Konu: [28.02.2026 Christian McEwan] - Fear Rp- RK - Retarted Rp  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2026 23:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian McEwan @ftalein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mazzarovic birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp
RK
Retarted Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaş ve arkadaş grubu Pig Pen'de garip bir rol yapmayı tercih ediyor ve küfür ediyorlar. Bunun üzerine Mazzarovic ve Valachi'nin ortak gecesinde agresif rol yapıyor, ilk yumruğu atarak kavga başlatıyorlar. Sonrasında dayak yiyen arkadaşlar Fear Rp yapmayıp, Retarted bir şekilde bu saçma rolü devam ettirerek, düşmeleri halinde bile Rk ihlali yaparak devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Fear Rp

Spoiler: GösterGizle

Retarted - RK

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.02.2026 23:50
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.03.2026 00:02
Eşref tek izleyip takım elbiseli model attırınca size anlamadığım bir şekilde özgüven geliyor arkadaşlar.  Nesiniz beyler siz suleyman cakır ve polat alemdar mı? Mekanınıza gelip loca kiralayıp normal bir şekilde rollüyoruz iki küfür görünce rollenip küçücük egonuzu tatmin edebilmek için bütün birlik toplanıyorsunuz. Yok sıkarız, yok vururuz, laflarınıza dikkat edin, burası bizim işletme vs. vs. Tamamdır beyler siz kötüsünüz tehlikesiniz.  :'D :'D :'D

Savunmamı yarın yapacağım şu an kanıtları yükleyebilecek kadar müsait değilim şikayet sonuçlandırılmasın. :palmiye:

#3 - 01.03.2026 00:09
Valachi ortaklığını yapan Aşama 3 bir birliğe yaptığın role rağmen böyle bir savunma tartışmasız en iyisi. Sonuçlanabilir.

#4 - 01.03.2026 00:16
Valachi ortaklığını yapan Aşama 3 bir birliğe yaptığın role rağmen böyle bir savunma tartışmasız en iyisi. Sonuçlanabilir.

Özgüvenin nerden geldiği belli oldu. Ama size üzücü bir haberim var: Valachi ile iki rol yapınca bütün şehire racon kesebileceğiniz, her önünüze gelene sallayabileceğiniz, her size ters yapana asarım keserim, sıkarım, öldürürüm, kan parası alırım vs. rollenmelerine girebileceğiniz anlamına gelmiyor. Koskoca birlik iması oluşturup Valachi ile ortaklık yaptığınız için kendinizi üst perdeden görüyorsunuz ama gece kulübü gibi bir mekanda en ufak bir küfür edilince üstünüze alınıp kan davasına dönüştürme çabalarına giriyorsunuz. Türkiye'de rol yapmıyorsunuz, Amerika'da rol yapıyorsunuz. Bu tarz şeyleri bile kan davasına çevirecekseniz mafyayım diye değil garaj altı serseri grubuyuz diye rol yapın bundan sonra.  :sampanya:

#5 - 01.03.2026 00:25
Rollenmeyi en kısa sürede bırakmalısın, küfür edip dayak yiyince üstelik kural ihlali yapıp burada böyle konuşman seni düzgün bir profil haline getirmiyor kendini ele veriyorsun, tarafımca ekstra ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#6 - 01.03.2026 00:29
Rollenmeyi en kısa sürede bırakmalısın, küfür edip dayak yiyince üstelik kural ihlali yapıp burada böyle konuşman seni düzgün bir profil haline getirmiyor kendini ele veriyorsun, tarafımca ekstra ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

Gururun okşanmıştır bence de daha fazla ileti atma prenses. :manifdog :manifdog

#7 - 01.03.2026 10:38
En kısa sürede savunmanızı gün içinde iletin.

#8 - 01.03.2026 12:17
Olayı özetleyerek savunmamı yapacağım çünkü karşı tarafın yaptığı ihlaller sonucunda rol bu noktaya geliyor ve olayları kendi taraflarına çevirmek için kanıtları buna göre sunuyorlar.

PigPen'e IC olarak kalabalık bir şekilde gidip loca kiralıyoruz ve parasını ödüyoruz. Normal bir şekilde rolümü sürdürürken bu kişiler gelip kiraladığımız locadan bizi kovmaya çalışıyor bizde daha sonra tepki göstererek yolluyoruz.

Olaylarla alakalı genel video:

Sonrasında tekrar gelip benim IC arkadaşım Viktor Dratovic'in etrafını sarıyorlar 3 kişi, bizde ayaklanıp yanlarına gidiyoruz. Mekanın onlara ait olmasının ya da Valachi ile ortak olacaklar diye insanlara loca satıp sonra tehdit ederek kovmaya kalkamazlar, bunun RolePlay kurallarında yeri yok. Viktor adlı arkadaşım olayı yatıştırmaya çalışmasına rağmen karşı taraf tehditvari konuşmalarına devam ediyor. Güvenli bir bölgede bunu yapmaları zaten anlamsız.

Alıntı
11.1. Güvenli Legal Rol Ortamları: Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

Burda olayları kızıştırmaya çalışıyorlar

Burda ise gördüğünüz gibi sırf parasını ödediğimiz localarından kovamadıkları için tehditler etmeye devam ediyorlar.

Fear-RP konusuna gelecek olursak; Mekan içerisinde, rol içerisinde sizin kalabalık olduğunuz kadar bizde kalabalığız. Ben yerde yaralıyım evet ama ortamda benim arkadaşlarım var kişinin attığı sste de bu belli oluyor, o bölgede onlar kalabalık olduğu kadar bizde kalabalığız zaten. Benim burda fear-rp yapmamı gerektirecek bir durum yok. Şikayetçi tarafın birlik üyeleri bölgeye sonradan dahil oluyor, dahil olduktan sonra da zaten beni sürükleyerek dışarıya götürüyorlar. Attığı ss tamamen manipülasyon zaten videolu kanıt sundum ben onu yazdıktan sonra ortamda her iki taraftan da kişiler bulunuyor.

Savunmam bu kadar. @Hammerlein

#9 - 01.03.2026 13:51
Ettiğiniz küfürden dolayı size hesap sorulmaya geliniyor, üstelik işletme Valachi'nin ve ortaklığını yapan Aşama 3 bir birlik. Fear Rp bizim kadar kalabalık mısınız? Dayak yemiş halde sen küfür edebiliyor musun? Ve bunu Valachi'yle Mazzarovic birliğinin açtığı gece kulübünde mi yapacaksın? Biraz gerçekçi ol yönettiğin karaktere bak. İnsanlara loca kiralayıp ilk kovduğumuz insan ve senin arkadaşların. Nedenini bence kendine sor. Burada da kimseye role play kurallarını öğretme. Manipülasyon diyip kendi taraflarımıza çektiğimiz bir şeylerin olduğunu söylüyorsun, ama yaralı bir halde Valachi'nin ortaklığını yapan Aşama 3 bir birliğe bu saygısızlığı yapıp küfürler yağdırabiliyorsun. Sonuçlanabilir.