Konu: [04.03.2026 - Bozo Blazevic & Davor Duric] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2026 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bozo Blazevic - @Leone / Davor Duric - @oppskilla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2026 - 15:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
Alıntı
Fear Roleplay İhlali
- Polis otoritesini tamamen yok saymak
Alıntı
Retarted RP
Alıntı
PG
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CCTV'den Bozo karakteri ile ilgili bildirim düştü, ardından kendisi lobiye memur talep etti. Kendisini gözaltına almak için departmana yöneldiğimde ''Nasıl gidiyor?'' dedi, devamında duvara yaslanmasını belirttim, aranan birisiyle hal hatır muhabbeti kurmam saçma olurdu fakat kendisi departmana girince çiçeklerle karşılanmayı bekliyordu herhalde.. Her neyse, üç kere Bozo karakterini duvara geçmesi konusunda uyardım, devamında ise bana saldırıp düşürdü, Davor karakteri ise cebinden kamera çıkartıp (normalde boynuna asması gerekiyor, cebinden kocaman kamera çıkartması PG kapsamında değerlendirilir) yaralı halimi fotoğrafladı, Bozo karakteri ise başımda durup pozlar verdi. Bu arkadaş aşama üç birliğin R19'u. Yaptığı rollerin kalitesizliği aşama üç bir birliğe yakışmayacak türden. Polis departmanları, hastaneler vesaire boş olsa dahi, sanki içerisinde memurlar, görevliler varmış gibi davranılması gerekilen yerlerdir. Bunu bilmemesi anormal bir durum. Her iki karakterinde yukarıda belirttiğim ihlallerden dolayı cezalandırılmalarını ve bahsi geçen birliğin uyarılmasını talep ediyorum. Ek olarak, rol desteği de alırlarsa kendileri açısından iyi olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

CCTV bildirimi;

Ek açıklamalar(varsa): Arttırılmış ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 04.03.2026 19:09
Ben kendi adıma bir ihlal görmüyorum kardeşim hayırlı günler. He birde küçük kameralarda var haberin yoksa buyur görselli de atıyorum.
??? ???
« Son Düzenleme: 04.03.2026 19:31 oppskilla »

#2 - 04.03.2026 19:15
Selamlar

Bozo Blazevic karakterinin aranmasının olduğunu biliyordum, bir kaç memur rol yaptığım hooda gelip Bozo Blazevic onaylandı gibisinden destek gerekiyor gibi bir telsiz geçmişti. Bende bu durumun bitmesi adına memur talep edip karakterimi göz altına attıracaktım. Kalitesiz roller yapıyor olsaydım eminim ki Aşama 3 bir birliğin R19 rütbesinde bulunmazdım, ekstra olarak konumuz bu değil. Fikirlerini benimle paylaşabilirsin fakat burası bir şikayet alanı konuyu saçmamak gerekli. Aranan birisiyle sohbet muhabbet edebilirsin, bir çoğu dedektif ve kıdemli memurlar Bozo Blazevic karakteriyle sohbet muhabbet edebiliyor, karakterimde bunu arıyor fakat, evet sohbet etmeyedebilirsin aranan birisiyle bu senin insiyatifine bağlı. Daha sonrasında karakterim bir kaç gündür polisin Bozo'yu kovalamalırdan mütevellit binaya geliyor ve seninle sohbet etmeye çalışıyor. İstediğini alamadığı ve hiç oralı olmadığın içinde sana yumruklar savuruyor, bunları yaparken sonunun içeriye gireceğini de bilerek hareket ediyor. Zaten rolün devamına Bozo Blazevic karakteri ic olarak jaile atılıyor. Ekstra olarak polis memurunu dövme suçuyla da cezasını çekiyor. Gayet olabilecek bir rol, Bozo Blazevic karakteri her şeyi kabullenerek ic olarak böyle bir hareket yapıyor. Yani bu senin rol desteği alabilir gibi konuşmalarından tamamen bağımsız bir konu.

