Konu: Travis Ventresca - Retarted RP  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2026 02:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Travis_Ventresca @egoat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaçırma rolünde selfie çekme emotesi verip /jerk atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırımın yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 26.01.2026 13:25
Savunmamdır

Retarded RP ihlalini kabul etmiyorum.

Öncelikle, şikâyete konu olan karakterin birliğimizin R19’unu öldürmüş ve bu sebeple birliğimiz tarafından kaçırılmış bir karakter olduğu unutulmamalıdır.

Kaçırma rolü esnasında yapılan selfie çekme ve animasyon kullanımı; karşı karakter üzerinde psikolojik baskı kurma, küçük düşürme, alay etme ve provoke etme amacıyla gerçekleştirilmiştir. Mafya ve suç temalı rollerde karakterlerin tehditkâr, aşağılayıcı ve ciddiyetsiz tavırlar sergilemesi olağan bir durumdur. Bu durum, özellikle kendi karakterim nezdinde rolün bir parçasıdır.

Yapılan eylemler; mantık dışı, abartılı veya sunucu evrenine aykırı herhangi bir durum içermemektedir. Aksine, rolün gidişatına uygun şekilde bilinçli olarak yapılmış hareketlerdir ve Goran karakterini küçük düşürme amacı taşımaktadır.

Ek olarak kullanılan animasyon, sunucu içerisinde tanımlı olup yasaklı bir animasyon değildir. Bu sebeple yapılan eylemde bir ihlal bulunduğunu düşünmüyorum.

Bu sebeplerle, yapılan rolün Retarded RP kapsamında olmadığını düşünüyor; değerlendirmenin bu doğrultuda yapılmasını rica ediyorum.

#2 - 26.01.2026 16:59
Travis Ventresca Retarted RP kapsamında ceza alacak.