Merhabalar, adıma 'Deathmatching' adı altında açılan şikayet için çok bir şey söylememe gerek yok, kanıt bırakacağım.
Sözde 'sms' ile IC yollarla haber alıp geldiği yerdeydik, Vera karakteriyle bir atışma yaşamıştık. Bir atışma adına kimse kimseye sıkamaz, öyle bir niyetimde yoktu. Vera ve Tyrone karakteri agresif ve argolu konuştu, yine geri çekildim ve motoruma yöneldim. Motoruma yönelirken ikili bana saldırdı, anlaşmalı bir brawl olmadığından, sayıca üstün olduklarından ve canımı 39 civarında getirmelerinden ötürü onlara aynı şekilde brawl ile karşılık vermem saçma olurdu çünkü mutlaka düşecektim. Bende silahlı olduğum için ikisini vurdum, ilk karşı taraf saldırdığı için elbette emote atma gereksiniminde bulunmadım çünkü emoteyi atana kadar düşürülürdüm. Maske takma sebebim ise bölgede CCTV olup/olmadığını bilmediğimden aranma kaydı açılmaması içindi. Ben ortada bir 'Deathmatching' göremiyorum. İlk saldıran, tepki veren sizsiniz. Etki-tepki durumuna karşılık düştüğünüz için bunu bu şekilde yorumlamanız etkileyici.
Chatlog'a bakarsanız ilk onların saldırdığını, agresif yaptıklarını görebilirsiniz. bkz: Vera; 'Seni tek elimle döverim.' İlk saldıran kendileri olmasına rağmen ve emoteyi sadece Tyrone karakteri vermesine rağmen (Chatlog'da görünmekte) Vera karakterinin düştükten sonra /B'den yazdığı rahatsız edici yorum, kötü üslup.Bu SS'i de arkadaşın videosundan aldım, eğer videodaysa video öncesini de atabilir, Vera karakterinin onunla IC yollarla mesajlaştığını söyledi ancak chatloga göremedim(k)..
Ayağa kalktı bunny yaparak kaçtı, daha sonrasında maske takıp bize sıkmaya başladı.
Eğer böyle bir iddası varsa videoda görünmüş olmalı, neden videoya koymadı? Çünkü orayı koysaydı IC olarak değil, OOC olarak MIX yaparak haberleştiklerini göstermiş olacaktı. Zeki olmaya çalışmış kendince..
Arkadaşımızın OOC sicilinin dikkate alınmasını, ve yaptığı hareketlerin rol kavramını baltaladığını, ve irl'de kimse ile yumruklu kavga ederken, kimse size birden maske takıp ateş açmaz. Rolün gerçekçiliğin çok uzağında olarak değerlendirilmesini rica ediyorum, arkadaşımızında silahının adminlerin kontrolüne verilmesini talep ediyorum.
Açtığın şikayetle benim OOC sicilimin bir önemi yok, eğer varsa önemi inceleyecek yetkili bunu belirler zaten. Gerçek hayatta bir çetenin sözü geçen silahlı bir üyesiysem, karşı taraf benden sayıca üstünse, iyi bir yumruk yemişsem (39 HP) ve kesin dayak yiyeceksem silahımı çıkartır ateş ederdim, evet. Maske takma sebebimi de belirttim..
Ek: Gerek /b'den üslup sebebiyle olsun, gerek düştükten sonra kalktığınız gibi sıkmak olsun, yaptığınız saçma roller için şikayet açacağım. Bu savunmanın altına şikayet linki bırakacağım, inceleyecek yetkilinin rolün gidişatının ve kusurlarını daha iyi görmesi adına şikayeti incelemesi iyi olur.
Not: Şuan karakterim 'sivil' ancak bu rol esnasında 'Florencia' birliğine dahildim. Kontrol edilebilir.
İlgili kişilere açtığım şikayet baz alınabilir:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=182443.0