Konu: Emerick Ulises [Anti-CR]  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2026 23:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emerick_Ulises @rainb0w
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dai_Zhengsheng @takashi1992
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2026, 21:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Anti-CR ezilmeyerek ve stunlanmayarak üstünlük sağlayan cleo

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 19.01.2026 tarihi, saat 21.40 civarında Idlewood bölgesinde Binco'da yol ortasında bana şikayet açabilmek için baitliyor, Anti-CR'si sayesinde asla yere yıkılmıyor, ezilmiyor. Emerick Ulises karakteri, Anti-CR hilesi açıp aklınca şikayet oluşturacak :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://streamable.com/yfmmnr-

Ek açıklamalar(varsa): Böyle adamlar bulunmasın falan demiş, hile kullanacak düzeye düşmüşsün. Yazık.
« Son Düzenleme: 20.01.2026 01:00 sormayin »

#1 - 19.01.2026 23:26
Merhaba,

avantaj sağlayan herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmıyorum. Oyun içerisinde bazen karakter düşmeme, animasyon iptali, sync/lag gibi durumlar yaşanabiliyor. 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz.

Video zaten bana ait, ortada ne herhangi bir çatışma ya da brawl rolüde yok. Burada size üstünlük sağlayacağım bir durum yok zaten. Aracınız hızlıda değil, ortada bir rolde yok zaten CR yapıyorsunuz.

İki, üç gündür sürekli olarak Idlewood bölgesine trollemeye geliyorsunuz. Oyun içerisinde defalarca rapor atıldı, adınıza açılmış bir sürü oyuncu şikayeti var. Biz bir şey kaybetmiyoruz arkadaşlar, siz kaybediyorsunuz. En kısa sürede toksikliğinizden arınmanız gerekiyor, iyi şanslar.
« Son Düzenleme: 19.01.2026 23:31 rainb0w »

#2 - 20.01.2026 00:50
Spoiler: GösterGizle
 " Video zaten bana ait, ortada ne herhangi bir çatışma ya da brawl rolüde yok. Burada size üstünlük sağlayacağım bir durum yok zaten. Aracınız hızlıda değil, ortada bir rolde yok zaten CR yapıyorsunuz."

Kısaca hile kullandığını kabul ediyor ama üstünlük sağlamadığını düşünüyorsun, itiraf etmen güzel. 3.Parti Yazılımın her türlüsü ban sebebidir.  O:-)

#3 - 20.01.2026 01:12
Karşı tarafın savunmasını kabul etmiyoruz. İlgili videoda yaşanan durum, “sync/lag”, ya da “2004 yapımı oyun” gibi genel bahanelerle açıklanabilecek bir durum değildir.

Biz farklı bir sunucuda , aynı koşullarda ve aynı araçlarla iki farklı karakter ile birebir deneme yaptık. Yapılan denemelerde karakterler normal şekilde ezilmiştir. Ancak şikayet konusu videoda ilgili kişi hiçbir şekilde ezilmemektedir. Bu durum, oyunun doğal mekanikleriyle uyumlu değil.

Ayrıca “ortada rol yok”, “araç hızlı değil”, “CR yapıyorsunuz” gibi ifadeler konuyu saptırmaya yöneliktir. Buradaki mesele rol durumu değil, oyun mekaniğine aykırı şekilde ezilmeme durumudur bu senin GTA dosyanda var olan 3. parti yazılım orada kullanman veya kullanmaman önemli değil, bulundurman yetiyor . Ve bu video bizzat ilgili kişi tarafından kanıt olarak paylaşılmıştır ve daha sonrasında silinmiştir.

Sonuç olarak bakılırsa, aynı şartlarda yapılan denemelerde diğer karakterler ezilirken,Emerick adlı kişinin videoda ezilmemesi, bunun da sürekli ve net şekilde gerçekleşmesi kısa süreli senkronizasyon sorunlarında anlık olarak yaşanabilir fakat videoda görülen durum sürekli ( 3 kere ), net ve tekrar edilebilir avantaj sağlayabilir. Bu da üçüncü parti yazılım ihtimalini kesinleşmektedir.

Yani, savunmada belirtildiği gibi masum bir “sync yada lag” problemi değildir.

Madem "2004 yapımı oyun" Savunmada bahsedildiği gibi bu durum gerçekten lag, ya da SA-MP kaynaklı bir problem olsaydı Video silinmezdi Aksine bu durum açıkça savunulup arkasında durulurdu. Yani aynı şartlarda diğer karakterler ezilirken Emerick adlı kişinin ezilmemesi, üstelik birde bu durumun videosu silinerek geçiştirilmeye çalışılması savunmanın inandırıcılığını kesin bir şekilde bozar.

Sonucu yetkililere bırakıyoruz, arkadaşlar bize sunucuyu haketmediğimizi söylüyor fakat hileye başvuruyorlar.

Video: https://streamable.com/9magic

#4 - 20.01.2026 03:19
Sen ne anlatıyorsun? Ne konuşuyorsun? Neyin hırsı bu? Derin bir nefes alıp ver, cama çıkıp biraz hava al ve kullanıyorsan bir sigara yak. Cümleye başlarken " avantaj sağlayan herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmıyorum. " diye başlamışım, benim cümlemi alıntılayıp kısaca hile kullandığını kabul ediyor demişsin. Savunmamı ilk iletide yaptım. Benimle ne gibi bir derdiniz var bilmiyorum fakat sizin adınıza üzülüyorum. Oyun içerisinde toksikleyip trolleyen siz, burada yine toksiklemeye çalışan siz. Gerçekten üzülüyorum, köylü kurnazı tavırlarınızdan çıkın.

#5 - 20.01.2026 12:45
Öncelikle “Sen ne anlatıyorsun, ne konuşuyorsun, neyin hırsı bu?” gibi ifadeler konuyu açıklamaya değil, tartışmayı lehine çekmeye yöneliktir. Burada herhangi bir hırs ya da kişisel mesele yoktur yaşanan olaylar ve kurallar çerçevesinde afişe edilerek şikayet açılmıştır arkadaşım. Senin ile bir derdimiz yok, hile kullanıp sunucu huzurunu bozup
adamlarını organize ederek bize bir günde 4 ayrı şikayet açtınız, ve bana hırstan bahsediyorsun gerçekten beni güldürüyorsun bana söylediğin şeyleri senin yapmanı öneririm.

Ayrıca “toksik”, “troll”, “köylü kurnazı” gibi ifadeler, hile ve kural ihlallerini örtmez. Bu tarz söylemler konuyu teknik ve kuralsal çerçeveden çıkarıp kişisel polemiğe çekmektedir, konuyu arkadaş savunma yapmak yerine kişiselliğe çarpıtmaya başlamıştır, işte burdada suçluluk psikolojisi devreye girer. ;)

#6 - 20.01.2026 15:54
Bu kadar sinirlenmene gerek yok bence, adımıza üzülmekten çok ban yedikten sonra un-ban döneminin ne zaman geleceğini düşünmelisin. Herkesi Spawn-Kill, DM gibi ihlalleri yaparak oyundan soğutuyorsunuz. Sonrada "Köylü Kurnazı" aklınla şikayet açıp, bu sunucuda bulunmasın diyorsun. Sonuçlansın lütfen.

#7 - 20.01.2026 23:14
Şikayeti açan oyuncuların ikisi de Trolling sebebi ile yasaklandı. Ne hikmetse Hile Kullanımından da daha önce yasaklanmış.  O:-)

#8 - 20.01.2026 23:31
Karakter banlandı, şikayet arşiv.