Konu: Vango_Leanardo. 3. Parti yazılım  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2026 22:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vango_Leonardo  @raxtiel @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nos olmayan araçlarda nitro kullanma cleosu
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.02.2026 15:47
senin önceki açtığın şikayet sonuçlandı zaten ve senin bu yaptığın tamamen ooc kin, artı modpackin egzoz dumanı o

#2 - 16.02.2026 20:34
Bana hileci bugger üzerine şikayet oluşturmam gerektiği söylendi bu konu hakkında. Söyleneni yaptım.
Egzoz dumanı mod packinginde neden nos sesi çıkıyor o halde? 3. parti yazılım/ nos cleo olarak şikayetimin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 22.02.2026 01:18
sana açtığım aimbot hilesinin şikayeti bile sonuçlanmadı kendi klibinde adamın kafasına kilitleniyorsun benim modpackime laf ediyorsun fps modpack kullanıyorum ondan dolayı oluyor egzoz dumanı sana atayım modpacki incele

#4 - 25.02.2026 01:09
Karakter 3.Parti Yazılımı sebebiyle cezalandırılacak, kullandığınız modu kaldırmanız gerekiyor, tekrarında karakteriniz daha ağır bir yaptırım alabilir. K&A