arkadaşım adına son bir ileti atıyorum, kendisinin videosu yok diye onu burdan vurup ezemezsin. Sana SA-MP senkronizasyonları için eğitim vereyim ufak tefek.
Şimdi arkadaşım, BAS-ÇEK yaparsan karakterin sürekli zaten koşma animasyonuna giriyor, bu bugla istiyorsan 50000000 saat koş sonuç yine aynı.
00:48 zamanından itibaren izlediğimizde kişinin Karakter yorulduğunda normalde koşamıyor ve sadece yürüyor fakat Jayden Hawkins karakteri, koşamadığı halde koşan bir PD üyesi onu yakalıyamıyor yakalamayı geçtim, yanına bile yaklaşamıyor sanki normal koşuyormuş ve yorulma engeline takılmamış gibi koşuyor,
Aslında
@Panzertruppe karakteri zaten orada koşuyor. Bas-çek yaptığı için yorulma animasyonuna girmiş gözüküyor, animasyon bugunu Gamespeed diye adlandırıyorsun ama şunu unutmuşsun:
Bu adam "gamespeed olsa", yorulduğu zamandaki hızıyla koştuğu zamandaki hızı aynı mı olur? Bu adam senin "yoruldu, yürüdü" dediğin zamanda da koşma hızıyla devam ediyor, demek ki ne anlıyoruz buradan? Adam koşuyor sadece animasyon buguna girmiş(sende öyle gözükür)
Bu video size örnek olsun:
https://streamable.com/4kvqydVideoda açıklamasını yaptım ama tekrar yapayım:
3 dakikalık bir test yaptım isterseniz Vice'da isterseniz başka yerde deneyin. 3 dakika da koşsan, 3 saat de koşsan, 3 yıl da koşsan space bas-çek yaptığın sürece karakter yorulmuyor eğer koşmayı bırakırsan birkaç saniyeliğine hemen yorulma animasyonuna giriyor. Jayden karakteri bir an olsun hiç koşmayı bırakmamış zaten bu senin videonda da belli(ne kadar ekranın yarısı EDİTLENMİŞ OLSA DA SAVUNMA YAPIYORUZ).
İstersen yapay zekadan da buna dair birkaç bilgi alabilirsin, daha detaylı ancak kafanı karıştırır. Hileden anlayan bir yetkili bunları anlayacaktır diye düşünüyorum.
Anlayacağınız dille: burada sa-mp senkronizasyonlarının kullanımı var ve siz bu senkronizasyonları yeteri kadar iyi bilmediğiniz için arkadaşımı hile sandınız.