Konu: Hile kullanımı  (Okunma sayısı 614 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2026 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #42186, Xavi Shotta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mia Park

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kayıtta gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile kullanımı. hızlı a-d ve gamespeed

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Arkadaş moderator ve gördüğünüz gibi hızlı a-d ve gamespeed kullanıyor. Bizim yürüme ve ateş etme hızımızla onu karşılaştırırabilirsiniz. Net şekilde belli ede ede kullanıyor. Silah loglarının 19.01.2026 tarihi itibarıyla kontrol edilip aktardığı silahında silinmesini rica ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/da2z8c

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırım uygulansın, bu tarz oyuncular platformdan yasaklanmalı. arkadaş birde yetkili olacak. (arkadaşlarım adına açılan bir şikayettir)

#1 - 19.01.2026 15:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.01.2026 15:27
Herhangi bir şey kullanmıyorum video kaydını da interioru basacağınızı düşünmediğim için başlatmadım(9 Kere düştüğünüz için RK yapmassınız diye düşünüyordum.) sadece siz düştükten sonra açabildim, samp bugu sanırım farklı bir savunma yapmayacağım.

Arkadaşlarınız kendileride açabilir şikayetleri ama tabi bizi ilgilendirmez, savunmam bu kadar samp bugundan diye düşünüyorum shotgun sıktığın için de olabilir inceleyen admin anlar zaten.

#3 - 19.01.2026 15:50
Herhangi bir şey kullanmıyorum video kaydını da interioru basacağınızı düşünmediğim için başlatmadım(9 Kere düştüğünüz için RK yapmassınız diye düşünüyordum.) sadece siz düştükten sonra açabildim, samp bugu sanırım farklı bir savunma yapmayacağım.

Arkadaşlarınız kendileride açabilir şikayetleri ama tabi bizi ilgilendirmez, savunmam bu kadar samp bugundan diye düşünüyorum shotgun sıktığın için de olabilir inceleyen admin anlar zaten.

Biz shotgun ile sıkıyoruz diye sen normal hızın 3 katında duraksama yaşamadan a-d yapıyorsun ve hızlı ateş ediyorsun. Öyle mi?

Sampta böyle bir bug yok. Hızlı a-d ve gamespeed hilelerini az çok bilenler burada da bunları kullandığını anlamakta zorluk çekmeyecektir. Böyle buglarda yalnızca sizi buluyor. Tesadüfe bak  ::)
« Son Düzenleme: 19.01.2026 15:52 ExBeXYX »

#4 - 20.01.2026 15:40
İnteriora girdikten sonra arkadaşınızın hızı gayet açık ve net, yüksek ihtimalle gamespeed açık girmişsiniz buda sunucuda ki diğer herkesi de hızlı görmenize neden olmuş. :garip: Farklı bir savunma gelmeyecektir, sizi düşürdükten sonra video kaydı açabildim admin isterse inceleyebilir, iletirim.

#5 - 02.02.2026 03:06
İnteriora girdikten sonra arkadaşınızın hızı gayet açık ve net, yüksek ihtimalle gamespeed açık girmişsiniz buda sunucuda ki diğer herkesi de hızlı görmenize neden olmuş. :garip: Farklı bir savunma gelmeyecektir, sizi düşürdükten sonra video kaydı açabildim admin isterse inceleyebilir, iletirim.

Kapıya aim tutmuş beklerken kaydı açmadında dur vurayım ondan sonra açarım dedin öyle mi? Bana pek inandırıcı gelmedi kanka. Ayrıca videoda shotgun ile ateş eden arkadaş ile kendi ayak hareketlerini-sağ sol yapma hızını incelersek gamespeed açan tarafında hızlı a-d kullanan tarafında kim olduğu gayet ortada :)

Boş bir savunma. Herşey ortadayken bile çıkıp bunu savunabilmen şaşırtıcı. Hatalı olduğunu kabul etsen belki insiyatif uygulanırdı. İyi forumlar.

#6 - 02.02.2026 09:12
Multiler ban yiyince sahneye çıkmışsınız, videoyu çeken arkadaşlarında türlü hile var, zaten ban yemişler, gamespeed kökleyip girmişler bende aynı şekilde hızlı hareket ediyorum shotgun mermisi yiyince buga girmiş karakter, kapıya aim felan tutmuyorum Falqon gerek yok, zaten her türlü düşeceklerdi, baskın atacaklarını bilmiyordum dediğim gibi. Hadi iyi forumlar.

#7 - 02.02.2026 18:01
Multiler ban yiyince sahneye çıkmışsınız, videoyu çeken arkadaşlarında türlü hile var, zaten ban yemişler, gamespeed kökleyip girmişler bende aynı şekilde hızlı hareket ediyorum shotgun mermisi yiyince buga girmiş karakter, kapıya aim felan tutmuyorum Falqon gerek yok, zaten her türlü düşeceklerdi, baskın atacaklarını bilmiyordum dediğim gibi. Hadi iyi forumlar.

kral ne anlatıyon ya sen ihlale ihlalle karşılık verdim mi diyorsun yani? anladığım kadarıyla arkadaşlarınız gamespeed açtı, bende onlardan görüp gamespeed açtım diyorsun yani.

#8 - 05.02.2026 06:31

Videoyu çeken kişi ban falan yemedi. Kendini kandırma :)

Videoyu çeken kişinin gamespeed kullanmadığıda ortada. Adamın 5 katı hızında hareket ediyorsun. Gamespeed açan taraf ortada, yukarıda söylediğim gibi.

#9 - 05.02.2026 11:22
Gamespeed fulleyip oyuna giriyosunuz MA hesaplarla, sonra hile şikayeti açıyorsunuz..
Son 2 - 3 saniyeye bakın, sol taraftaki M.A hesaptan(ban yedi), nasıl ateş gelmiş, duvara sanki AK mermisi gidiyor, ardarda. Bu kadar kandırmayın kendinizi falqon.

(Gamespeed açan kişinin oyunu hızlı gözükür zaten, sizin açtığınız şikayet bu)