Konu: Xaiver ve florencia multileri  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.01.2026 22:19
Şimdi gördüm, Miraç dostum kimsenin kimseyi sokağında tehdit ettiği yok. Chate bakarsanda herşey gayet normal ilerliyor sen bana tehditvari ve üstten konuşuyorsun. Sokağındakileri vurdum, ettim gibi. Normal olarak karakterim buna rağmen sana diyebileceği en ucuz şeyi ve en hafif cümleyi kuruyor. R19 aşağılayıcı rol sergiliyorsunuz. Savunmanı biraz daha kaliteli yapmanı beklerdim.
Kaliteli savunmaya gerek yok karakterine bi rol yapılmadı aşağılıyıcı luca valachi değil karakterin o gelince hazır ola geçilcek bir durum yok
R19-R20 karaktere R2 veya herhangi bir karakterin aşağılayıcı rol yapması yasak kardeşcan kuralları okumanı tavsiye ederim.

#11 - 27.01.2026 23:43
Şimdi gördüm, Miraç dostum kimsenin kimseyi sokağında tehdit ettiği yok. Chate bakarsanda herşey gayet normal ilerliyor sen bana tehditvari ve üstten konuşuyorsun. Sokağındakileri vurdum, ettim gibi. Normal olarak karakterim buna rağmen sana diyebileceği en ucuz şeyi ve en hafif cümleyi kuruyor. R19 aşağılayıcı rol sergiliyorsunuz. Savunmanı biraz daha kaliteli yapmanı beklerdim.
Kaliteli savunmaya gerek yok karakterine bi rol yapılmadı aşağılıyıcı luca valachi değil karakterin o gelince hazır ola geçilcek bir durum yok
R19-R20 karaktere R2 veya herhangi bir karakterin aşağılayıcı rol yapması yasak kardeşcan kuralları okumanı tavsiye ederim.
Aşağılıyıcı rol yapmadım bu r19 r20 karakterlere korkak rolü mi yapıcaz r2 olduğum kimseyi ilgilendirmez aşağılıyıcı rol yapsaydık seni vurup orada kafana bazlı uyguluyorduk yönetim ekibimizin de bunu anlıcak olduğunu düşünüyorum döveen ben değilim zaten yaptığım rolde fear rp kuralına uymadan 2 kişi 5 kişinin yanında karşı çetenin sokağında tehdit ediyor karşılık rol dönüylr burda şikayete dökecek bişi yok daha savunma yazmıcan zaman kaybı

#12 - 28.01.2026 06:55
IC rolü genişletirsen kimsenin kimseyi tehdit ettiği yok Miraç, görünen ve ssler ortada zaten R2 olduğun kimseyi zaten ilgilendirmiyor. Ancak sen R2 karakterle bana gelip R16-R20 gibi rollersen sokakta sözün geçiyormuş gibi o zaman iş değişir.  Kimse sana zorla savunma veya başka birşey yazdırmıyor. Aşağılayıcı rol yaptığınız zaten gayet ortada /me şaplak çeker, ensesine vurur, tokat basar ne anlama geliyor ve roleplayde bu terimleri ne olarak açıklıyorsun merak ediyorum. Daha fazla birşey yazmana gerek yok. @Majestic sonuçlanabilir.

#13 - 29.01.2026 19:15
İyi akşamlar,

Bir oluşumun bölgesine gidip rol yapmaya girişmişsiniz, en azından oturup birbirini dinleyecek iki karakter yönetimi gerçekleştirmişsiniz. Bu bir açıdan bakarsak iyi görünüyor ancak şikayet içeriğine baktığımızda gerçekten midemiz bulandı diyebiliriz. Birbirine eşit iki oyuncu niye birbirine sallayarak üstün hale gelmeye çalışıyor? Yazdıklarınız ne kadar doğru ve etik? Vice Roleplay kuralları çerçevesinde baktığımızda bu denli bir yaklaşım sizce doğru mu? Rol esnasında yaptığınız hatalardan(!) değil de daha çok forumda takındığınız bu mafya triplerinden ceza yiyeceksiniz.

Videoya baktığımızda da zaten herhangi bir problem olmadığını görüyoruz. Kalabalık bir setin içerisinde dönüp de sorgulayıcı rol yapmanız pek de mantıklı değil, evet karşı tarafın yaptığı rolde de hatalar var ama hataların karşılığını hata olarak göstermek büyük problem yaratıyor. Bunun yerine farklı çözümler arayın, bunu bir sebep olarak set liderine iletin ve gerekli cezayı siz değil de size saygısızlık yapan set lideri versin. Birlik yönetimi gerçekleştirirken karakterinizin bir ağırlığı olduğunun farkına vararak hareket edin, basit bir çetecinin lafıyla gaza gelip R20 karakterinizi sokak kavgasına sokmamaya özen gösterin. Eğer bunu yapıyorsanız da karşı tarafın söylemlerini çok da fazla ciddiye almayın.

Şikayetin tamamına baktığımızda rolsel olarak herhangi bir problem yok ancak şikayet cevaplarında eğer saçma cevaplar veren olduysa ki olmuş ya da mafya triplerine girip karşısındaki kişiyi rolsel değil de tamamen forum kimliğinin arkasına saklanarak saldıran arkadaşlara ceza uygulayacağız. Lütfen bu tip durumlardan uzak durun. Vice Roleplay her ne kadar rolsel olarak bazı cezalar veriyor olsa da aynı kurallar forumda da geçerli ve hatta forumda daha katı kurallara sahip.