zamanı ve sonrası telefonumu ve ust baş kıyafetlerimi değiştirmiştim, sonrasında beni tanıdığını söylüyor ve kovalamaca başlıyor, gamespeed olayına gelirsek ne olduğunu bilmiyorum, arkadaş bunny yaptığını izah ediyor.
Dünkü rolle alakam yok dün yoktum, evet bunny hoop yaptığımı izah ediyorum diğer türlü sana yetişmem imkansız birşey, ki bunny yaparken bile yetişemiyorum. Gamespeed'in ne olduğunu bilmiyorsan nasıl bu kadar hızlı koşabiliyorsun garip bir savunma olmuş, başka yanıt atmayacağım sonuçlanmasını bekliyor iyi günler diliyorum

#3 - 15.03.2026 00:26
atmak zorunda değilsin zaten bra savunmamı yaptım bende

#4 - 15.03.2026 15:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 16.03.2026 01:26
Karakter 3.parti yazılımından cezalandırılacak. Sizi başkalarından üstün tutacak modlar-hileler kullanmak yasaktır.