Konu: Maskeli_45850 - DM  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2026 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_45850

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:35 - 09.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Selamün aleyküm, kolay gelsin. DM'nin yaşandığı tarihten yaklaşık 20 dakika önce kadar Mazzarovic'in dövüş gecesi vardı. İzleyici olarak bulunuyordum, Gwendolyn Newcastle karakteri ile Kay adlı bir karakter role girdi. Sonuçta Kay maçı kazandı, onu destekledim. Sonrasında bu ayağa kalkan Gwendolyn . N adlı arkadaş, dönüp karakterime "seninle dışarıda görüşeceğiz orrospu çocuğu" dedi. Bir an için bu tepkiyi Kay'ı desteklediğim için verdiğini düşündüm. Bende ona ithafen " lanet olası fahişe, işine bak " dedim ve geçtim. Sonrasında birlik üyeleriyle role dahil olmak istediler, ben sadece olayı kısaca anlattım ve neden küfür ettiğimi dillendirdim ve geçtim. Dışarda görüşeceğiz tarzı kelimeler kullandılar, bende mekandan çıktıktan sonra Cody adlı arkadaşımla arabada göründüğü gibi rol ortasındayken, " maskeli 45850 " tarafından DM'ye uğradım. Yukarda sunucunun belirttiği politika kurallarında, " küfürleşme tartışma, iletişim gibi olaylardan birini vurmak DM kural ihlaline giriyor. Bu işi Brawl'a bağlayabilirdiniz, bağlamayı tercih etmediniz Güney yakası diyip tak tak ateş etmeye başladınız, bu da normal değil. Vuran kişilerle herhangi bir tanışmışlığım tartışmışlığım yok, sadece Gwendolyn karakteriyle bir tartışma yaşadım, arkadaşları gelincede onlara olayı anlattım ve aradan çekildim. Vurulmamı gerektiren bir husus görmediğim için açıyorum şikayeti, kolay gelsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.03.2026 03:01
Aramızda anlaştık ve rolü delledik

#2 - 09.03.2026 03:02
Kapatılabilir.

#3 - 10.03.2026 01:20
K&A