Konu: NON RP Driving  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2026 05:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Renato Salviano / kescapone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Cross

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/03/2026, 01:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non Rp Driving: rol yapma (RP) sunucularında gerçek hayat kurallarını hiçe sayarak, bir yarış oyunu oynuyormuş gibi araç sürmektir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 57V kovalamacasında kişi videoda gördüğünüz gibi gerçek dışı rampadan atlıyor ve hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://screenapp.io/app/v/5p95CHpoO-

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.03.2026 06:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.03.2026 06:46
Savunmanızı 24 saat içerisinde iletin. @kescapone

#3 - 01.03.2026 18:12
Sonuç olarak bir roleplay sunucusunda oynuyoruz, benim karakterim panik yapmış olabilir ki, ben bişey yapmadım, peşimi bırakın gibisinden cümleler kuruyorum. Madem roleplay yapıyoruz benim aracım oradan düştüğünde yanıma gelip takibi sürdürmek, ne olduğuna bakmak yerine oyun kamerası ile görüntüleyip takibi bırakıp rolü orada sonlandırmak kurallara uyuyor mu? Gerçek hayatta panikle böyle bir durum söz konusu olabilir gidip aracın ve içindeki şahısların durumuna mı bakarsın? Yoksa takibi bırakıp boşver mi dersin. Video kaydı öncesinde ekran kaydı açan arkadaşlarında bir çok sürüş hatası oldu, ben herhangi bir şikayette bulunmadım. Sunucuya yeni alışmaya çalışıyorum fakat benim yaptığım eğer ki hata ise karşı tarafın yaptığı da normal değil. O açıdan benim aracımın veya benim ne halde olduğumu görüntüleyemeyeceğinize göre. Yetkililerin kararına bırakıyorum benim açıklamam bu kadar teşekkürler.

#4 - 01.03.2026 20:26
Şikayet incelendi.

Bu ölçekte bir düşüşün ciddi fiziksel sonuçlar doğurması beklenir. Aracın hasar alması, sürücünün panik yaşaması, yaralanma ihtimali veya en azından olay yerinde bir duraksama olması gerekirken, rol kesintisiz şekilde sürdürülmüş. Bu durum Non-RP sürüş kapsamına giriyor. Savunmada belirtilen “panik” gerekçesi, fizik kurallarını ve gerçekçilik unsurunu ortadan kaldırmıyor.

Renato Salviano karakteri Non-RP Driving kapsamında cezalandırılacak. K&A