Konu: MultiAccount - YKİ  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2026 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ExBeXYX , Maskeli #58744

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kamari Kingston - @shootagkangk.dirty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2026 - 14.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar interior basıyorlar, tabi ki düşüyorlar sonrasında neden sıktıkları öğrenmek için role giriyorum, kalktıkları gibi sıkıp kaçıyorlar, kendilerini interior buguna sokarak adminleri kandırıp bug raporu ile de kaçıyorlar, sürekli aynı olayı tekrarlıyorlar. Rol çevirmek adına oturun konuşalım gibi rol pasları atıyoruz fakat onların umrunda değil sadece amaçları dm atmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/etev93

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar yüksek ihtimalle MultiAccount, zaten sivil olarak savaşa dahil oluyorlar. Ayrıca Markov birliği için log kaydı yapılırsa güzel olur, multiler ile savaşa katılıp düşüyorlar.

#1 - 19.01.2026 14:22
açıkcası tam yazı yazarken ateş açtılar bize, çok korktum ürktüm, kalbim küt küt attı yerinden fırlayacak sandım... ama o son yaptığınız. bug raporu attırmanız neydi kanka??
ÇOK DA GEREK OLMADAN YAŞANAN ŞEYLERE ŞAHİTLİĞİMİ KABUL ETMEKTEYİM. şunun şurasında bir kaç gün savaş rolü yapacağız, tüm vaktimizi forumda mı geçirelim emmimin oğulları? Rabbim bir daha forum üzerinden bu konular üstüne tartışmayı nasip etmesin, amin.

#2 - 19.01.2026 15:04
Selamlar öncelikle, YKİ kural ihlali yaptım. Yaptırım uygulanabilir fakat Multi suçlamasını kabul etmiyorum  ::) Bir süredir Vice Platformunda oynuyorum, herhangi bir Multi söz konusu değildir. Ayrıca hadi Multi diyelim, Multi olsam hesabıma bu kadar para yatırmazdım

#3 - 19.01.2026 15:54
Sivil karakterler(bende dahil) illegal kural ihlalinden ceza aldı rol sonrası.

#4 - 29.01.2026 19:21
Multiaccount sebebiyle yasaklanacak.