Olayı özetleyerek savunmamı yapacağım çünkü karşı tarafın yaptığı ihlaller sonucunda rol bu noktaya geliyor ve olayları kendi taraflarına çevirmek için kanıtları buna göre sunuyorlar.
PigPen'e IC olarak kalabalık bir şekilde gidip loca kiralıyoruz ve parasını ödüyoruz. Normal bir şekilde rolümü sürdürürken bu kişiler gelip kiraladığımız locadan bizi kovmaya çalışıyor bizde daha sonra tepki göstererek yolluyoruz.
Olaylarla alakalı genel video:
Sonrasında tekrar gelip benim IC arkadaşım Viktor Dratovic'in etrafını sarıyorlar 3 kişi, bizde ayaklanıp yanlarına gidiyoruz. Mekanın onlara ait olmasının ya da Valachi ile ortak olacaklar diye insanlara loca satıp sonra tehdit ederek kovmaya kalkamazlar, bunun RolePlay kurallarında yeri yok. Viktor adlı arkadaşım olayı yatıştırmaya çalışmasına rağmen karşı taraf tehditvari konuşmalarına devam ediyor. Güvenli bir bölgede bunu yapmaları zaten anlamsız.
11.1. Güvenli Legal Rol Ortamları: Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.
Burda olayları kızıştırmaya çalışıyorlar
Burda ise gördüğünüz gibi sırf parasını ödediğimiz localarından kovamadıkları için tehditler etmeye devam ediyorlar.
Fear-RP konusuna gelecek olursak; Mekan içerisinde, rol içerisinde sizin kalabalık olduğunuz kadar bizde kalabalığız. Ben yerde yaralıyım evet ama ortamda benim arkadaşlarım var kişinin attığı sste de bu belli oluyor, o bölgede onlar kalabalık olduğu kadar bizde kalabalığız zaten. Benim burda fear-rp yapmamı gerektirecek bir durum yok. Şikayetçi tarafın birlik üyeleri bölgeye sonradan dahil oluyor, dahil olduktan sonra da zaten beni sürükleyerek dışarıya götürüyorlar. Attığı ss tamamen manipülasyon zaten videolu kanıt sundum ben onu yazdıktan sonra ortamda her iki taraftan da kişiler bulunuyor.
Savunmam bu kadar.
@Hammerlein