#3 - 04.03.2026 19:27
Selamlar

Bozo Blazevic karakterinin aranmasının olduğunu biliyordum, bir kaç memur rol yaptığım hooda gelip Bozo Blazevic onaylandı gibisinden destek gerekiyor gibi bir telsiz geçmişti. Bende bu durumun bitmesi adına memur talep edip karakterimi göz altına attıracaktım. Kalitesiz roller yapıyor olsaydım eminim ki Aşama 3 bir birliğin R19 rütbesinde bulunmazdım, ekstra olarak konumuz bu değil. Fikirlerini benimle paylaşabilirsin fakat burası bir şikayet alanı konuyu saçmamak gerekli. Aranan birisiyle sohbet muhabbet edebilirsin, bir çoğu dedektif ve kıdemli memurlar Bozo Blazevic karakteriyle sohbet muhabbet edebiliyor, karakterimde bunu arıyor fakat, evet sohbet etmeyedebilirsin aranan birisiyle bu senin insiyatifine bağlı. Daha sonrasında karakterim bir kaç gündür polisin Bozo'yu kovalamalırdan mütevellit binaya geliyor ve seninle sohbet etmeye çalışıyor. İstediğini alamadığı ve hiç oralı olmadığın içinde sana yumruklar savuruyor, bunları yaparken sonunun içeriye gireceğini de bilerek hareket ediyor. Zaten rolün devamına Bozo Blazevic karakteri ic olarak jaile atılıyor. Ekstra olarak polis memurunu dövme suçuyla da cezasını çekiyor. Gayet olabilecek bir rol, Bozo Blazevic karakteri her şeyi kabullenerek ic olarak böyle bir hareket yapıyor. Yani bu senin rol desteği alabilir gibi konuşmalarından tamamen bağımsız bir konu.
Selamlar, yazdıklarını okudum. Bir kişinin yaptığı ihlali/hatayı tüm birliğin üzerine yıkmam hoş değil bunun için üzgünüm ek olarak rol mantığını, yapmak istediğini v.s gayet iyi açıklamışsın yine de ortada bir ihlal mevcut. Zaten şikayetimde de bunu belirttim. Departmanın içerisinde lobi tarafında bir memuru darp etmek her ne kadar IC olarak karşına olumsuz sonuçlar çıkarıyor olsa da(Aranma kaydı v.s) aynı şekilde OOC bir ihlalde yapmış oluyorsun. Kurallarda açık ve net bir şekilde ''Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil) güvenli bölge olarak kabul edilmektedir.'' yazmakta. Kararı şikayeti inceleyecek olan yetkiliye bırakıyorum, iyi roller.

Ben kendi adıma bir ihlal görmüyorum kardeşim hayırlı günler. He birde küçük kameralarda var haberin yoksa buyur görselli de atıyorum.
??? ???
Sistemsel olarak yorumladım dostum  :) Bütün sunucu kamera taşırken aynı kurala uygun bir şekilde hareket edebiliyorken senin de etmen lazım, her neyse. Kararı şikayeti inceleyecek olan yetkili verecektir, iyi roller.
« Son Düzenleme: 04.03.2026 19:38 cwn019 »

#4 - 04.03.2026 22:18
Bu pd arkadaşın regl olduna yemin edebilirim ama kanıtlayamam şikayet kısmında sadece kendi var helal olsun sjcjscjsc

#5 - 04.03.2026 23:10
Bu pd arkadaşın regl olduna yemin edebilirim ama kanıtlayamam şikayet kısmında sadece kendi var helal olsun sjcjscjsc
Yapılan ihlalleri şikayet etmemden rahatsız mı oldun?  Bayağı komiksin dostum.  :)

#6 - 04.03.2026 23:13
Çok değişik bir çarsın dostum ya özel dönemindesin yada manitandan tekmeyi yedin her neyse iyi forumlar scjsjc

#7 - 05.03.2026 15:16
Şikayet incelendi. Her ne kadar her şey rol dahilinde olsa bile polis departmanı güvenli bölgedir. Orada o şekilde yetkililerden izin almadan rol yapamazsınız. Bozo Blazevic adlı karakter Güvenli Bölge İhlali sebebiyle cezalandırılacak. Kamera konusuna gelirsek bir problem yok, envanterinden eline alırken direkt olarak o emote geliyor. Artı olarak @punchliner314 Şikayette adı geçmese de yaptığı yorumlar sebebiyle Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. K&A