Önemli insan olduğumu idda etmedim böyle düşünümeni ne sağladı bilmiyorum sen tanrı falan mısın da kuyruk acın olmaz falan filan? haa pardon o yüzden brawlda keleş çıkardınız pardon. Sana karşı sinirli olduğum falan yok, Youtube'a yüklediğimiz video yüzünden Kasparov adlı birliği yanına alıp gelip bize sıkan insanlar(Roleplayır)sınız o yüzden bana burda edebiyat veya 10 satırlık boş laf yapma iyi roller, 
Dostum anladık OOC mafyasınız, tehlikelisiniz, discordda 10 kişi bir grup kurup 1 kişiye sövüyorsunuz orası da okay da bu IC olayın KUYRUK ACISIYLA ALAKASI ne?
IC'de sana sıkarım/sıkmam bunun kuyruk acısıyla ne alakası var? Hooduma gelip 15 yaşındaki ergen çeteciler gibi "idlewoodun gercek sahipleri(asdadsad)" rolü yapıp Insıder karakterlere saldırıyorsun, ayakçıları sana ateş açınca "kuyruk acınız var ya moruqqq" diyorsun. Yav anlamıyorum gerçekten ne istiyorsunuz? Ağzınıza bir dolanmış
Eski birliğimizde sizi vurduk
lafı, illegal yasağı var diye millet size aldırış etmeden işyerinize geliyor, hazırlıksız yakalayıp sesten "SIK ABİ SIKSIKSIK" diyerek sıkıp düşürüyorsunuz, sonra sizi vurduk diye sağda solda geziyorsunuz(10 dakika sonrasını da biliyoruz

).
Bu bir oyun diyoruz, forumda bile sizi vurduk böyle yaptık kuyruk acınız var diye zırvalıyorsunuz, 16-17 yaşlarında olup önünüze gelene "çocuk, 15 yaş" diyorsunuz.
Rütbe olayına gelecek olursak Cross gayet güzel söylemiş, rütbe olayları da tamamen IC olay siz niye OOC'de mafyaymış gibi hiyeraşi bekliyorsunuz oğlum? R20'n gelsin R20'n gelsin diye darlıyorsunuz adamı, niye çocukça hareketlerinizle muhattap olunsun ki? Bizim ekibin R2'si zaten sizin ekibin R20'sine denk.