Konu: Goran Khalilov -  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2026 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Goran Khalilov / @selimov.cs
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas Luchetti @vitiate

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2026 – 00:40 / 00:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming / Role Uymama / Sürekli Roleplay
Karakterin, oyun mekaniklerini veya rol akışını yok sayarak, mantık dışı veya rol dışı şekilde hareket etmesi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Rol esnasında, Goran Khalilov'un telefon tarafımca alınıyor. Rol esnasında, Goran'ın telefonunu ve mesaj kutusunu incelediğimi belirten bir emote atıyorum. Rol gereği, telefonun mesaj kutusunu incelemek (hepsini) ve hangi mesajların geldiğini görmem gerekiyor.

Sunucu mekaniklerinden dolayı, mesaj içeriği yalnızca karakter sahibinin ekranında gözüküyor. Ben göremiyorum. Bana "Emote olarak atacağım." diyor fakat, suistimal edilmesi çok olası. Bu sebeple, rolün daha sağlıklı, iyi ilerleyebilmesi için mesaj kutusunun ekran fotoğrafını bana iletmesini istiyorum. Bu talebim, rolün devamlılığını ve mantıksal bütünlüğü için yapılmıştır.

Ancak Goran karakteri bu talebi pm üzerinden reddediyor, mesajları görsel olarak paylaşmak yerine, rolsel/sözlü olarak paylaşacağını söylüyor. Dediğim gibi fotoğrafı bana atmıyor ve role uymuyor. Bu durum, rolün doğal akışını bozmuş ve telefon inceleme rolünü işlevsiz hale getirmiş oluyor.

Telefon fiziksel olarak ele geçirilmesine rağmen, rol içinde öğrendiğim bilgileri, karşı tarafa keyfi şekilde vermeyi reddetmesi açık olarak role uymama ve oyun mekaniklerini yok sayma niteliği taşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alıntı

Ek açıklamalar(varsa):

Buradaki talebim, OOC bir zorlama değildir. Rolün sağlıklı ilerlemesi için yapılmıştır. Mesaj içeriğinin gizlenmesi, rolün sonucunu doğrudan etkilemiş ve bütünlüğünü bozmuştur. Kişinin levelini, yaptığı birlikteki seviyesini göz önüne alarak, değerlendirilmesini talep ediyorum.

#1 - 26.01.2026 14:35
Merhaba, discord üzerinden seninle niye iletişime geçmek zorundayım? Do üzerinden mesajı belirttim, loglarımı yetkililer kontrol edebilir. Role uymama ihlalini göremedim, kanıtlarını atarsan savunma yaparım.

#2 - 26.01.2026 14:41
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 29.01.2026 22:38
Herhangi bir sorun görülmedi.